Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dow Jones

26 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sir Bayer – akit múltbeli példás cselekedeteiért a magyar uralkodóház a minap lovaggá ütött – és fegyverhordozói eleinte értetlenkedve fogadták, hogy más példaképek hirtelen kedvet kaptak kilépni a lovagi körből. Ugyanakkor Zsolti leleményes hívei mára már kielégítő magyarázatot találtak a…..
Miközben Bunyós Jóska követeléseket üvöltözik a megafonjába és társai, Jóképű Fecó, Villám Tibi és Traffipax Jancsi rázzák az öklüket, Lehúzós Pisti teljes nyugalommal tölti délutáni sziesztáját sárgára matricázott autójában. Az Erzsébet tér hőseinek most lett elegük abból, hogy Vágási Feri annak…..
Dow Jones 2016.01.20 19:41:57
@kopasz barmok országa: valóban bárki végezhet személyszállítást, Zozó szomszéd el szokott dobni a Daciajaval Nyíregyházáig, én meg adok neki egy rekesz sört. ha akarod jöhetsz te is.

gondolom érzed a különbséget a fenti eset és az applikáció segítségével üzletszerűen végzett fuvarközvetítés között.
A nemeztáskát viselő, szittya magyar apáktól és a népies leánykörtáncot lejtő anyától származó, folyékonyan rovásíró hazafiakat megszólító Alfahír újságírója, Balogh Gábor, az alábbi vérlázító Charlie Hebdo rajzokra bukkant (melyek egyébként az Index információi…..
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
A Célpont ifjú titánjai, bő két hetes hezitálást követően állást foglaltak nemzeti gecikérdésben és benyújtották felmondásukat eddigi kenyéradó gazdájuknak, a magyar áll… elnézést, a HírTV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő…..
Bencsik Gábor, a Magyar Krónika elnevezésű, állam által támogatott kulturális innováció vegytiszta boldogságot közvetítő kordokumentumának főszerkesztője elkészítette a maga értékelését a Charlie Hebdo tevékenységéről, és csatlakozott azok táborához, akik…..
Tisztelt Rogán Úr! Belátom, hogy igaza van. Ideje tiszta vizet öntetni a pohárba és leleplezni a kormányellenes tüntetések finanszírozóit, még ha érintettként nehéz is a tükörbe nézni. Az emberi jellem sokszor gyenge, könnyedén elcsábul, ha a karvalytőkések kivetik rá…..
Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap nevű sajtótermék munkavállalója nem „fekete öves sperma” meg „retek proli mikroblogger”. Kifinomult úriemberként kikéri magának a média olyan álhíreit, melyekben csak „cseszegetik a kormányt, a Fideszt, és persze mindenekelőtt Orbánt”,…..
„Azt találtuk, hogy a bankok folyamatosan vonják ki profitjukat és forrásaikat Magyarországról, óriási összegekben.” Ezzel a megállapítással a miniszterelnök akár a Magyar Pénzügyi Helyszínelők forgatókönyvének is megágyazhatott volna, – Jáksó László minden bizonnyal…..
2014-ben láthattuk, hogy nem csak az illiberális demokráciáról elmélkedő magyar miniszterelnök, hanem mások sem elégedettek a demokrácia hagyományos formájával. Egész Európában, de a világ más pontjain is jellemző, hogy a klasszikus demokráciákban elő emberek egyre kevésbé…..
„Tudom, hogy az ilyen támadásokat a tények nem befolyásolják.” – írja nemzetünk Svájcba szakadt hercegnője, Orbán Viktor legidősebb lánya arra reagálva, hogy a sajtó hírként számolt be róla, miszerint az École Hoteliere Lausanne turisztikai magánegyetem Executive MBA (EMBA)…..
A szóbeszéd szerint Orbán Viktor, újraválasztását követően a közrádió egyik vezetőjével társalogva azt a megállapítást tette, hogy a magyar nemzet legfőbb attribútuma a hétvégi, NB 1-es körkapcsolás. Azt korábban is tudtunk, hogy ha nemzeti attribútumról van szó, a…..
A Fidesz szimpatizánsaival kommunikálni egyre inkább olyan, mintha egy üzenetrögzítővel kezdeményeznénk párbeszédet. Teljes képtelenség olyan témát választani, aminek a megvitatásakor egy valamire való kormánypárti ne tudná közbevetni, hogy a Fidesz kétharmados…..
Máté (33), a közélet eseményei iránt érdeklődő hírfogyasztó, a reggeli csokis fánk melletti rendszeres újságolvasás közepette megdöbbentő felismerésre jutott: „Magyarországon a drogprobléma meglehetősen elharapódzott”. Máté felhívta a figyelmünket arra, hogy több…..
Nincs kétségem afelől, hogy Magyarország miniszterelnöke két zacskó szotyola között szakított időt az általa irányított ország állampolgárainak nyelvtudását számszerűsítő adatok átfutására. Minden bizonnyal pontosan tudja, hogy a világ első számú másodikként használt…..
Amikor megtudtam, hogy mai tüntetést a közfelháborodás napjára keresztelték, befészkelte magát a gondolataimba némi szkepszis. Tudják a szervezők, hogy mi a tüntetés pontos célja? Vagy egyszerűen csak elegük van abból, hogy ismét hiába magyarázzák el az illiberálisoknak, hogy…..
  Kedves Kormánypártiak,   Tekintettel arra, hogy érdemi párbeszéd nem pusztán amiatt nincs köztünk, mert ti legtöbbször egész egyszerűen nem vagytok hajlandóak vitába bocsátkozni, hanem azért sem, mert ha éppenséggel kedvetek szottyan időt szakítani a liberális…..
Tegnap lezajlott az internetadó elleni tüntetés második felvonása is, mely konfirmálta, hogy széles körű ellenállás bontakozott ki nem csak az internetadó, hanem általánosságban a kormány politikájával szemben. Felemelő, lelkesítő, megnyugtató este volt. Egy olyan rezsimmel…..
A 2014. esztendő nyarán még abban a tudatban kezdhettük meg a koktélozgatást a siófoki Beach House-on, hogy Orbán Viktor és a Fidesz a legveszélyesebb, országon belüli ellenségeknek a kommunistákat tartja. 2014. februárjában tartott évértékelő beszédében a miniszterelnök…..
Biztosan Önnel is sokszor előfordult már, hogy egyszerűen nem volt kit felelőssé tenni valamilyen rossz dologért. Amikor hiába kereste a bajok forrását, egyszerűen ha agyoncsapták sem tudta megtalálni a megfelelő, Önön kívül álló okot. Amikor kivételesen nem lehetett a naplopó…..
Felszólalásra jelentkezett a Liberálkommunista Világpárt frakcióvezetője, „Miért éppen munkaalapú a társadalom?” címmel. Öné a szó Képviselő Úr. Köszönömelnökúr. Tiszteltház, képviselőtársaim. Szeretném kifejezni mélységes megrendülésemet a…..
Why can't we be like us pride 2014.07.06 16:56:23
Annak ellenére, hogy minden bizonnyal a könyökötökön jön ki az egész Pride téma, sajnos én mégiscsak erről fogok írni. Viszont megnyugtatásként előre bocsátom, hogy nem én leszek a századik, aki előadja, milyen fontos a tolerancia és azt sem fogom újra leírni, hogy a melegek…..
Cső Pajtik! Az AXA csoport vezetőjeként engem ért a megtiszteltetés, hogy levezényeljem az idei rendezvényt. Mindenkit szeretettel köszöntök a Bilderberg 2014 bulin. Mi már nagyon vártuk ezt a hétvégét, gondolom ti még annál is jobban. Az új arcoknak szólok, hogy a piák be vannak…..
Kedves Magyarok! Ideje lenne végre elengedni anyu szoknyáját és önállósodni. Kipróbálni milyen érzés az, ha valakit a saját, különböző ideológiáktól, fóbiáktól, félelmektől mentes gondolatai vezérelnek. Megtapasztalni mire jut az ember akkor, ha nem mások ellen, hanem a…..