Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ökoház

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hőszigetelés és a környezetvédelem, természetes alapanyagú hőszigetelések. A „hagyományos” szintetikus hőszigetelő anyagoknak magas a primerenergia felhasználásuk, azaz jelentős energiát igényel előállításuk, ami magas széndioxid kibocsátással párosul…..
ökoház 2017.01.02 07:39:00
@pkovacs80:
Tisztelt Kovács Péter Úr!

köszönjük megtisztelő érdeklődését. Igen, tudok ajánlani Önnek minősített kivitelező partnerünket aki ezeket a hőszigeteléseket szakszerűen ki is tudja vitelezni.

kérem küldjön egy emailt az elérhetőségével, és hogy melyik hőszigetelő anyag érdekelné leginkább. info(kukac)valyogvakolat.hu email címünkre. Köszönöm és üdvözlettel:Bíró Péter
Mert a legjobb építőmester még mindig maga a természet!  A tiszta agyagot (gyógyiszap) évszázadok óta használják a gyógyászatban és különböző luxuskozmetikai termékeknél, miért ne használnánk ki otthonainkban jótékony hatását ezen természetes építőanyagnak? A…..
Előző bejegyzésemben a vályog általános meghatározását ismertettem. Most azonban szeretnék egy kicsit a jelenről és a jövőről is beszélni.    A vályog újból nagy népszerűségnek örvend, és kezdik egyre többen felfedezni a benne lévő lehetőségeket, melynek…..
 A következő bejegyzésemben a vályogot, mint építőanyagot szeretném ismertetni. Az első részben a wikipédia oldalán leírható leírás egy részét illesztettem be. Az ezt követő bejegyzésben pedig a vályog mai alkalmazhatóságáról fog szólni.  Vályog   A…..
Legutóbbi bejegyzésemet egy kicsit tovább boncolgatva, egy konkrét példával szeretnék rámutatni, hogy sajnos mennyire életszerű a dolog, és mennyi olyan építőanyag van ma forgalomban, amelyek belső lakótereinkbe káros anyagokat, úgynevezett "VOC"-ket…..
Természetes anyagok egy egészséges Otthonért. Az építőanyagok helyes vagy helytelen megválasztása jelentős hatással van a belső lakóklímára és a komfortérzetünkre. Ahol lehetséges ott alkalmazzunk természetes építőanyagokat annak érdekében, hogy otthonunk élhető és mindig…..
Egészséges otthonok A kezdetek... 2011.08.09 22:04:00
 A kezdetek…   Mielőtt még nagyon előre szaladnék a dolgokkal, szeretnék pár fontos dolgot megosztani ezen bloggal kapcsolatban: -    Jómagam -Biró Péter - az EMOTON magyarországi vezetőjeként, a gyártói oldalt képviselem, és próbálom…..