Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugatnepe.blogter.hu

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van 2018 végjátéka, ráfordultunk a karácsonyi szezonra, a fantasztikummal foglalkozó kiadók pedig bőven tartogattak muníciót erre az időszakra. Érkezik Alan Moore klasszikus képregénye először magyarul, Az Úr hangja és az Alapítvány-trilógia új köntösben lép elénk, jön Yoon Ha Lee mindenféle…..
nyugatnepe.blogter.hu 2018.11.08 06:35:03
 A trafikmutyihoz hasonlóan a kormány lenyúlt egy teljes iparágat, mert jó bevételi forrást látott benne – csakhogy itt nagyobb baj lehet a pénzelvonásból és a szakmai alkalmatlanságból, mintha hiányzik a mentolos szofi..
Völgyesi Krisztián képviselőtársam hívta fel a figyelmemet arra, hogy a BKK a 123-as busz lerövidítését tervezi. A tervek szerint 2019. január 1-jétől ez a busz csak Auchanig járna, amennyiben Ön ellenzi a változtatást, illetve bármi egyéb észrevétele van az átszervezéssel kapcsolatban most …..
nyugatnepe.blogter.hu 2018.11.02 17:01:50
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
Roman Fedorstov orosz mélytengeri halász fotói a dantei pokol legmélyebb bugyraiba szállnak veled alá. Twittere tele van olyan rémisztő lények képeivel, melyek úgy néznek ki, mintha a egyenesen Rondabugyrodból, a pokol nyolcadik köréből rángatták volna ki őket...
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
Több mint 25 év után elérkezett a pillanat, amire számtalan rajongó várt: végre folytatódik David Lynch és Mark Frost kultikus sorozata, a Twin Peaks. Lássuk hát, hogy az első négy epizód alapján mit tud nyújtani 2017-ben a televíziózás történetének egyik legnagyobb hatású szériája!..
Soros György gonosz cionista-amerikai multi-milliárdos, tudatta a köztévé a ma esti híradójában. Persze azt, hogy Soros gonosz és cionista, nem a fideszes állami hírműsor szerkesztői állították, hanem csupán beidézték Ali Hámenei ajatollah két héttel ezelőtt Iránban elmondott gondolatait.  Ha…..
Beszélgetések közben olykor felmerül a kérdés, hogy kinek megy csak egyszer, kinek többször is, és mennyi ez a több. A Master of Sex 4. évadjában pedig egy, a szexklinikára besétáló fiatal nő arra kéri a szakembereket, hogy dolgozzák ki a többszörös elélvezés megtanulásának protokollját. Mert…..
nyugatnepe.blogter.hu 2017.02.19 09:02:42
@Libertina: minek eröltetni?
nyugatnepe.blogter.hu 2017.02.19 09:20:28
@skarlát betű: ez testszubjektív is lehet .. de szerintem a normál eset a wet-orgasm
nyugatnepe.blogter.hu 2017.02.19 09:20:40
@skarlát betű: biztos létezik elhiszem, sőőt .. de hidd el a magömlés nélküli orgazmus az olyan, mint ha a virslit mustár nélkül ennéd .. jó jó .. de a férfi orgazmus lényege az szerintem!, hogy amikor élvezünk minél több jöjjön és bőségesen jusson párunk/partnerünk hüvelyébe testére ... stb ;)
Komolyan, akarja a pöcsöm ostorozni ezeket a szerencsétleneket nap mint nap, de hát mit tehetnék, ha a Facebookjukon a fenti bejegyzés 11 órával ezelőtt, azaz a hétvégi Forma-1-es futam után keletkezett, és azt reklámozza retroaktív stílben? A hab a tortán persze az, hogy az…..
nyugatnepe.blogter.hu 2015.07.28 08:51:37
Az MTI közölt pár fotót az Amerikai Nagydíjon felbukkant hírességekről nem sokkal a rajt előtt, és mit ad isten, fény derült arra is, hogy Austinban egy dimenzióportál is van, nem csak versenypálya, ugyanis maga Joey Tribbiani lépett ki rajta a Jóbarátokból, nem ám esetleg Matt…..
nyugatnepe.blogter.hu 2014.11.03 06:33:58
A KARD Ne hazudjatok 2014.10.30 06:30:00
A közmédia legendásan tragikus tájékoztatásai felhozták a második Orbán- kormány alatt a HírTV renoméját. „Ennél még a hírtévé is korrektebb” - hangozhatott joggal. Ez most elveszett. Mint minden kormányellenes megmozdulás alkalmával, ismét lehetőséget kapott a…..
nyugatnepe.blogter.hu 2014.10.31 11:34:30
@EGYIKRESEM: és sajnos az a baj, hogy az ilyen emberek a hangadók általában ebben az országban
Az étel-házhozszállítós helyek a kajákat nyilván éjjel csinálják, de, hogy hajnali 4-kor meg 5-kor akarják átadni, én még ilyet nem hallottam. Sőt, szerintem tönkre is menne az, amelyik ezt rendszeresen műveli. Vagy lehet, hogy az Egészségkonyha titokban valami komplex spártai…..
nyugatnepe.blogter.hu 2014.10.30 14:33:20
@Tiborfalvi Tibor: birom az ilyen tagokat, de ne a lépcsőfokon akadj ki hanem a kiszolgáláson... és ha neked ettöl nem hiteles akkor te egy idióta vagy
A honi szurkolói csoportok legjava (leszámítva a Puskás Akadémia fanatikusait) tüntetést hirdetett a mai napra, vagyis 2014. október 26-ra, hogy kinyilvánítsák, a magyar futballban immár évtizedek óta zajló folyamatok, a lelátók elnéptelenedése, a szurkolók regisztrálása és…..
Hogy valaki az Echo TV-n, az RTL Klub kamerája előtt, vagy az Országgyűlés elnöki székében fontolgatja az Európai Unióból való kilépés gondolatát, teljesen közömbös aspektus. Hogy az illető szimbolikusan október 23-án teszi ezt, nem enyhíti és nem súlyosbítja a…..
Amikor Levélírónk társaságban jelenik meg fiatalabb párjával, úgy hat, mintha valami escort szolgáltatást vett volna igénybe – legalábbis így érzi. 15 év korkülönbség akkor is soknak számít, ha a szerelem amúgy működik?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
  Igazából a világ összes pénzét el lehetne költeni táplálékkiegészítőkre. Akár a bioboltokról, akár a klasszikus "gyúrós" boltokról beszélünk, még szakemberként is nehéz követni az újabb és újabb csodaszereket. Ha az eladót kérdezzük, akkor nyilván azt fogja…..
A Tesco számára az volna a legjobb döntés, ha megválna néhány külföldi, köztük magyarországi érdekeltségétől, és erőit a hazai, brit piaci pozíciói megtartására, növelésére fordítaná, legalábbis így látják a Morgan Stanley elemzői. (Forrás: HVG.hu) Az európai…..
Hétfőn történt. Reggel nyolckor már nem voltam otthon, sajtóvetítésre mentem, ami természetesen nagyon jó dolog, mindig örömmel fogadom a különböző filmekre szóló meghívókat. Utána már fele ilyen nagyszerű sem volt a napom. Tudniillik nekem a hétfő non-stop egyetemmel telik.…..
nyugatnepe.blogter.hu 2014.10.15 15:49:10
@Csillámdementor: a hájas zseniről már most kiderült, h nem a gyógymódot tudja, hanem azt h hogyan lehet kinyírni az emberiséget amiről csak néhány felvonásnyit hallott a kollegáitól, tehát elvileg beismerte, h semmijen gyógymód nincsen
A Financial Times online kiadása október 8-án egy érdekes gondolatkísérlettel jelentkezett. Az IMF legújabb kiadványa (World Economic Outlook) kapcsán a feltörekvő gazdaságokat egy új, hipotetikus G7-be tömörítették, és ez alapján készítettek összehasonlítást a…..
Egy pár hónapja rendeztek nálunk egy drog prevenciós interaktív kiállítást, amelyre meghívták a környékbeli iskolákat. A szomszédban lévő gimnázium igazgatója közölte, hogy ők nem jönnek el, mert náluk ilyen probléma nincs. Hát az ilyeneknek találták ki az aranylövést. Gyanítom, hogy ha a…..
Az elmúlt években sokszor hallhattuk, hogy a szurkolók tartják vissza a családokat, „békés polgárokat” a magyar bajnoki mérkőzések látogatásától. Sorozatunkban korabeli tudósításokra támaszkodva mutatjuk be, hogy az erőszak a kezdetektől fogva része volt a magyar futball…..
„Pár hete eszembe jutott vezetés közben, milyen jól éreztem magam vele, mennyit hülyéskedtünk, és majdnem megtoltam egy másik kocsit”- leszbikus? Heteró? Minek felcímkézni mindent? Itt a harmadik meghatározás, amit nevezhetnénk Elmélyült barátságnak. Szex nincs, csak emlékek…..
A napokban hasított belém a felismerés, hogy a Coldplay legutóbbi, Ghost Stories című albumán szereplő Magic bizony egy nagyon-nagyon jó szám. És szerintem nem túlzok azzal, ha azt mondom, hogy az elmúlt 10 évben talán a Coldplay legőszintébb, legértékelhetőbb dala. Megint kicsit…..
Amilyen rég volt Telenoros sztorink, olyan durva az alábbi becsapdázás. Előfizető és előfizetői kód nélkül, kiskorúval a vonal végén csomagot módosítani? Ezt vajon hogy gondolta az ügyintéző? Kedves Homár,A Telenor mobilszolgáltatónál van az előfizetéses telefonszámom,…..
nyugatnepe.blogter.hu 2014.10.07 10:15:12