Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ginlemon

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tűnik veszélyesnek, ugye? Pedig ide belépni alkalmanként 600 ezerbe kerül3217 dollár: ennyit költ egy átlagos vásárló az Egyesült Államok legdrágább divatüzletében. Pedig első ránézésre a nálunk közepesen ismeretlenül csengő Oscar de la Renta Madison Avenue-n lévő…..
ginlemon 2011.08.29 01:18:31
@baliquez:
Neked mi bajod van, kitiltottak a senkiházi.hu-ról? Azt képzeled, hogy megérint bárkit is a gúnyolódásod? De ha már te adtál nekem jótanácsot, hadd viszonozzam a kedvességedet egy mondattal, aminek a jövőben még sok hasznát veheted: Hölgyem/Uram, kaphatnék pár forintot...
ginlemon 2011.08.29 12:37:19
@Kismac:
Igazad lehet. Csak én még emlékszem arra, amikor egy lakótelepi panelben hajtottam a diplomámért, közben egyszerre két nyelvet tanultam meg az angolon kívül, mindezt csak azért, hogy ki tudjak törni a szegénységből, erre az összes névtelen senki megtalál a hülyeségeivel, hogy biztos prosti vagyok, onnan a pénz. Amikor még semmim sem volt, akkor sem piszkáltam soha senkit, hogy neki miért van, ezért botránkoztat meg, hogy mások ebben élvezetet találnak. Mindegy, ha ettől bárki jobban érzi magát, akkor jöjjön erre a blogra minden reggel, hogy némi acsarkodás után megkönnyebbülten távozzon. Egyvalamiben nincs igazad: nem számítottam a beszólásokra, csak mert le mertem írni, hogy -urambocsá'- nem névtelen üzletekben veszem a ruháimat. Itt Svájcban ettől senki nem esik hasra, nem borul ki.
ginlemon 2011.08.29 12:51:42
@maripán:
Nem a stílusom, vagy annak hiánya váltja ki a meglepett "ez igazi?" felkiáltásokat, hanem mert egy átlagosan élő emberből, mondjuk egy bolti eladóból, ezt hozza ki, amikor rájön, olyasvalami van nálam, amit ő eddig csak a kirakatokban csodálhat. Ha lenne merszük szemtől-szembe is így beszólogatni, mint ahogyan itt megteszik, akkor nyilván másként reagálnának... Vicces, hogy ezzel próbálsz sértegetni, szerintem ebben a városban, ahol dolgozom, az emberek még a kutyasétáltatáshoz is elegánsabban öltöznek fel, mint a budapestiek a színházba, nekem banki alkalmazottként fokozottan ügyelnem kell arra, hogy ápolt és csinos legyek, ha látnál, meglepődnél. Sebaj, gondolj te is, amit akarsz.
A következő hetekben végignézzük majd, melyek az Andrássy úti üzletek legjobb őszi-téli férfi darabjai. Az Armanival kezdtük. Ahogy észrevettem, Baráth Lászlónak, az Andrássy úti Emporio Armani buyerének/üzletvezetőjének igen erős vonzódása van a bőrkabátokhoz - remélem…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A nyomtatott Népszabadság mai száma a következő, viccesnek szánt címmel kommentálta Steve Jobs Apple-főnök távozását: Távozott a Szilikon-völgy ikonja, új gazda az Almáskertben. Tekintsünk most el attól, hogy a második tagmondatért minden tisztességes országban jár a…..
A tegnapi lopással kapcsolatban tisztáz néhány dolgot a Palatinus strand vezetősége, egyúttal kárpótlásjegyeket ajánlott fel naiv ügyfél csapatának.Tisztelt Tékozló Homár! Az internet nagyon jó dolog, de a használatánál figyeljünk arra, hogy ne sértsünk meg másokat ok…..
Steve is milliárdos és ő is imádja az iPadet, de nála beszélhetünk némi munkaköri elfogultságrólMinél több pénzed van, annál többet használod az iPaded - vonható le a konklúzió egy, a napokban publikált tanulmányból. A SpectremGroup felmérése szerint nem csak, hogy a…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Attila rutinos Malév-ügyfél, tudja, hogy mindig többször kell csekkolni a járat indulást, ha azzal a géppel akar menni, amivel előre eltervezte. Nem is szopathatja olyan könnyedén a légitársaság, bosszankodhat viszont eleget a "csúsztassuk a járatot, vagy inkább mégse?"…..
ginlemon 2011.08.25 14:14:07
@juhaszvik:
Oh, akkor ha én kiposztolom, hogy tavaly decemberben 2 órát késett a gépem, majd arra toppantam haza, hogy a fele cucc hiányzik a lakásunkból, a másik fele meg összepakolva a nappali közepén, tehát nyilvánvalóan a Malév-gép késlekedése alatti időben történt a betörés, hiszen megzavartam "munka" közben a tetteseket, na, akkor engem is megtámogattok és útbaigazítotok? :D
ginlemon 2011.08.25 14:37:43
@Rosszindulatú Vászka:
De miért? Hisz' nem is vagyok zsidó/cigány/néger/stb. :))
ginlemon 2011.08.25 23:11:48
@angie78:
Ó de szimpatikus vagy... egy posztban megemlítetted az összes kedvencemet: balkánmentalitás, irigyekvagytok, ezérttartunkitt, ezilyenország. Nagyon kellett már ide egy megmondóember, aki jóóól kiosztja ezt a sok bugris, irigykedő, balkáni senkit, akik miatt "itt" tartunk. Természetesen az motivál minket, hogy azt a kurma harmincezer forintos jegyet irigyeljük tőle, nem a töketlenkedése és a kapzsisága miatt teszünk enyhén rosszindulatú megjegyzéseket.
Subba VV Éva Bors 2011.08.25 13:04:51
A Subba szerkesztősége gratulál az új pozícióhoz a Bors napilapnál!VV Éva hivatalos oldala Sziasztok! Jövőhéttől a Bors című napilapnál fogok dolgozni, mint újságíró és a Való Világ 5 Blogírója, ahova minden nap írni fogok kulisszatitkokról játékosokról! Ha szeretnétek…..
"Jól tette apád, hogy nem jött" - mondja egy férfi egy fiatalabb srácnak, és valószínűleg igaza van: az év talán legmelegebb napján hatalmas sor kígyózik a Tímár utcai HÉV-megállónál, föl a felüljáróra, majd le a túloldalon, és a vége különös módon az…..
   Iskolai tananyaggá akarja tenni az eboktatást Nagy-Britanniában egy jótékonysági alap. A cornwalli K9 Crusaders nevű szervezet szorgalmazza az ügyet, hogy világ gyúljon az emberi fejekben a kutyák nevelését illetően. Az alapítvány úgy találja, hogy jelentősen…..
Meglepően értelmesen nyilatkozott a Borsnak nyilatkozott az egykori villalakó: "kicsit le kell szállnom a földre, hiszen a VV nem tart örökké, a hakniknak vége, szépen vissza kell térnem a hétköznapi életbe."Úgy tűnik, hogy sikerült is neki, Anikó ugyanis kollégánk…..
ginlemon 2011.08.23 14:55:33
@Sigismundus:

Éppen tegnap olvastam, hogy a VV előtt manikűrösként dolgozott, azóta pedig kizárólag rúdtánc tanfolyamot végzett. Ja, hogy az szerinted már megfelelő képesítés a hírszerkesztői munkához..? A csöcseit pedig a saját két szememmel láttam a VV alatt, nem egyszer, nem is kétszer. De azért köszönöm a segítségedet, nagytudású ismeretlen tanítóm.
ginlemon 2011.08.24 01:03:57
@Sigismundus:
Meglepődnék, merthogy erről nem olvastam, csak azzal került a címlapokra, hogy összeveszett Zsófikával valami faszin, aztán hogy ellopták a táskáját, majd végül, hogy Pirner asszony tanítja rúdtáncra, most pedig ez a hírszerkesztés. Izgalmamban menten szétszaggatom a zsebkendőmet.
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Szép napot!   Rendszeres olvasója vagyok a blognak, de nem volt eddig késztetésem írni. Most már van.Édesapám a szenvedő alany, szerencsére már jobban van. Szerdán este fájlalta a bal vállát karját, nem is tudott aludni a fájdalomtól, kezdett zsibbadni a keze. Anyukám mondta…..
ginlemon 2011.08.23 14:01:38
@VaTi:
...lekötitek a kapacitást egy vezetniképes emberrel...

Te tényleg minden áldott nap itt állsz "lesben", hogy elsőnek oszd ki az aznapi posztolót? A félig agyonvert/megkéselt ember is képes vezetni, mégis inkább a mentő dolga lenne kórházba vinni. Szerinted normális ami történt? Ha igen, akkor te nem vagy az.
Az origo információi szerint a Tv2 ÖsszeEsküvők című anyósos-feleségjelöltes reality-jánek olyan jók sikerült a castingja, hogy a nézettségi versenyben lemaradni nem akaró Tv2 csak négy nap előnyt ad az RTL Klub vélhetően számottevő nézettséget hozó Való Világjának.…..
A Mónika Show nem ért véget - a XVI. kerületi Sparban gondoskodnak róla, hogy vásárlás közben se unatkozzanak a vevők.Szeretném leírni megdöbbentő élményemet, amit a XVI. kerületi Arany János úti Sparban éltem át augusztus harmadikán! Nyugodtan vásárolgattam a sorok között,…..
Naiv ügyfél bemondásra kötött biztosítást értékeire a Generalinál, aztán amikor betörtek hozzá, kiderült, hogy az ékszerekre mégsem kötött.A társasház, ahol lakom biztosítót váltott. Javasolták, hogy a lakók is tegyék ezt. Vesztemre átpártoltam a Generalihoz. Egy…..
Igazán naiv ügyfél egy év hűséggel fizetett elő egy olyan vezetékes telefonra, amit sosem használt, majd amikor le akarta mondani, derült ki, hogy már le van tiltva, és még visszakapcsolási díja is van a megszüntetésnek.Inviteles történet:  Volt egy vezetékes telefonom.…..
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..