Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boxerman

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
Szeretnék témailag továbblépni, Radaconte pár hete küldött nekem egy Big Rigs modifikációt, ahol ha Stella politikus lenne, szerintem így nézne ki a kampánybusza Streets Racer 2 videó jövő hét elejére várhatóUI: Mozikritikám egy király filmről..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Rossz PC játékok sorozat SOS 2007.11.15 20:50:00
Kész az új videóm.Volt vele munka rendesen. Menteném el...Hmm...Itt valami nem stimmel.9 és fél perces az első videó, erre dupla olyan hosszú elmentve.A hang 9 és fél percnél befejeződik, de az ÖSSZES filmanyag dupla olyan lassan megy mint kéne. Oo Tehát kapok egy 18 perces videót,…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Na emberek, épphogy hazaérek, és picit átment káoszba az 1 szem becsempészet kommentünk körüli móka ;)Hagyjátok a francba az egészet, várjuk ki mi lesz. Én nem kértem senkit, hogy jelölje spamnek az egészet ;)Nem lesz nehéz kiderítenie hogy magyar invázió volt, elég csak…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
Boxerman 2007.10.13 11:59:25
gportal.hu/portal/megismerkedes/ bocsi a link lemaradt
Boxerman 2007.10.13 12:08:42
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Boxerman 2007.10.02 14:48:50
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..