Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prevent

1 bejegyzést írt és 203 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kicsit került bajba Alfonse Maddin egy fagyos januári éjszakán. Éjjel 11-kor Illinois állam egyik elhagyatott autóútján hajtott, amikor egyre jobban kezdett kifogyni a dízelolajból. A beígért benzinkút sehol. A pótkocsiján jókora adag nyers hús - attól nem kell félni, hogy kiolvad, hiszen…..
A titkosszolgálatok bevetése a civilek ellen volt az utolsó csepp a pohárban. ..
prevent 2017.11.23 20:49:28
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: f@ság, de bocs
ne gyere már megint ezzel az K@vára elcsépélt faisztoid dumával, mert retket eszem.
vagy legyél karakán: ne add be az adóbevaáálásodat, ne tarsd meg a számláidat csak "civilkedj". Mi a csics az a civil, aki napi szinten politizál? A civil az én olvasatomban olyan szervezet, aki felvállal valamilyen általa sokra tartott ügyet - ebbe nem nagyon fér bele a kormányváltás
ha szerinted belefér, akkor meg ne legyen probléma nyilvánoságra hozni, melyik állam támogatja őket
állandóan azt a maszlagot hallom, hogy minden nyilvános, akkor ezzel mia probléma???? plusz egy nyomtatvány kitöltése? Soros kifizeti, nem?
prevent 2017.11.23 20:54:16
@különvélemény: így van, és is olvastam a Bloomberg írást
szomorú - mit nem lehet ezen érteni?
Nézem a Búking hirdetését, amelyben a fogyasztókat erősen megtévesztő állításként elhangzik, hogy akár/legtöbbször ingyen is lemondhatók a Búkingon foglalt szállások. A megtévesztés az "akár/legtöbbször" szóban keresendő. A látszat az, hogy ingyenesen lemondható, de valójában a fene tudja. Akkor meg…..
prevent 2017.11.22 19:52:18
prevent 2017.11.22 19:54:44
@vanvelemenyem: utazzanak az OTP-vel? :)
prevent 2017.11.22 21:06:57
@vanvelemenyem: respect
Kedd délután két momentumos aktivista elindult egy hétköznapi aláírásgyűjtésre a Móricz Zsigmond körtéri alujáróba. Kitették az aláírásgyűjtéshez használt pultjukat, amikor megjelent Hollik István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának politikai főtanácsadója, KDNP-s parlamenti képviselő, valamint…..
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
prevent 2017.10.31 18:15:22
@láng annamária: te mit olvastál?
valami mauritániai lapot?
prevent 2017.10.31 18:16:35
@apanna: tuche
prevent 2017.10.31 18:23:44
@qbr: tán arra gondolt, hogy az ügyeletes orvos vegye fel a gyereket, esetleg szoptassa is meg - lehet nem volt alkalmas alany az ügyeleten? frissen szült anyuka, aki, mondjuk, otthon hagyta a gyerekét, amíg az apuka vigyázott rá, egyedül, mert a szomszédokat nem lehet zavarni. mi lett volna, ha neki is beáll a dereka? hmmmm....
a történet bonyolítható a végtelenségig - de könyörgöm, minek ide politika????
apuka: a harmadiknál már gördülékenyebben megy
én pl. az első lányomhoz Bukarestből hívtam fel orvost - nem kommenteltem...
(és nem vagyok határon túli...)
Bödőcs Tibort sokan Hofi Géza utódjának tartják. Járja az országot, és szellemes kiszólásait úton, útszélen emlegetik. A YouTube révén az egyik legismertebb előadóművész, olykor interjúkat is készítenek vele. Tegnap például kifejtette a 24.hu digitális felületén, hogy „Nem tudja a politika, mi van…..
prevent 2017.10.19 19:25:14
hát akkor olvasd:

"Az ATV Magyarország vezető hírtelevíziója a nézettségi adatok alapján. Fő profiljába hírműsorok, politikai és értelmiségi beszélgetős műsorok tartoznak, de helyet kapnak könnyedebb kulturális, közéleti magazinok, Magyarországot bemutató utazási műsor is.

Hírműsorokból a hétköznaponként 10 alkalommal jelentkező Híradó, a külpolitikai Világhíradó és a nézők között nagy népszerűségnek örvendő esti Egyenes Beszéd a legnézettebb programok.

Az ATV nemcsak a tv képernyőkön érhető el, hanem az atv.hu hírportálon keresztül a nézők online is követhetik az ATV adását egy órás késleltetéssel, illetve megnézhetik a csatorna legfontosabb műsorainak videó archívumát egy évre visszamenőleg.

Az atv.hu hírportál átlagosan napi 100.000 egyedi látogatót vonz a képernyők elé naponta frissülő híreivel, videóival, képeivel. Az atv.hu mobilon és tableten is elérhető oldal, sőt a legtöbb okos televízión keresztül is megtekinthetőek nemcsak az oldal hírei és képei, hanem videói és az online adás is.

Az ATV programját a műsorújságban olvashatják a látogatók, az oldalon található hírek, szöveges és videó tartalmak, képek keresésében pedig az oldal intelligens keresője nyújt segítséget.

ATV online

Az impresszum utolsó frissítése:

2017 augusztus 28.

atv.hu

Kiadja az ATV Zrt."

arról, hogy ki a gyökér, beszélhetnénk, de veled minek???? tájékozódj, aztán firkálj csököttagyú
és ez csak egy példa, hol van még a többi: 168óra, HVG stb
ha nem tudsz valamit, ne szólj hozzá, mert csak sekélyesebb leszel
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
A törvényeket mindenkinek be kell tartania – fröcsögik, amikor épp bunkósbotként forgatják az általuk meghozott jogszabályokat. De ha a jog éppen nem tetszik nekik, hát magasról pottyantanak rá. Megtehetik, mert hagyjuk...
prevent 2017.08.08 09:31:15
@halaloszto: na megint egy istenbarma
ha én nyaralni megyek, akkor van nálam útlevél, és nem illegálisan próbálom átlépni a határt
na itt látok egy árnyalatnyi különbséget
prevent 2017.08.08 10:03:08
@halaloszto: h hogyne

életszerű, hogy van, és az embercsempészek meg csak hoszteszek, csak hogy komfortosabb legyen
prevent 2017.08.08 14:59:10
@halaloszto: látod ez a tipikus esete a 3- és 4. pont összemosásának.
tőlem nyaralhatnak, de most tényleg - miért pont itt?
a napokban volt szerendcsém(?) egy gyermekotthonban találkozni hátrányos helyzető kissrácokkal. nem találtam tömegekben sorakozni civil szervezeteket. talán, mert nem annyira populáris velük is törődni?
Idézzünk, feleim, az ingyen van: A nyitóünnepséggel foglalkozik elsősorban a nemzetközi sajtó A nemzetközi sajtó szombaton a budapesti vizes világbajnoksággal kapcsolatban elsősorban az előző esti nyitóünnepséggel foglalkozik, a tárgyilagos hangvételű tudósításokat gazdag fotóanyag illusztrálja,…..
prevent 2017.07.15 20:01:22
@Budapest a kutyaszar városa: tudod, nem is a nemzetközi sajtóra kellene figyelned, hanem saját ösztöneidre
de mivel egy hazátlan, meggyőződéses internacionalista vagy, így nem csodálkozom rajtad és "elv"társaidon sem
"magyaros volt" a megnyitó, üti fel a labdát a "pártsemleges" és "ideológia mentes" Index tollnoka - szándékosan nem írok újságírót, a tényleg újságot írók meg nem becstelenítése érdekében.
milyen legyen? németes? amerikaias? izraelita? vagy netán eszkimo?

a fikakultúra már mindent elért - hát sírjatok tovább a segélyért, ami ingyen van

hallgatom a mai nap "Marcit, az aktivistát," hogy az emberek "jobb létéért kell a kormányt elzavarni" eltekintve attól, hogy számomra egy demokrata nem eltakarít, hanem értelmes alternatívát kínál, feltenném a kérdést, hogy emelné-a Tesco az átlagbért, ha meglátná, hogy ballib v jobbikos új kormány (? az együttműködés ballib oldalaon legalábbis kétséges) alakul, vagy kihasználnák a gyengeséget és "kompromisszumkészséget", cserébe felmutatnák a középső ujjukat a szakszervezeteknek

éljetek boldogan a hitben, hogy káoszotok győz, ha így lesz osszatok mindenkinek segélyt, és csodálkozzatok rá, hogy aki még dolgozik itthon, az IS elmegy, nemhogy a középszintú kölföldön boldoguló hazatérne arcán boldog mosollyal, hogy a kétkulcsos adó miatt szupergazdagnak tituláljátok (ez kb 450e Btto volt a kétkulcsos adó idejében, és mint "szupergazdag", elmondhatom, hogy az egy főre jutó netto jövedelmünk erősen elmaradt a nyugdíjminimummmal összevetve.)

hajrá káoszország, hajrá fikakultúra!
prevent 2017.07.15 21:32:02
@John Nethem: ugye?

mert itthon inkább csak a hangulatketők és véleményformálók dolgoznak - nézem az ATV adásait, csak azért, hogy lássam, mennyire nincs tere az ellenzéki sajtónak. Baromira elszomorít, hogy 5-6 politikai műsorablakban naponta a meghívott "megmondók" mégiscsak ismétlődnek, így havi szinten (nem reperezentatív mérés) ugyanazokat - a kb 12 arcot, akiről tudjuk, hogy full kormányellenes - látom. Nekem ez tette be a kaput, hisz én nem vagyok a "klasszikus" budapesti értelmiségi kör tagaj - sajnos? eddigi karrierem több országba elvitt, és mindig csodálkoznak a gyerekeim, hogy szálanként tépem ki a maradék hajam, hallván a budapseti belvárosi "megmondó értelmiség" véleményét(?), gondolatait (?) hallgatva. Steril körülmények között nem lehet meghalni egy eszméért. de hülyeséget mindenki mondhat, úgysem történik semmi...

na nagyjából ez a mai magyar politika, ha érv kell, hát ezért lehet szavazni. az embernek nem osztottak alapból észt, de ösztönt a szonszéd irígylásére és a saját sorsának jobbításáért mindenki mást felelőssé tevés képességére, arra igen

napi élményem volt vidéki kocsmában, hogy "akkor" azért volt jobb, mert mindent el lehetett lopni - mindannyian tudjuk, hogy így volt. Most isszuk a levét. Generációknak kell kihalni steril körülmények között azért, hogy ez eltúnjön és kihaljon az a klasszikus kapaitalizmusi alaptétel, melynek értelmében nem mindenki lop, aki tehetsépges, és eltűmik a klasszikus leninista felfogás, minek eredménye az, hogy aki dolgozik, az ossza meg a bevételét azzal, aki, nem hajlandó tenni semmit saját sorsa érdékében

ebbe persze belemehetünk mélyebben, de ez nem a budapestiek mezeje, hisz szimplán fogalmuk sincs, mi zajlik egy vidéki faluban
prevent 2017.07.16 11:08:29
@Könnyen elkaptuk, uram!: aztán ez hogyan gyött ki, uram?
miért emelné? igen a bér a munka ára - versenykategória. Tehát nem a kormány szabja meg - akkor miért etetitek a népet azzal, hogy a kormányváltás jólétet hoz?
a ti gazdaságpolitikátok az "egyenlősdi", azaz aki dolgozik fizessen be a közösbe jóval többet (nem arányosan, hanem progresszíven), aki meg nem, az kapjon belőle minél többet...

nem tudom, van-e testvéred, de vázold fel magadnak a következő családi idillt:
te mondjuk kitűnő vagy a suliban, eminens stb., otthon ezért kitalálják, hogy a heti 20 mosogatásból neked jut 18. a maradék kettőt szüleid elvégzik. Öcséd, aki otthon veri a faszát egész nap, nem tanul csak élősködik - na őneki meg jár a tiszta tányér

megvan?

szóval a Tesco miért is emelne? ha emelne, veszítene a profitjából, miért tenné? ja hogy a Tescos árufeltöltők elmennek Ausztriába fogorvosnak, és nem lesz ember? sebaj, bezárja a boltok felét, ergo nem kell annyi ember, a profitrátát pedig szállítja az anyacég felé rendületlen. ha meg az összeset be kell zárni, hát az se fog neki olyan nagyon fájni, mert a világ többi része (rest of the world) kicsit nagyobb részben járul hozzá az eladáshoz

vagy tudsz valamit, amit én nem?
De a szavazói erről nem fognak tudni...
prevent 2017.07.13 15:45:11
@jános515: ja a Sorosozás rasszista, de az Orsósozás rendben van
gratulálok az értékrendedhez
prevent 2017.07.13 16:13:00
@Pop40: no látod, ez a lényeg
ne hulljon el senki - de ha megtörténik (3 gyerekes apa lévén) a szívem szakad meg egy gyerekért, de ok-okozati összefüggést azonnal kinyilvánítani badarság, és szimplán rosszindulat
miért nem lehet egy gyereket "csak úgy" sajnálni, minek kell ebbe is politika??????
  Át lettem verve! Egész életemben azt hallottam, hogy fontos a tudás. Jöttek itt nekem mindenféle Nelson Mandela gondolatokkal, miszerint: „A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot”. Ez marhaság! Parragh László mondja a tutit! Zárjuk be a gimiket!  Melósra van szükség,…..
BEKIÁLTÁS Orbán félelembeszéde 2017.06.28 12:49:08
Győzelminek volt szánva Orbán Viktor június 27-ei értékelése, félelembeszéd lett belőle. Időnként úgy érzem, be vagyok kerítve, de aki fél, ne menjen erdőbe – mondta nem is oly rég Orbán Viktor rajongóinak győri tábora előtt. Csakhogy nekem az a benyomásom, hogy a kormányzó párt vezetője mintha…..
prevent 2017.06.29 19:57:45
@Attilajukkaja: hát ettől féltem. megint csak a sajtó "visszaböfögése". saját gondolat nincs?
mit jelent számodra pl a "demokrácia leépítése"? kicsit mélyüljünk el

meg ezek a humbuk nagy gondolatok, mint az "egészségügy kivéreztetése" -- miről beszélsz valójában? mit szeretnél megosztani az Indexes barátaid sekélyes, helyesírási hibáktól hemzsgő fröcsögésein túl.

tudod annak idején újságírónak lenni rang volt, tiszteletet érdemelt. mert volt gondolat mögötte és szándék

amit ma látok, az a "fikakultúra", azaz mindenbe kössünk bele, legfeljebb, ha hülyeség, hát úgyis elfelejtik

nos te is bbe a csapdába kerültél, igazából fogalmad sincs, miről beszélsz. a sajtó címlapokat böfögöd vissza, mint derék funkcionális analfabéta, ahelyett, hogy a környezeted állapotát - és ami fontosabb állapot változását figyelnéd

szakadj már le a szokásos " azért élek én rosszul, mert te jobban élsz" életérzésről, és tanulj meg gondolkodni. a ondolkodáson nem a "sajtó" véleményformálóinak szócsövét értem
prevent 2017.06.29 20:05:50
@HABONYKOMMANDÓ.: engem már az is érdekelne, mit jelent az, hogy "távolodik Europától"
azt talán, hogy kevesebbet foglalkozunk a tyúkketrec méretével, mint az éhes gyerekekkel? talán akkor távolodunk
meg talán akkor is, ha Europát nem földrészként nézzük, hanem centrális és periférikus országok csoportjaként.

én nem szeretném elsajátítani a centrális országok szemlesütő, bigott felfogását - lehetne a világot úgy kezelni, ahogy az van, és nem úgy, ahogy mesekönyvet írnék róla
prevent 2017.06.29 20:10:33
@HABONYKOMMANDÓ.: tök egyetértek.
identitászavarban lévő kultúrákkal a lgnehezebb, főleg, ha erőből akarnak és tudnak tárgyalni
már írtam egyszer, hogy Merkel legfőbb célja az európai vezető szerep - csak azt nem látom, hogy ez miként egyeztethető össze a büsszeli szemforgatással
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
"Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok." Orbán Viktor miniszterelnök ezen szavai még 2008-ból datálódnak, amivel igen sommásan sikerült megfogalmaznia az akkori választási kampány üzenetét, jobban nem is erősíthette volna meg azt a sztereotípiát, hogy a…..
prevent 2017.06.08 19:46:27
@s: hát ahogy elhallgatlak, tőled nem lophattak qrva sokat, ne bánd
ha túl sokat sírsz, összedobjuk a befizetett adódat a haverokkal, senkinek nem fog fájni az a tizes (tíz forint, hogy értsd)
prevent 2017.06.08 19:48:43
@ZX: azért érdemes lenne ezt négy dimenzióban értelmezni
vegyük fel az időpontokat is az állítások közé, aztán kiderül, hogy mit is írtál
prevent 2017.06.08 19:55:46
@Pop40: a Merkel gondolattal egyetértek
meg kellen értenünk az ő kultúrájukat és az időhöz való viszonyukat, mielőtt tömegével betelepítjük őket csak azért, mert Deutschlandban kell az Ócsó munkaerő

nem látunk párhuzamot pl. Hitler és Merkel között annyiban, hogy mindkettő Európa első számú vezető posztjára törekedett (dik)? persze a módszerek mások, de a cél mégiscsak hasonló...
H kiakart írtani mindenit, aki nem árja - M el akarja törölni a nemzetállamokat, hogy deklaráltan ő legyen az első számú vezető hatalom (kancellár) - megértem a Brexitet...

ez most nyílván kiveri a biztosítékot sokfelé, de álljunk meg egy percre eltöprengeni ezen-azon
Kellemesen indult a nap, kedves hangok ébresztettek, s mint ilyenkor rendszeresen, belenéztem a média politikai arculatába. Előre jelzem, hogy - talán furán hangzik - de próbálom a média mindkét arcát értelmezni, és ez talán nem is oly nehéz, ellentétben az e téren eluralkodó hisztériával. Nos,…..
Továbbra is titkolják, mennyit keres Szemereyné Pataki Klaudia kecskeméti polgármester férje, Szemerey Szabolcs az MNB Pallas - alapítványai által létrehozott Kecskeméti Duális Oktatás (KEDO) Zrt. vezérigazgatójaként. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság állásfoglalása ellenére…..
prevent 2016.10.20 19:47:04
@anyadmajma: azért érdekelne, mennyi is volt az adód 1%-a
valahogy mindig azokat hallom így rinyálni - anyád a fasz, majma - akik nem nagyon fizetnek adót...

amúgy mitől lenne ez a te pénzed???

mennyi TB-t fizetsz? vagy az én pénzemből mész orvoshoz, rinyagép?
prevent 2016.10.21 00:34:26
@anyadmajma: huhh bammeg
most be kell fejeznem, egyrészt mert utazom, másrészt mert azt tanultam anno, hogy ne vívj szellemi párbajt azzal az ellenféllel, aki fegyvertelen

azért egy dolog örömet okoz a hozzászólásodban: látom, hogy a gyerekeim milyen okosak :) még a legkisebb is símán legyúrna
prevent 2016.10.21 00:36:59
@anyadmajma: amúgy elég szarul lehetek fizetve, mert nagyon ritkán szólok hozzá. de kérlek, a tények ne zavarjanak össze, lényeg a te kis felépített koncepciód

légy optimista, Asimov is így kezdte, s lám, milyen híres lett...
Aki használható, menthető azt előre veszi, megmenti, aki már öreg, a gyógyulása csak kicsit meghosszabbítja az életét, de a csata kimenetelét már nem tudja befolyásolni, azt ott hagyjuk az útszélen megdögleni. Tisztelt Praxisblog!   Szeretném elmesélni történetünket, és egyúttal örülnék…..
prevent 2016.06.26 07:17:26
hát ezt lehet, nem kellett volna megírni - több okból is.

mások is felvetették már szinte az összeset, én csak röviden:
1) tényleg, miért nem vizsgátatta ki magát a háziorvossal?
2) ha másodjára péntek REGGEL lett olyan rosszul, miért csak hétfőn vitették be - ennyire sürgősségi volt az eset?
+) vegyél bammeg enni-inni a drága mamának, ne sírjon a szád
4) biztos, hogy az SBO-n csak csupa drogos meg részeg volt?

ez egész írásnak nincs semmi értelme.
vagy merő rosszindulat, vagy olyan szintű butaság, amit már önmagában ki kellene vizsgálni.

arra kíváncsi lennék - lévén oly hosszú leletsorral rendelkezik a család, így komoly orvoslátogatási múltja lehet - hogy mit is közöltek a mentőkkel, orvosokkal. az írás alapján vszeg annyit, hogy a mama beteg, nem tud felkelni.

Meg azt is szeretném fentiek alapján tisztelettel felvetni, hogy írjon már egy szösszenetet arról az időről, mikor még nem "lopták el az orvosi ügyeletet maguktól", miként is voltak az esetek. Gondolom beértek a hipermodern, fényesre suvickult SBO-ra, ahol csakis józan életű, sértetlen értelmiségiek anekdotáztak és sietve párnázott fotelt adtak a néninek, kis asztalkán tálalva a teát és az aprósüteményt. Egy inas rögtön felvette az ebédrendelést és sürgősséggel (hisz ez az osztály mottója) továbbitotta a Gundelbe, rendkívüli szállítást kérve. Időközben egy 18 tagú orvosi stáb (neurológus, belgyógyász, kerngési specialista meg aki csak a tengeren innen hozzáférhető) felsorakozott, és a legmodernebb eszközök segítségével, (plusz video konzílium tengeren túli és távolkeleti specialistákkal) röpke 15 percen belül, nehogy kihűljön az ebéd, teljeskörű kivizsgálást végeztek. Eközben a család kísérő tagjai nyilván a privát vetítőteremben VIP kiszolgálás mellett várakoztak csendesen, az értelmiségiek pedig - lévén sem drogosok, sem részegek, de még csak egy kacolás sem esett rajtuk - érdeklődve figyelték a team-munkát.

hát ezt inkább egy filmen nézném meg - valahogy nem hiszen, hogy így lehetett igazán.

szánalmas
Identitásom szeletei sorozatomban már kifejtettem, hogy nekem mit jelent a magyarság. Arra még nem került sor, hogy egészen pontosan kifejtsem, hogy számomra mit jelent a baloldaliság, bár ezekről az oldalakról is nyilatkoztam még régebben a Jobbikról és konzervativizmusról szóló gondolataim…..
Stílusosan búcsúztak a kormányzófiúk a nyári vakáció előtt: az utolsó parlamenti napon kirakták a farkukat az asztalra. A tegnapi nap néhány hírében benne volt minden, ami a rezsimre jellemző. Minek is írogatni itt minden mocsokságukról, megvolt hétfőn minden, amitől eldurran az ember agya. Öt rövid…..
prevent 2016.06.14 23:10:00
@Hakapeszi Miki: hát lássuk a következőt. ez nem jött össze.
sok sikert - engem érdekel, he lehet érvelni, QA nélkül :)
prevent 2016.06.15 17:02:23
@wolves84lb: "pofám" még csak volna - kedvem nincs.
Te tényleg azt hiszed, hogy ha kitágult orrlyukakkal, kidagadó szemmel és vöröslő pofával nyálhabosan üvöltöd azt, hogy nem kell példát mondani, az egyenlő a konkrét példák bemutatásával? Egyszerű iskolába járhattal...
hát ne mondj, ha nem tudsz, és ennyi. attól még hiheted a magad igazát. a hit, mint már egyszer írtam, nagyon fontos egy ember életében. meg a tiédben is.
amúgy szorongásra szedsz valamit?
prevent 2016.06.15 17:53:49
@1ghost: látod-látod
a hit mellé már remény is társul, teljes lehet az életed, mint az egysejtűeké
kár, hogy azt a néhány neuront, ami a fejedben zombi módra kóvályog és keresgéli egymást, nem gondolkodásra használod, hanem a három szavas trágársági "gyűjteményed" unalomig való ismételgetésére.
nos, eljött a pillanat, hogy levegőnek nézzelek - bár nem jó, hisz a levegő éltető, te meg halálosan unalmas vagy. adé
prevent 2016.06.09 01:16:50
@pamut: hát akkor nem értem, mit akarsz?
perel, vagy nem perel?
ha nem perel, mit ismer be?
én nem perelek senkit, eszerint beismerek mindent????????

kezdesz untatni
prevent 2016.06.09 01:24:07
@pamut: hát vállald el olcsóbban. meg tudod csinálni? vagy az Indexes varátaid? én akkor rátok szavazok

kicsit zavar,, hogy suttyók megmondják, minek mi a piaci ára úgy, hogy amúgy dunsztjul nincs arról, miről is beszélnek

tehát, te mennyiért csinálnád meg? és milyen módszertannal, analízissel?
prevent 2016.06.09 01:30:48
@pamut: egyelőre ne betűzz semmit, mert úgy látom, te állsz közelebb a dislexiához...
kicsit megterhelő téged követni, mert kb 20 szót használsz, azokat is elég hektikusan - de azért eddig megpróbáltam. most már késő van, inkább alszom
Amikor a Kétfarkú Kutya Párt kitalálta, hogy ingyensört ígér a szavazóinak, még nem sejthettük, hogy lesznek majd, akik komolyan veszik a zseniális demagógia-paródiát. A magukat „újbaloldalinak” becéző kommunisták legújabb kattanása, hogy az állam osztogasson mindenkinek munkamentes alapfizetést,…..
prevent 2016.05.22 19:29:06
@CsipkeRózsa: adnét egy puszit, csak, hogy felébredj.
szerinted mi az eredménye egy olyan gondolkodás bebetonozásának, hogy nem kell dolgoznod, úgyis eltartanak? Valóban úgy véled, hogy ezzel emberek nyomorát csökkentenéd és nem a munkakedvüket? Ezt a silány gazdagozást meg abba kéne végre hagyni. Amikor 48% volt az szja magas kulcsa, szerinted egy 5 fős család egy fizetésből gazdagnak számított? Ha alaposabban kiszámolod, korrekció nélküli egy főre jutó jövedelem (netto) egy általad szupergazdagnak mondott, mondjuk 600k HUF btto fizetésnél kicsit alacsonyabb volt az öregségi nyugdíj átlagánál. Aztán azt se feledjük, hogy nálunk nemzeti sport az adóelkerülés. Mindig "örömmel" olvasom a statisztikákat, hogy ki mindenki él minimábérből. Ja. Papíron.