Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minidobermann

41 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Charlie naplója A második menet 2012.07.03 19:26:00
  Valamikor régen arról álmodoztam, hogy egyszer majd nagy leszek, szép és erős. Ma már egyszerűen csak egészséges szeretnék lenni! Szerencsére erre jó esélyeim vannak az orvosok szerint. Ami nagy szerencse, mert fém az volt bennem eddig épp elég. Azt hiszem, póráz és…..
Ezt a képet csak azért szúrom be ide az elejére, hogy ne legyek kénytelen a mai fejezet fő témájáról készült felvételeket a címlapra kitenni. Jól nézek ki, igaz? Csak most szúr szemet nekem is, hogy ez a kis piros hám, amit zsenge gyerekkorom óta hordok, lassan úgy rám…..
  Bocs, tudom, hogy ez egy germanizmus. Olyasmi, mint „a macska fel van mászva a fára”, de hát mit tegyünk? Ez a szikár tény: le lettünk tartóztatva. Mégpedig a hatóság által. Mindössze öt nappal a második operációt követően történt, amikor a lábamból…..
A most következő rész már hónapokkal ezelőtt elkészült, de valami visszatartott attól, hogy közzé tegyem. De mivel mostanára az egész kutyakert csak egy szomorú emlék – lenézek néha a déli és az esti séták során azért a dombtetőről – nem látom értelmét, hogy…..
Tegnap szó esett arról, hogy miért jó az eper, természetesen a kiváló ízén kívül. Ha már megindultak a pavlovi reflexek, térjünk rá arra, hogy hogyan juthatunk hozzá. Egyrészt ugyebár boltban, hipermarketben, piacokon, de ha olcsóbban kívánjuk beszerezni, és számít, hogy…..
Charlie naplója A hasfelmetsző 2012.05.10 21:07:00
Ma, a buszon véletlenül belenéztünk egy néni újságjába. A lap szerint ”Nő volt a hasfelmetsző!” Nem olvastunk bele az újságba – nem is illik, csak szólok! – de miután hazaértünk, a GRobyban (nagyon jó üzlet!) megengedték, hogy lefényképezzük az…..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
minidobermann 2012.05.08 01:29:58
Szia!

Erről:
pinschernaplo.blog.hu/

Hogy a videó-feltöltés alatt mit értek? Hm, nem könnyű kérdés.
A blogra fel lehet tenni fotókat, csak rá kell klikkelni fent a "kilimandzsárót" ábrázoló ikonra, utána kiválasztás, feltöltés, és a listára klikkelve beilleszthető a kép a blogba.
Videó-felrakásához (beágyazás?) van ott fent egy másik ikon, amelyik filmszalagra hajaz. Ha ráklikkelsz kéri a video URL-jét.
És itt kezdődik a gond. :(
Bocs, hogy a választ már csak holnap olvasom! Jó8!
Charlie naplója Megemberesedtem 2012.04.29 22:36:00
 Szép szó, nem? Szép hosszú, és rengeteg e van benne.Epepe, ha értitek, mire gondolok. Habár nem volna helyes egy kiskutyától, ha feleslegesen bocsátkozna nyelvészkedésbe, de szilárd meggyőződésem, hogy derék, derekas embernek az olyan férfiembert hívták, akinek már…..
Szép, tavaszi nap volt. Itt volt vendégségben a Papa kisebbik unokája, kellett hát valamilyen program, ami szép, kellemes és egyben tanulságos is. Felmentünk hát a Várba, a Sándor palotához, megnézni a déli őrségváltást. Hát, volt nagy bakancscsattogás! Bár, ha jobban…..
Az idézettel kapcsolatban nem vagyok hajlandó további, aktuálpolitikai vitákba bonyolódni, tehát lapozzunk! Van egy Morzsi nevű kiskutya a parkban, akit – szerintem – kevesen ismernek. Ha őszinte akarok lenni, én sem sorolhatom a régi ismerőseim közé. Több oka is van…..
Charlie naplója A halak jegyében 2012.03.31 23:58:00
Azért került Bernadett (tudjátok a Csöppke gazdája) a mostani címlapra, mert ő tényleg a Halak jegyében született. De ez a kép itt nem horgászás közben készült róla, hanem Bordeauxban, a tengerparton. A Pistikével. De térjünk át a halakra! A Papa szerint megmagyarázhatatlan,…..
Hétfőn délelőtt ismét kocsiba ültünk, és irány a rendelő, ahol a műtétemet végezték. Nem kellett sokat várakozni, hamar sorra kerültünk. Én ígéretet tettem rá, hogy békésen tűröm a varratszedést (volt egye plusz az utólag betett négy kapocs is), és cserébe nem tettek…..
Charlie naplója Ebcsont beforr 2012.03.29 19:34:00
Be bizony, a kutyafáját neki, de én egyelőre nagyon kutyául érzem magam. Kutya rossz érzés, amikor három lábon kell kutyagolni, egyik fától a másikig.(Ígértem korábban, hogy összegyűjtök majd néhány közmondást és szólást kutyákkal kapcsolatban? Igen? Na, ez még nem az!)…..
(Ez a kérdés, válasszatok!)Tegnap délután még így néztem ki, de ma reggel ismét nekivágtunk az M3-asnak, hogy a kötést levegyék a lábamról. Nem volt szerencsénk, mert noha rendes műszak volt a rendelőben, a két doktornő egy komplikált császármetszéses szülésen…..
Charlie naplója Műtétre várva 2012.03.13 16:40:00
Hát attól még, hogy sütött a nap, és a parkba is levittek néhányszor ölben, ez volt az elmúlt másfél év legszörnyűbb hétvégéje. Én azért rettegtem, mert nem tudtam, hogy mi fog következni, a Mamáék pedig azért, mert ők tudták. Az ortopéd sebész ugyanis nem biztatta őket…..
Charlie naplója A gyermekkor vége 2012.03.10 16:07:00
A baleset Folytatni akartam még a megkezdett téli regét, megvolt már a séták során összegyűjtött anyagom is, tele jópofa, vicces fotókkal, amikor megtörtént a baj. A szomszéd mindig óvott attól, hogy engem a nagy kutyák közé vigyenek játszani, de hát úgy gondoltuk, hogy…..
Charlie naplója Téli rege 2012.02.13 18:33:00
Ami azt illeti, sok örömöm nincs a télben. Sőt, ha szabad ezt mondanom, kifejezetten utálom.Pedig nem ez az első tél, amit megértem, hiszen – mint a névnapos fejezetben írtam is – tavalyelőtt december 8-án (kéretik nem elfelejteni, hogy Dezső nap volt, mert így hívták a…..
Charlie naplója A nagy zabálás 2012.02.02 02:06:00
Hát, most mit mondjak? Szerintem semmi rosszat nem tettem. Rosszat meg pláne nem ettem. Mindössze annyi történt, hogy szerintem én még növésben vagyok. Tessék, itt van erről egy kép is:Látszik?Ez itt mellettem Pöröly, egy növendék staffordshire terrier. Ő is növésben van, én meg…..
Charlie naplója Charlie névnapja 2012.01.17 21:32:00
Charles, a névnapEz a blogbejegyzés december 12-ére készült volna, de elég súlyos dolgok jöttek közbe ahhoz, hogy egy teljes hónapra felfüggesszük a naplóírást.Az ugyanis a helyzet, hogy a Papa beteg lett. Nem kicsit, nagyon. De erről talán majd egy más alkalommal, amikor már…..
Charlie naplója Macskajáték 2011.12.02 01:17:00
Hát, ami azt illeti, tegnap egy kicsit kiborultam. Mármint a filmtől. Mindenkitől azt hallottam egyébként, hogy a film végét nem tudták megállni könnyek nélkül. És ilyet katonaviseltek is mondtak. Gyönyörű film, na! Nem mondhatok mást, mint hogy mindenki nézze meg az első,…..
Charlie naplója Ebadó lesz? 2011.11.30 18:28:00
Egy szóval sem állítom, hogy ez alatt a majdnem egy év alatt, amióta itt vagyok, még azt sem mondta nekem senki, hogy álljak arrébb. Sőt! Az igazat megvallva már részesültem testi fenyítésben is. Például amikor a Papa kenyere javát megettem. Gondoltam, ha ő már megette a kenyere…..
A gazdik elhatározták, hogy vasárnap délelőtt nagytakarítást tartanak a kutyakertben. Miután az ötletet elfogadták, beszéltünk az önkormányzat illetékesével, aki azt mondta, hogy a területen a lehullott leveleket a kertészek, a jövő héten összeszedik.Jahh. A jövő hetet még…..
Charlie naplója Bazár bezárva 2011.11.21 02:39:00
Őszintén bevallom, hogy a hasamat nagyon szeretem. Mondják ugyan, hogy aki azt állítja, hogy egy férfit a hasán keresztül lehet legjobban megfogni, az egy fél arasznyit tévedett, de ezzel nem foglalkozom. Szeretek enni. Sajnálom azokat, akik felturbózott, ámde teljesen ismeretlen…..
Semmi komoly nem történt az elmúlt hétvégén. Leszámítva ugye a választásokat. De mivel ez nem egy politikai irányultságú blog, ezzel nem foglalkozom túl hosszasan. Talán csak egyetlen kép erejéig. Azzal is csak azért, mert a mostani lazítás célja, hogy mosolyogjunk egy kicsit.…..
(pedig beleléptünk)Szombaton délben egy rövid, egészségügyi sétát tettünk a parkban. Már induláskor érdekes dolgot láttunk a hatos megállójában. A képről talán nem derül ki pontosan – igaz, nem is a baleseti helyszínelőknek dolgozunk – hogy öt BKV-ellenőr,…..