Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sem

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online Marketing Blog Restart 2008.05.27 23:16:00
Elnézést a nagy halgatásért, de ezennel megpróbálok ismét életet lehelni a blogomba!Folyt. köv...
Az oldalra mutató linkek jelentőségét számtalan cikkben, fórumon és blogon bemutatták már. Tényleg a legérdekesebb, de egyben legnagyobb terhet is jelentő feladat a keresőoptimalizálás során. Néhány tapasztalatomat szeretném ez ügyben megosztani:1) Mint a SEO többi…..
Kellemes meglepetésként ért, hogy Damjanich Nebojsa oldalán online marketinges, marketinges, SEO szakemberek számára álláshirdetések találhatóak. Reméljük, nem csak a díjmentes időszakra fognak az álláshelyet hirdető cégek megejelenni nála - bár gondolom ez függ a…..
Mostanában rengeteg dolgom van, így alig jut időm az újszülött blogomat írni. Mivel most kell elkészítenem egy ügyvédi iroda weboldal-optimalizálására az ajánlatot, gondoltam, megosztom, milyen dilemmák vezettek el az ideálisnak tűnő megoldáshoz. Megbízómról tudni kell, hogy…..
Egy szövegíró marketinges oldalán találtam egy bejegyzést - cikket -, amely felkeltette az érdeklődésemet. Már a címében is hirdeti: sikerült egy PPC kampányban 257%-ra feltornászni!Első gondolatom az volt: ÉS???Nem azt kívánom nagyító alá venni - a szerző ezt…..
2007. szeptember 28-án elindult az első másoddiplomás Online Marketing képzés. Damjanovich Nebojsa bábáskodása mellett a Modern Üzleti Tudományok Főikolája hirdette meg a képzést, amely két helyszínen, Budapesten és Tatabányán is hallgatható. Őszintén szólva kissé…..
Minap kaptam egy e-DM levelet. Ebben természetesen webes szolgáltatásokat kínálnak: webdesign + webelhelyezés (sic!), azaz hosting + keresőoptimalizálás. Nem szoktam senkit leszólni - remélhetőleg nem is lesz rá okom - alapelvem, hogy konkurenciáról jót, vagy semmit, de emellett nem…..
Már túl vagyunk több SEO versenyen is, mindegyiket figyelemmel kísértem (ezúton is gratulálok a győzteseknek!). Mostanában több fórumon és blogon is olvasható volt egy kisebb vita ennek értelméről, jelentőségéről, hasznáról. Személy szerint magam is megosztott vagyok a…..
Kicsiny piac a magyarországi keresőmarketing piaca, kevés, "szakmai" berkekben jól ismert cég éldegél egymás mellett. Rajtuk kívül több félamatőr, félprofi tanácsadó is bontogatja a szárnyait (ezt egyáltalán nem dehonesztáló értelemeben mondom: tudásuk,…..
Online Marketing Blog Nekikezdek... 2007.09.28 00:07:00
Most kell rádöbbennem, hogy nem is olyan egyszerű blogot írni! Minden elismerésem a bloggereké... Szóval, valami olyasmiről szeretnék írni, amiről már annyian, annyiszor írtak, hogy talán már értelme sincs nekikezdeni.Mégis szeretném megosztani gyakorlatban szerzett…..