Regisztráció Blogot indítok
Adatok
go1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
Melyik az detektívsorozat, ahol előre tudni lehet, hogy ki a gyilkos? – gondolom többen tudják rá a választ. A hetvenes években Magyarországon is bemutatták a Colombo filmsorozatot. A nagy klasszikust azóta is gyakran játsszák a magyarországi TV csatornák. A ballonkabátos…..
Múlt héten az Időrégész-cikkben kétségbeesett segélykiáltást küldtem az űrbe, az Impossible Mission II egy fejlesztőjét, Szentesi Józsefet kerestem. Őt teljes kapcsolati hálóm mozgósításával sem bírtam megtalálni, de egy blogolvasótól pár órán belül meglett az…..
Csak a diétázó vendégek használhatják a Parlament Cafe mellékhelyiségét, vagy mire gondoltak az üzemeltetők? (Ellenben az olaszul tudó "vendégek és vásárlók" minden további (diéta, haha) nélkül könnyíthetnek magukon.)Csavaros észjárás: clegane…..
A sztori a lehetetlenségig egyszerű – nem primitív, egyszerű. Van ez a Kowalski, akit két létező karakterből, illetve megtörtént esetből raknak össze. Az egyik egy San Diegói rendőr, akit kirúgnak a testülettől, a másik az ámokfutó, aki bekattan, és nem áll meg a…..
A világ egyik fele csakazértsem vesz tudomást a sajnálatos események egyre növekvő soráról. Miközben sokan már átálltak vizes zsömlére, ők fittyet hánynak, és vad osztogatásba kezdenek. Olasz bőrkabát, sajtreszelő, kolbász és késkészlet mind a miénk lehet ingyen, de előbb…..
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..
Gyorsuló világunkban a legperverzebb kis célcsoport is kívánatos préda, nyilván ezért teszi közzé a Coca-Cola weboldalán a Kólás kuglóf és a Fanta-szelet receptjét. Közismert, hogy a marihuánaszármazékok élvezete örjöngésig fokozódó nassolásrohamokat vált ki az…..
A jóságos Kultplay találta meg a Homár-fanok ünnepi lábbeliviseletét. A Concepts csavart egyet a Nike SB Dunk Low cipőjén, amiből ez a szép kövér Lobster-edition kerekedett ki. Az összesen 200 darabos sorozat első 50 gazdája a képen látható speciális díszdobozt, pólót,…..
György kérdezi: Kivételesen ez nem kínai fordítógépes poén. Nem olyan régen vettem az osaanban egy akciós pólót ezerötér. Otthon vettem le a cimkéjét, és megnézegettem, mégis mi van rajta (lehet, hogy furcsa perverzió, de én szeretem olvasgatni az ilyeneket). Általában rövid…..
Egy örökzöld starwarsos társadalmi célú hirdetés. Érthetetlen, hogy bírták egy olcsó hasonmásra cserélni a megvadult alkesz wukit, annyira egyértelmű. Drága volt a jogdíj vagy annyira részeg volt a színész, hogy le kellett cserélni? Egy másik gyöngyszem ezidőtájtról:…..
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
go1 2007.11.20 15:25:13
Vazat szabad venni az Ikeabol?
index.hu/gazdasag/magyar/ikea070201/

Elofordul ilyesmi mindenhol, legfeljebb jobb helyeken figyelmeztetnek es visszaveszik.