Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kazamatazamata

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes egybeesés, hogy míg a jelek szerint a AXA nyugdíjpénztárának magyar tagjai nem kaptak 13 év befizetéséből szinte semmi hozamot, a francia cég rekordnyereséget termelt: Négyszeresére növelte első féléves nyereségét Európa második legnagyobb biztosítótársasága, a…..
kazamatazamata 2011.08.06 19:11:03
@emzéperiksz: Azért nem értek veled egyet, mivel az Axa az elmúlt években, s nem egy-két évről beszélek azért mindig ott volt az élmezőnyben, vagy az erős középmezőnyben. No meg ez is azt igazolja, hogy eszünkbe se jutott felállni. Sokan nem az üveggyöngy és ingyen cukor miatt mentek oda. A Stabilitás Pénztárszövetség honlapján közzétett bemutatkozójukból megtudtuk: "Az AXA Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár magánnyugdíjpénztári ágazata azon kevés piaci szereplő közé tartozik, amelyik pozitív befektetési eredményt is fel tud mutatni a 2008-as évben, a választható portóliós rendszert működtető pénztárak között pedig egyenesen kiváló eredményt ért el. A Pénztár már 3 egymást követő évben kiemelkedő magánnyugdíjpénztári hozamokat biztosít tagjainak."
kazamatazamata 2011.08.06 21:02:09
@mrs. white: Hja és szem rebbenés nélkül többet ellopni.
kazamatazamata 2011.08.08 07:49:21
@Etniez: Figyelj. Én nem léptem át sehonnan sehova, 1998.01.01-től fizettem folyamatosan, összesen majdnem 3,5 millát, s nekem is nulla az Axánál. Akkor ez hogy van? Magyarázza meg valaki, mert én nem értem.