Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shaw_nyomaiban

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
En pizza futárként kezdtem el dolgozni néhány hete. A legnagyobb éttermi láncolat egy kis, úgynevezett express- ében, ami attól express, hogy nincs helyi kiszolgálás. Bementem személyesen és megkérdeztem, lehet- e itt dolgozni, majd elirányítottak a központjukba. Még aznap…..
Vendéglátó-ipari végzettséggel jelentkeztem az IKEA álláshirdetésére, amiben éttermi dolgozókat kerestek. A végzettségem nem érdekelte őket, csak az, hogy mennyire érdeklődöm a lakberendezés iránt és milyen gyorsan találom meg a labirintus (!) kijáratát! A következőkben a…..
shaw_nyomaiban 2015.01.31 10:22:27
@zellerlevél: "én soha nem választok olyan munkatársat, aki számonkér, vagy a döntésem indoklását követeli"

Te alapból vagy ennyire beképzelt bunkó tetű, vagy a vallásod (származásod) okán?? Esetleg valami baromképzőt (bölcsész,jogász, manágerképző) végeztél?

Alapszintű elvárás, hogy olyanokkal dolgozzak, akik fel tudják fogni, mit és miért akarok - ez viszont igényli, hogy elmondjam nekik az indokaim.
Brilliáns érveléssel odázta el a minden bizonnyal garanciális javítást a cég: Hónapok alatt repedt meg a fürdőkabin? Akkor mért várja, hogy egyből kimenjünk megjavítani? Tusé.  És Buék. Tisztelt Homár! Vásároltunk, közel 10 hónapja egy Sanotechnik által forgalmazott…..
KRESZ meg rendőr ügyben nem igazán illetékes a Homár, de ezzel is mindenki úgy van, mint a focival meg a pörköltfőzéssel, úgyhogy kivételesen hajrá. A segítségeteket szeretném kérni, kissé lemaradtam az egyedfejlődésben, ami a törvénykezést illeti. Én még ott tartok, hogy…..
A pellengérre állított webshop úgy tűnik a karácsonyi őrületre gyúrt, mert már nem működik, de sorstársaknak esetleg hasznos lesz a posztban említett, azóta 158 fősre hízott FB-csoport. Tisztelt Homár Blog! Egy nagyon fontos üggyel fordulok Önökhöz. Van egy "Webshop" amely…..
shaw_nyomaiban 2014.12.30 21:29:45
@igazságos: Ne vonzerő kell, hanem IQ hiány - ha egy egységsugarú patás pl. moúnikát/győzikét néz, akkor mit vársz tőle?
shaw_nyomaiban 2014.12.30 21:42:04
@Aureliano Buendía: Tudom, hogy nem nyílik meg számomra esély, de kérve kérlek, röpke elrendeltetett életem sorába, száz év magányom kivételeképpen a Buendíák sokadik leszármazottjaként illesztessék be egy kitétel - mely Ursula tetszését is bízvást kivívná - tiltassék ki vérvonalunkból minden, nem emberi szörnyeteg! Macondó megsemmisült - és váljon semmivé minden, amit mitológiai állatként e megsemmisült városban létrehoztak - lásd s.nóra! :-)
A Homárra kerülésre váró panaszleveleket nézve hosszú lesz a karácsonyi szériában rosszul teljesítő webshopok listája, de hasznos. A tanulságokat mindenki vonja le maga. Rögtön itt a konkrétan 11 féle terméket árusító Szuperstore.com, ami már azt sem tudja eldönteni, hogy…..
shaw_nyomaiban 2014.12.30 20:10:54
@Serivor: ez nem csoda - a kínaiak között szinte nincsen körülmetélt, vagy cigányállat - ergo nem csalnak!
shaw_nyomaiban 2014.12.30 21:27:24
@KRT : Most muszáj volt lelőnöd kedvenc játékomat? :-) Nem unatkozom amúgy, de a ...nak az a dolguk, hogy szívjanak...:-)
Nem tudom, mi okosat mondhatnánk szegény Ákosnak, aki végtelen türelemről tanúságot téve majd féléve küzd egy Kínából rendelt csomagért, ami visszament, miután némi üzemzavar állt be a Magyar Posta kiszállítja a megrendelőnek a csomagot résznél. A TinyDeal netes híre…..
Éjjel két Media Markt webshopos levelet is kaptunk, amik alapján valószínűleg a technikai support jelenleg is fejvesztve próbálja kiűzni a szellemet a gépből, hogy a MM visszatérjen olyan a kereskedelemben hagyományos megoldásokhoz, minthogy az ár az az összeg, amiért…..
Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat. Nem akarom húzni az időt a cég történelmével,a lényeg hogy többek között itt történik a HP,Dell,Toshiba  asztali számítógépek,laptopok,netbookok alkatrészeinek cseréje,ezen kívül még elég sok más cégnek is történik itt…..
Nem szeretek aktuáltémákat feldolgozni, főleg nem politikai érintettségűeket, pacifista lényemtől pedig a provokáció is távol áll. De most nem tudok szó nélkül elmenni az Alföldi-féle István, a király előadás kritikáiban felmerült egyetlen tényező mellett. Egyes…..
shaw_nyomaiban 2013.08.25 15:37:16
@jobangel: Ha trükközött, csalt, akkor azért nem venném fel. Ha "simán béna volt" akkor pedig a hülyesége miatt nem. A lényeg: Aki börtönbe került, az rohadjon is ott meg - a táesadalomnak nincsen szüksége bűnözőkre!
shaw_nyomaiban 2013.08.25 15:52:57
@jobangel: Ha leszek annyira hülye, hogy értelmezés nélkül, látatlanban aláírom, akkor igen!
shaw_nyomaiban 2013.08.25 16:31:35
@Huncutkukac: Ezzel az életrajzzal maszopos vagy fideszes vezetői tisztségekre nagy eséllyel pályázhatsz!!! (Lásd Selmeczi "kiflicsücsök" Gabriella)
Naiv ügyfél széttört kijelzőjű HTC Desire-jét vitte 15 ezerért javíttatni a Speedshopba. Ki is cserélték a kijelzőt, de úgy rakták vissza, hogy egyre rosszabb lett a telefon állapota. Tovább próbálták javítani, amíg aztán végül féloldalra lebénult: Kétszer is írtam a…..
shaw_nyomaiban 2013.08.25 16:08:57
@atpijkamo: Nekem még működik, úgyhogy miért is dobnám ki? (Ja, és csak 4 évet vártam rá! :-)
Alföldi botrányokat okozó rockopera-feldolgozása után itt a következő átértelmezés. Győzike kaphatja a darabot. A Rómeó és Júlia roma filmváltozatának elkészítése után a színház felé fordulna Gáspár Győző: értesüléseink szerint a showman már félig el is…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
shaw_nyomaiban 2012.12.03 08:49:50
@kermi: Mivel Magyarországon a jog a bűnözőket védi, így biztos lehetsz benne, hogy ha meg akarod védeni a tulajdonod, akkor ajvékolni fognak a tolvajvédő egyletek (TASZ és társai...)
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Szép kis film. Megható, szívet melengető. Lenne. Ha nem lenne ennyire álságos az egész. Hiszen senki nem azért megy el ebből az országból, mert az a hobbija, hogy felnőttként a nulláról induljon el az élet rögös útján. Pár évvel ezelőtt én elképzelni nem tudtam volna, hogy…..
shaw_nyomaiban 2012.11.19 02:28:04
@01234567: Tökéletesen egyetértek.
A babapopsikon lévő piros pöttyök, illetve a pogácsa sorsára jutó államadósság (mindkettő megszikkad - muhaha) közvetlenül nem érdekel. De a pöttyös babapopsi és a pogácsa sajnos nemcsak a verbális környezetszennyezésben merül ki. Ez az elemi hülyeség tükröződik…..
shaw_nyomaiban 2012.11.18 17:05:58
@kerekes pereces: Nem ugyanannál a cégnél dolgoztunk? :-))) (A cég hozzáállása NAGYON ismerős!!!)
shaw_nyomaiban 2012.11.18 17:12:01
@kerekes pereces: Amúgy 1999-ben volt egy kettős bypass műtétem, utána döntöttem úgy, hogy "elvtársak, erről ennyit!" Ha már a hajtásban dolgozok és sanszos az idő előtti megdöglés, akkor legalább kéretik megfizetni...
shaw_nyomaiban 2012.11.18 17:25:07
@kerekes pereces: Akkor nem.. De ezek szerint több - ilyen mentalitású - cég is van. Mint írtam, a jelenlegi cégem nem összehasonlítható egyetlen "magyar" céggel sem. Neked is minden jót, a bypass műtétet pedig valóban kerüld! :-)))
Helló, Világ! Kicsit el vannak tévelyedve az emberek még 2012-ben is, de talán-talán ezzel a posttal kicsit helyre tudjuk tenni a dolgokat. Teljesen idióta módon úgy viselkedik mindenki, mintha még mindig a XIX. században élnénk, pedig illene haladni a korral, és bizony a jó dolgokat átvenni…..
Kétmillió embert fenyeget az adósságcsapda a speciális magyar jogszabályok miatt!   Magyarországon közvetlenül 700 ezren kerülhetnek koldusbotra devizahiteleik miatt, közvetetten azonban akár több mint 2 millió ember károsulhat a deviza-adósságokból fakadóan. Anélkül,…..
shaw_nyomaiban 2012.10.20 15:28:14
@zünüke: Az lehez, zümzümke, de az én fejem felől nem fogják a bankárok elvinni a tetőt, mint (remélhetőleg) az agyhalott "hitelkárosultak" fejéről!!! :-) Ez utóbbin nagyot fogok ám röhögni, bemutatva a tücsök és a hangya fotóját - kár, hogy ez az agyhalott népség nem fogja érteni a célzást!!!
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Egy város, ahol az erőszak és a bandaháborúk mindennaposak, az államtól pedig hiába vár segítséget az ember. Nézz szembe azokkal a fiatal, nem ritkán még gyerek bűnözőkkel, akik Port Moresby utcáit uralják! Stephen Dupont ausztrál fényképész Afganisztán és Irak után úgy…..
shaw_nyomaiban 2012.11.01 15:16:03
@Martian: A cigányállat azért erőszakos, mert a génjeiben van. Évszázadok óta képtelenek az asszimilációra, az olyan híresen befogadó államok, mint Kanada, Franciaország, Olaszország is kiokádja magából ezt a fertőző fekáliát - egyedül a mi torkunkok próbálják meg lenyomni - és a magyart rákényszerítik, hogy pénzelje, eltartsa ezt az őt szisztematikusan kiirtó gyilkos söpredéket!!!
shaw_nyomaiban 2012.11.01 15:44:23
@PeDro: Ezt orsós (potykaszájú) viktor és rokonai nem fogják megoldani - nem fognak a saját fajtájuk ellen lépéseket tenni!
Újabb, eddig nyilvánosságra nem hozott képek kerültek elő az 1986-os csernobili katasztrófáról. A fekete-fehér képek szerzői borzalmas árat fizettek bátorságukért. A csernobili katasztrófa alighanem mindenki emlékezetében élénken él, aki 26 évvel ezelőtt már volt olyan…..
sorok között Két cukorral... 2012.10.21 07:44:00
A Starbucks 1998-ban nyitotta meg az első üzletét az Egyesült Királyságban, napjainkban 735 egységet üzemeltetnek a szigetországban. A Reuters jelentése szerint az elmúlt 14 év alatt összesen 8.6 millió font adót fizetett a cég, ami az egész időszakra vonatkozóan nagyjából egy…..