Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a megtalált

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonnégy országban mintegy 18 ezer főt vont be abba a kutatásba az Ipsos MORI, amelyben a vallási kötődésről kérdezte a válaszadókat. A vizsgálat eredményei szerint tízből heten mondják magukat vallásosnak, ám a vallás fontossága már eltérő módon jelentkezik a nagy…..
a megtalált 2011.08.06 17:46:09
Kedves Mindenki!

olvasgattam a kommentjeiteket és szeretnék hozzáfűzni és is pár gondolatot.
Először is Isten senkit nem KÜLD a pokolba, hanem az ember önmagától tart abba az irányba, születésünktől fogva, és Isten pont hogy azért munkálkodik ma is és azért küldte el Jézust hogy menekülési utat mutasson.ezt úgy tudnám szemlélteni, hogy van egy nagy ember tömeg akik egy hiba következtében egy szakadék felé rohannak, ahol halál vár rájuk, de az ellenkező irányba van egy csodaszép hely, ahonnan folyamatosan érkeznek emberek akik próbálják meggyőzni a tömeget hogy jó irányba tartsanak, de sajnos a tömeg süket és makacs, és csak némelyek hallják meg a figyelmeztető szót.
a tény hogy akik nem hajlandók meghallani Isten hangját, és észrevenni a figyelmeztető jeleket azok a szakadékban végzik és nem azért mert Isten akarja hogy így legyen.
a másik kérdés, hogy valóban ki is a jó?
én még nem találkoztam olyan emberrel aki megfelelt volna a tíz paracsolat minden pontjának, vagyis aki tökéletes lenne.egy személyt tudok, és ő Jézus. valóban azt gondoljátok hogy méltók lehetünk Isten csodás országára csak azért mert épp nem voltunk annyira rosszak mint mások?ne haragudjatok, de szerintem ez nem éppen korrekt megközelítés.vagyis azt várjuk hogy Isten nézze el hogy nem foglalkozunk vele 60-70 éven keresztül, éljük az életünket, mit sem törődve azzal hogy ő az aki egyáltalán az életet adta, aztán meg csak úgy mert hogy ő jó fogadjon be a mennyországba?egyébként sem hiszem hogy tudná olyan valaki értékelni a mennyországot és Isten jelenlétét, aki nem Isten közelségére vágyott életében.
nem akartam senkit sem sérteni!de mivel keresztyén vagyok szeretném leírni azt az igazságot amit megtapasztaltam.a keresztyénség ugyanis nem üres dogmák rendszere hanem rengeteg olyan alkalom amikor megtapasztalhattam Isten személyes vezetését, gondoskodását és kegyelmét.akit esetleg bővebben érdekelnének ezek az életemben lévő bizonyítékok szívesen bizonyságot teszek neki emailben.
emailcímem:
isten.gyermeke87@gmail.com

szép napot mindenkinek!