Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkas11

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közérdekű kérdések a Képviselő-testület február 13-i ülésére A kertészház bérbadásárnak hátteréről itt, 2:20-tól láthatnak tényfeltérő anyagot.  1.       A un. kertészház bérbeadási szerződés felülvizsgálat A Képviselő-testület 2013. 09. 12-i ülésén a polgármester ígéretet tett, hogy a…..
A június 20-i testületi ülésen Közérdekű kérdést tettem fel a a tavaly áprilisban megszavazott Képviselő-testületi ülések TV  közvetítése ügyében. Közérdekű kérdés a Képviselő-testület június 20-i ülésére.   A Képviselő-testület 2012 március 1-én…..
A Budapest folyóirat egyik korábbi számából szkenneltem be ezt a képet, amely elvileg az első fotó Budapestről (pontosabban az egyesítés előtti Pestről). Valószínűleg 1840-1860 között készülhetett, és a Kecskeméti utca látható rajta a Kálvin tér felől fotózva. - írta…..
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..