Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emperror

23 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szilasligetnél tűnt el a Volánbusz járata vasárnap hajnali két órakor. A szemtanúk csak egy villanást láttak. Szakértők szerint a Gödöllőről Budapestre tartó járat az abroncsok rossz állapota miatt sodródhatott bele egy féreglyukba, ami az óraátállításkor keletkezett.…..
Emperror 2011.03.27 11:53:37
@Steve the Great: és különben se járnak hajnal kettőkor volánbuszok.
A napokban kaptam kézhez a magyar kormánytól az annyit hangoztatott, új alkotmánnyal kapcsolatos 12 pontos kérdőívet. Alapvetően optimista és naív hozzáállásommal mindig azt remélem, hogy talán mégis komolyan gondolják a srácok ott fent amit csinálnak, de aztán mindig tévedek.…..
Emperror 2011.03.15 18:31:52
@paranoid T.R. marcipan: igaz, bár az is csak addig lesz jó, amíg az asszonyt be nem kell adni az államnak, közösbe.
„Szép szöveget, erkölcsi témát! Ezeréves múlthoz hű magatartást! Mert pornós, kábítós hip-hop nekünk nem kell, neveljünk etikus, hazafias rappel!” Soha, de soha nem gondoltam volna, hogy Belgáék talán egyik legnagyobb sikert aratott POLGÁRpukkasztó rap…..
Az elmúlt hét egyik - legnagyobb port felvert  - sajtóhíre volt a WikiLeaks által beharangozott, mintegy negyedmillió (részben bizalmas és titkos) amerikai diplomáciai jelentés nyilvánosságra hozatala, amelyekből több ezret már letölthetővé is tettek a honlapjukon, s több…..
HeStyle Adidas Chewbacca cipő 2010.09.25 13:25:00
A Star Wars őrület folytatódik az Adidasnál. Most a Chewbacca nevű modellel akarnak pénzt keresni. Szőrös, szupermelegnek tűnik és szupercsúnya.Szerintetek is?(kép: fashionindie)..
Oszt gyün ami gyün' Namégeccer 2010.01.27 09:00:00
Múltkor nem jött össze, na de majd most, kilenc-tíz környékén.   ..
Emperror 2010.01.27 16:49:18
A törpiek megmondták, nem érdemes tovább halogatni. Meghát nem is nagyon lenne hova. Úgyhogy a post élesedésekor kezdetét veszi a bsz-vizsgám, amihez persze dukál egy babonapost is. Ugyan Peat azt mondta, hogy ez azért hatásosabb szokott lenni, ha az ember tanul is mellé valamit,…..
Nyehhehhehe...   ..
Az egész ott kezdődött, hogy megkérdeztem Peatet, kell-e nekünk fórum. Peat már régóta várta ezt a kérdést, és bár nem nagyon merte ezt a nagyközönség előtt bevallani, de korábban voltak éjszakái, amikor csuromvizesen arra riadt fel, hogy szeretett blogjának még mindig nincsen…..
Jáááéééj.   ..
Emperror 2009.10.03 23:38:01
@Thaddeus Griffin: ismétlés a tudás anyja, vizsgaismétlés a tudás kurvaannya, legközelebb meg használjatok rendes post tageket és meg van ódva.
Oszt gyün ami gyün' Eltolódás 2009.08.17 11:06:00
Lassan, de biztosan elszántam magam, hogy kijavítsam azt az eltolódásos hibát, ami miatt a bloghasáb felcsúszott. Idáig nem is tudtam, hogy az "Oszt" szöveg alatt Brian van. Jéééé...Ja meg töröltem azt a kötőjelet is a fejléc széléről, mert frusztrált. (Aki még nem…..
Oszt gyün ami gyün' Két év 2009.07.27 12:20:59
Drága Olvasók, Drága Barátaim, Drága Minden! Ezt is megértük, két éves lett kicsiny blogunk. Az indulás óta sok-sok élményt köszönhetünk ennek a kicsiny oldalnak, amit hol gyakrabban, hol ritkábban ápolunk(jelenleg inkább utóbbi). Királyos ivászatok szerveződtek, hol…..
Biztosra veszem, nem kell senkinek magyarázni, milyen is az, amikor végre nincs semmi dolgod, akkor kelsz, amikor akarsz(bűntudat és idegeskedés nélkül, hogy picsába, ma még mennyit kell tanulni), ha egész nap nem csinálsz semmit, csak magyar rendőrségeset játszva pofozod a magyar…..
Újra nyakunkon a nyár,semmi dolgunk még csak vizsgák sincsenek.. Hát persze,hogy unatkozunk!! Éppen ezért mi másra is lenne szükségünk mint egy jó kis photoszenzitív epilepsziás shokkra! Én csak ajánlani tudom minden kedves kollégának…..
Emperror 2009.07.16 18:04:37
@Thaddeus Griffin: megcsintam, jó a kocka a háznál... Egyébként tényleg flash, ment a pont. (Y)
Nos igen régi, de nem tudunk vele betelni. Szombat hajnal kollektíve (Ákoos, Anatole,Banyapeat, Csilláut,Doctor, Én) könnyeztük meg eme remek videót. Főszereplője a beazonosíthatatlan alapanyagú maszkot és szürke roppant sármos sztreccsrucit viselő Adam West, aki akkor még nem…..
Jómagam is nagy sajnálattal vettem tudomásul, hogy a vizsgaidőszak végetért. Mély megrendüléssel gondolok arra, hogy nem kell többet a vizsgák miatt stresszelnem, hajnalokig tanulnom. Tudom, ugyanakkor, hogy gyászomban Ti, kedves lógós politológusok is osztoztok és ez ad erőt, hogy…..
Oszt gyün ami gyün' Babonapost 2009.06.16 13:30:00
Babonapost. Csak így mindenféle találó cím nélkül. Peat megmondta hogy kell, mert 1 - a blognak frissülnie kell, ha beledöglünk is. 2 - csipkebokor vessző. 3 - bizonyítottan hatásos. És ha már az érettségire nem készültem, legalább babonapostom legyen. Bééézony, a post…..
Oszt gyün ami gyün' Szolgálati 2009.05.04 22:15:42
Senki ne ijedjen meg, ez még mindig a kedvenc PPP blogotok, csak az új designnel kísérletezünk, azért ez a felfordulás...
Oszt gyün ami gyün' Maffiózo 2009.04.13 16:08:44
Estefelé írok a játékról egy posztot, most reggeltem én is, és nézegetem, hogy működik. Addig is, pls kattintsatok ide: http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=pietro_minatore hogy minél jobb legyen nekem, na és regisztráljatok is, ha van kedvetek. Igázzuk le az alvilágot. Graci'..
Emperror 2009.04.13 17:35:42
Amikor először néztem ezt  a videót, hang nélkül láttam. Azt hittem, tv2-es műsor, már ki it találtam rá a fasza kommentet (valahogy így hangzott: megszokhattuk már, hogy a tv2 műsorai hatalmas bukások, de ez most magasra tette a mércét), de most, hogy másodjára hang is…..
Emperror 2009.04.11 17:31:57
Magyarországnak befellegzett. Lassan utcáinkat ellepik a hirdetmények: aki utoljára megy ki, kapcsolja le a lámpát. Sorolhatnám a jeleit a fenti állításomnak, de ehelyett csak egy aspektuára térnék ki. Az egészségügyre. Mert mivé lesz egy ország, ha már a gerincműtétet is TV-n…..
Nem tudom, a nyájas Olvasók közül ki hallott a Don Pepe' Life elnevezésű magazinról. Én magam a napokban találkoztam vele először. Életmód magazinnak vagy  minek hirdeti magát. Megtaláljuk benne az ilyenkor kötelező "hogyan dugjunk", "mit esznek-isznak a…..
Oszt gyün ami gyün' A nap képe 2009.03.06 23:16:00
Award winner, egyértelműen: ..
Sokkot kaptam. Nagyot. Az is tény mondjuk, hogy könnyesre sírtam magam a nevetéstől. Íme, az agrármetál: ..
Emperror 2009.01.29 23:06:14
Gondolom sokaknak ismerős a hi5 nevű közösségi oldal. Ha máshonnan nem, hogy szarrá szpemeli a postaládánkat. Eddig nekem is innen volt csupán az. Ha egy ismerősöm regisztrált, megszerezte az összes e-mail címét és folyamatosan bombázott, hogy csatlakozzunk mi is, mert mennyire…..
Emperror 2009.01.28 23:11:33
@Bányapeat: majd kiszolgálod magad, ha kihoznak. ;)

@MuellR: de pl. Peat esetéből kiindulva, nem is kapsz nagyon választási lehetőséget, úgyis elküldi. Én pl. nagynéném nevével (is) szoktam kapni meghívókat, és ő se hinném h olyan, aki gyakran jelentkezne be...