Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goths

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevásárlásnál három sokk is ért. 1. Már nem papírtokos volt, hanem rendes műanyagtokos. 2. 199 forint volt az ára! Ez már 50 forint helyett 100 forint filmenként! BOTRÁNY! 3. Volt egy halom "Kivérezve/Végső Stádium" kombó, de voltak még olyan filmek is, hogy…..
Már majdnem elfelejtettem, hogy milyen király ez a dal és a cenzúrázatlan (egyeseknek gusztustalan) videó. Tiszta jó kedvet csinál ez a dal. Küldöm mindenkinek, aki ezen a reggel kénytelen kikelni az ágyból!  ..
Goths 2011.09.21 21:13:41
www.youtube.com/watch?v=FTvP2OnYd4U

sajnálom de segíthetnétek egy kisgyermeknek hogy úgy lássa a világot mint más.

sajnálom hogy megint FreddyD ellenére ilyet csinálok de ez fontos. Egy életről van szó.
Azért nem kérdem meg FreddyD-t mert sok ideje nincs de ha látod léccives ragd ki sokat segítenél köszönöm ha segítetek a kisgyereknek.
Goths 2011.09.21 21:15:49
@Goths: www.youtube.com/watch?v=cFrQKegJq3g&feature=mfu_in_order&list=UL

ez a link lenne sajnálom, hogy elírtam véletlen volt az ne is érdekeljen hanem ez a link.

www.youtube.com/watch?v=cFrQKegJq3g&feature=mfu_in_order&list=UL

EZ A LÉNYEG!!!

Ezt kirakhatnád FreddyD de nem szólok bele a blogod vezetésébe.
Azt hiszem sok emberhez hasonlóan, ez lesz az első indonéz film, amit látni fogok. 2012-ben megjelenik. Remélem itthon is  ..
Goths 2011.09.17 11:52:07
A héten már 2 reklámozással kapcsolatos emberke keresett fel. Ehhez kapcsolódóan mondom, hogy erre a legalkalmasabb a Rossz PC Juniorok blog, ott lehet blogot népszerűsíteni, reklámozni az ott megadott feltételekkel. További infók szintén ott érhetők el.. A félreértések…..
A kérdéseket 2010. júniusában kaptam... A válaszokat 2010. júniusában vettem fel... A videókat 2011. augusztus végén feliratoztam... Mert kiszabott lusta vagyok néha... :) Íme, itt vannak a válaszvideók! Kattintsatok a 'tovább' gombra...  …..
Goths 2011.09.08 21:13:10
www.Goths.blog.hu
Játékajánlások még nemrég kezdtem de remélem sokan megnézitek
Lalee! veled beszédem van :) írj majd. :)

Sok jó játékot fogok bemutatni...
Csak nézzétek lehet kezdő szinten vagyok 1 videóm már kész ami Lalee rémálma. :D
Szóval sasoljátok és ha (van facetek kitehetitek és ottis elérhető vagyok : PC Játékok Goths csak úgy mondtam nem kötelező.)
Goths 2011.09.09 15:46:59
@-=RockerLaLee=-: őő tényleg bocs de a blog-al még kezdő vagyok szeretnék veled beszélni FreddyD-vel is szeretem volna de e-mail-ra nem ír sajna:S
de a lényeg, hogy nézd meg a videót és mondj véleményt.
és kösz, hogy ha kirakod és az ötletet is ha még nem mondtam volna korom: 17 kezdő vagyok még a videók terén terén.
amúgy egyet nem értek, hogy hogy marad meg neked az a sok nézettség, hogy annyian nézik a blogod és figyelemmel követik amit csinálsz? mi a titka?
Az esetek nagy százalékában eredeti nyelven szoktam nézni sorozatokat, magyar felirattal. Elvből nem utasítom el automatikusan a szinkronokat, de bizony sok esetben ront az összhatáson. Vannak sorozatok, amelyek (magyar) szinkronnal egyszerűen nem működnek jól. Ilyen pl. a…..
Aki személyesen szeretne találkozni MC Csirke és bandájával, látogasson el a Margitsziget állatkertbe. Ugyanúgy futnak, mint a videókban :D  ..
Goths 2011.09.04 14:36:18
@freddyD: jó bocs de e-mailodra írtam sokszor és nem kaptam választ a hozzászólásokat meg nézed és azért írtam ide de akort nem írok.
részemről majd akort lalee-val megdumálom ö is még elején van.....
Blogolkodom, tehát vagyok Jön 2011.08.30 18:55:03
RPCJS kiegészítő szösszenet. Ne tessék félreérteni, nem éled újjá a sorozat. Ezt még többé-kevésbé a nyári különkiadás végére szántam, de mivel már így is brutálisan hosszú volt, kihagytam. Ma rögzítettük a külső jeleneteket freddynével..
A Graffiti blogon láttam ma (Index blogajánló tud néha hasznos is lenni) egy remek dokumentumfilmet, hogy az elismert és sztárolt Banksy meg egy régi graffiti legenda Robbo között egy feszült ellentét alakult ki. Történt ugyanis, hogy Robbo egyetlenegy (tudatosan) érintetlenül…..
Goths 2011.08.30 15:15:40
@freddyD: Jó elismerem akkor nem fogom folytatni... mert te stílusod meg minden az rendben van. De szerinted csinálhatok egy olyat hogy : PC Játékok Goths és játékot mutatok be úgy hogy amiket bemutatom azokat a nézőknek ajánlom? Ezt te is Például néznéd érdekelne ilyen?
Goths 2011.08.30 17:50:16
@penge96: már bocs de én úgy tudom a tehetségek miatt régen nézte meg talán néha néha.
már bocs
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
Goths 2011.08.27 20:15:19
@jatekcafolo: heh... ez most hadüzenet?
de most komojan ojan mintha meglátad volna és teis elkezded. hm...

hát tölem.
am ehez te hány éves vagy?
ja és menyi gamed van? és mijenek?
mert ha új játékokat akarsz bemutatni gondolom 2011 eseket akk abol nehéz válogatni ugyanis abol már sokan csináltak de régit is nehéz mert abol meg kevés van

közöte kell sztem eltalálni a hangsujt, de én nem szolok bele.

ööö majd ha 1 évadod kész akk 2 es elküldhetnénk FreddyD nek és ö meglátja bene vagy?