Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katia

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  ...azokról az idökröl fogok sztorizgatni, amikor még nem volt kocsink, és egy különösen meleg, nyári napon kölcsönkértük az egyik tesómét, hogy eljussunk a veröcei elöretolthelyörség író-olvasó találkozóra, ahol mellesleg két olvasónk össze is házasodott.    A…..
katia 2015.12.02 10:48:59
@Nils Holgersonné: Kár :) Azt hittem, elég az én beleegyezésem :)))))
Nagyon lassan állt össze a kisszakács konyhája, nem volt semmi koncepció a fejemben (nem mintha az gyorsítani szokott volna a dolgokon), csak gyültek, gyültek a témába vágó ajándekok és örkölött dolgok, és kellett nekik egy keret. De most már nyár óta elég vállalhatóan néz…..
katia 2015.12.02 10:47:03
Nem a netadó, nem a választási törvény átírása, nem a nagy vihart kavaró rendeletek, változtatások és botrányok. Három olyan pillanat volt az utóbbi öt év során, amikor elakadt a lélegzetem, és félni kezdtem attól, amit az országomban a választók többségének akaratát…..
katia 2015.04.07 13:16:10
@Szeréna Molnárné: Ó, hát ehhez sokan hozzásegítettük.
A blog mostanában csak fut az életünk után, ami nem jó, de most ez van . De azt azért sajnálom, hogy tegnap nem írtam, pedig két fontos dolog is volt. Az egyik a hálaadás, a másik az, hogy TündérLili másfél éves lett. És a kettő még össze is függ, mert nagyon sok (tényleg…..
most is a kocsmában Bewerbungsbüroban vagyokAz én rózsám sírva keresMost már inkább hazamegyekanyám, hogy ez milyen uncsi. Reggel nyolcra kellett jönni, már tízkor úgy tunt, hogy ez a nap sosem fog eltelni. Óránként van szünet (most is), hála a dohányosoknak, de még így is…..
Volt még a tavalyi szülinapomról vásárlási utalványom (kollégáktól) a Thaliába, ami egy könyvesbolt itt, de van egy hatalmas kreatív részlege is. Megvettem magamnak az Ízek, imák, szerelmeket még tavaly, mert akkor az volt a menő (még nem olvastam el, németül valahogy lassabban…..
Édesanyám sok szép szava,kit fogadtam, kit nem sohaMegfogadnám de már későHull a könnyem, mint az esőAzon kevesek közé tartozom, akik még sohasem találkoztak záptojással (pedig nagy tojásérlelő vagyok). Annyira nem, hogy aggódtam is, honnan fogom majd tudni, hogy záp-e a tojás,…..
Vége volt az esküvő másnapjának, fáradtan és törve érkeztünk meg nővéremékhez Egerbe ahol a nagyobb gyereknek éppen mennie kellett lefeküdni aludni. Kilenc, tíz óra lehetett. Felmentem vele az emeletre, és kikönyörögte, hogy feküdjek be mellé az ágyába. Odaraktam egy…..