Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pálpusztai fiúk

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 23-án vasárnap este a TV2 tévétörténelmet ír, mármint kicsit sárgát és savanyút, hogy egy klasszikust idézzek, és csak itthon, de ettől még hírértékű, hogy az HBO az egyik saját gyártású sorozata, az Aranyélet első évadát országos tévén is elérhetővé teszi. Jó, a cél egyértelműen az, hogy…..
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Pálpusztai fiúk 2018.07.31 13:44:52
A Média Hungaryn jelentette be Fischer Gábor, a csatorna programigazgatója, hogy jön a Jocky TV és a Moziverzum is, előbbi olyan klasszikus sorozatokkal, mint a Dallas és a Columbo (még idén elindul), utóbbi meg felsőkategóriásprémiumnagyonfancy mozicsatorna lesz, amiben Fischer szerint nagy jövő…..
Sokan tudják már, hogy mi fán terem a GDPR, de azon kevesek kedvéért, akik nem elmondom. A GDPR egy olyan EU-s rendelet, mely az EU polgárainak személyes adatainak védelmét szolgálja. Hogy ez a védelem megvalósuljon minden olyan szervezetnek, amely kényes adatokat kezel, intézkedéseket kell tennie,…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
Rékasi Károly a tavalyi motorbalesete miatt esett ki a színházi körforgásból, a tavalyi év utolsó két hónapjában alig kapott fizetést - írja a Bors. Az 53 éves színészt a lap szerint szíven ütötte, amikor kiszámlázta a novemberi és decemberi fizetését...
Pálpusztai fiúk 2016.01.18 11:34:39
@Puckman Éliás: Nem szeretném sajnálni az EKHO-s szinészeket, akinek a bruttójából 15 % az adó semmi egyéb adót , tb-t nem kell fizetniük ezek után
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Úgy gondolom, hogy a vígjáték az a műfaj, ami a legjobban összehozza az embereket. Erről árulkodnak a bevételek is, hiszen a legigénytelenebb vígjátékok (Nagyfiúk…) is rengeteg pénzt hoznak a konyhára. Ezzel csak részben van baj, de ebbe most inkább nem megyek bele, inkább azt a…..
Pálpusztai fiúk 2014.02.14 17:38:46
Készítettünk egy kis futballtérképet. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a 20 megye közt (19 megye+Budapest) hogyan oszlanak meg a profi csapataink - az NB3-at nagyvonalúan a profiligákhoz csaptuk. Olyan messze nem is járunk az igazságtól, főleg a szűkítések után. Sőt, a megyei első…..
Pálpusztai fiúk 2014.01.20 20:07:54
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
DIGI Sport Nyomásteszt 2012.12.11 09:51:33
Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.   Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta…..
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
Talán már a kedves Olvasó is észrevette, hogy amint megbukik valamivel a Fidesz, azonnal előjönnek valami gyurcsányozással. Szerencsétlen Orbán még mindig azt hiszi, hogy ha tévévitás lealázójának nevét odakeverik valamihez, akkor visszatér a 2010-es szavazóinak másik fele.Mivel…..
Mielőtt mai témám kifejtésébe belekezdenék, csak megjegyzem, mi lett volna, ha az uniós pénzelvonás szégyene Gyurcsány idején történik meg Magyarországgal? Már felgyújtották volna a Kossuth teret, hidat zártak volna le, hogy a csúnya kormány tönkre teszi a zemberek…..
Gréczyblog A GDP és Sukoró 2011.08.17 06:33:00
24 óra sem telt el a két hír között: Polt Péter, a Fidesz volt képviselőjelöltje meg kívánja gyanúsítani a Fidesz elnökének legnagyobb - és egyetlen - politikai ellenfelét. Ehhez átküldött a már nem annyira Tisztelt Ház mentelmi bizottságának egy aktacsomót, intézkedjen…..
Pálpusztai fiúk 2011.08.17 09:41:44
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Pálpusztai fiúk 2011.08.08 20:02:55
@Fulltang: persze persze

az állam kezében van 24 % Mol részvény
a MOl-nál van 10 %, az Otp-nél 8 % , a CEZ-nél 8 %, Ománi kézben szintén 8 %

ez mind baráti részvényhányadot jelent

58 % jöhet bárki felvásárolni a fennmaradó részvényeket de mi értelme lenne neki, a többségi irányítást nem tudná megszerezni
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Pálpusztai fiúk 2011.08.05 15:06:42
@zeddez: az államilag támogatott hitelek 2006 ban kifutottak volna , ha csatlakozunk akkor az Euro övezethez, amihez folyamatosan csökkenő áht hiány és ehhez kapcsolódó jegybanki alapkamat csökkenés párosult volna, míg végül nem kellett volna az államnak támogatnia a lakáshiteleket kamattámogatással,

hoyg ez nem következett be egyedül Gyurcsány Medgyessy párosnak köszönhető
Pálpusztai fiúk 2011.08.05 15:36:47
@hááááát:
"Ha bevezetik az euro-t szarabb helyzetben lennénk mint Görögország."

Ugyan miért ?

60 % alatti GDp arányos hiánnyal lehetett volna belépni az EURO zónába

Szlovákia vagy Szlovénia most szarabb helyzetben van mint Görögország?