Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyril

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juan of the Dead című spanyol zombihorrorról csupa jót lehetett olvasni a külföldi portálokon, ennek ellenére azért volt bennem egy kis távolságtartás, hiszen hányszor meg hányszor előfordult már, hogy agyonajnároztak egy filmet, ami aztán később max. egy gyenge közepes…..
Ha jól számoltam a blogon az elmúlt két napban már volt három rövidke kis videónk (ezek és ez) az American Horror Story új évadával kapcsolatban, nos most újabb 4 klip érkezett, amelyek hasonlóan rövidek, de némelyikük egészen jó pofa. Egy itt, három a tovább…..
Most vasárnap folytatódik az MTV Teen Wolf című horrorsorozata a második évaddal (az elsőt meg holnaptól vetíti az AXN magyarul) ezért arra gondoltam, hogy mindenképpen érdemes lenne vetni egy pillantást az első felvonásra is.Már itt az elején fontosnak tartanám megjegyezni, hogy…..
Cyril 2012.07.11 19:00:40
Hali! Megnéztem az első évadot, pedig nem akartam, ahogy írtad "nem az én/mi korosztályunk"...
Mostanában elég sok sorozatot nézek, és adtam neki egy esélyt. Ha bűnrossz lett volna, valószínű max. a 3. résznél leállok. Megvallom kellemesen csalódtam :) . Nem egy remekmű a sorozat, de nekem bejött, lekötött vártam, hogyan folytatódik. Lehet nagylelkűen pontoztam, de ez van :D
Itt egy kis lista a sorozatokról amit néztem mostanság, hátha valaki kedvet kap (van itt kérem horror,thriller,vígjáték,scifi,fantasy,dráma)és a saját szubjektív pontozásom:
Teen Wolf Season 1 10/8
The River: Season 1 (A folyó) 10/10
An Idiot Abroad: Season 1 (Egy idióta külföldön) 10/9
Workaholics: Season 1 (A munka hősei) 10/7
Death Valley Season 1 10/8
American Horror Story: Season 1 10/10
Warehouse 13: Season 1 (13-as raktár) 10/10
Eureka: Season 1 10/10
Being Human (Us): Season 1 (Emberbőrben: Első évad) 10/9
Haven: Season 1 10/10
Eureka: Season 2 10/10
Warehouse 13: Season 2 (13-as raktár) 10/10
The Killing: Season 1 10/9
The Killing: Season 2 10/9
Homeland: Season 1 10/9
Awake: Season 1 10/9
Ugly Americans: Season 1 (Furcsa Amcsik) 10/9
American Dad!: Season 1-2-3-4 (Amerikai Fater) 10/10
Eureka: Season 3 10/10
Grimm: Season 1 10/9
Once Upon A Time: Season 1 10/10
Scrubs: Season 1 (Dokik) 10/8
Modern Family: Season 1-2 (Modern család) 10/9
The Fades: Season 1 10/6
Death Valley Season 1 10/8
The League: Season 1 (A Liga) 10/7
The Walking Dead: Season 1 10/7
The League Of Gentlemen: Season 1 (Kretének klubbja: Első évad) 10/7
Psychoville: Season 1 10/7
Ennyi lenne...by
Mi történik, ha néhány életunt fiatal felbérel egy túravezetőt, hogy vigye el őket a ’86-os csernobili atomkatasztrófa helyszínének közelében elterülő, Pripjaty nevű, azóta is kihalt városba? Segítek: természetesen ideget lelnek. Mivelhogy a radioaktív sugárzástól…..
Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Grave Encounters kap egy második részt, a hírnek pedig nagyon örültünk, hiszen az első rész egy nagyon fasza áldokumentarista stílusban készült produkció volt. A folytatás munkálatai már elkezdődtek, maga a kész film októberben…..
Itt egy jó kis klausztrofób hangulatú Cannibal Corpse klip Nektek :D ..
Blogunk felkereste a Barbár Pincét azzal a kéréssel, hogy szívesen kipróbálnánk az Exit+ nevű escaping game-t. Hogy mi is az az escaping game? Egy menekülős játék. A lényege, hogy egy zárt helységből az eszünk, logikánk , találékonyságunk és csapattársaink segítségével…..
A legutóbbi két top listánkon a zombifilmek és a szerintünk legjobb horror gonoszok kerültek terítékre, ezúttal pedig arra tettünk kísérletet, hogy összegyűjtsük a 2000 és 2009 közötti 25 legjobb horrort.  A lista természetesen erősen szubjektív. Biztosan vannak hiányzók és biztos van olyan…..
A Donner Pass számomra az idei év egyik kellemes meglepetése lett, ugyanis nem számítottam semmi jóra, többnyire csak egy erősen B kategóriás horrorra, a rosszabbik fajtából. Ennek ellenére viszont kaptam egy tök jó slashert, mondjuk talán egy picit a lájtosabb fajtából. A…..
A múlthéten időhiányában elmaradt az írás a The River utolsó előtti epizódjáról, így most egybegyúrva foglalnám össze, hogy mit is láthattunk az utolsó két részben, na meg, hogy összességében milyen is volt ez a rövid kis évad.Spoilerek nélkül azért annyit mindenképpen…..
Adam Green (Frozen, A balta, A balta 2.) horrorsorozatáról a Hollistonról már volt szó a blogon, egészen pontosan egy poszter és egy előzetes formájában is és akkor meglehetősen bizakodó voltam a produkcióval kapcsolatban.Időközben pedig már a vetítés is megkezdődött és 3-4…..
Cyril 2012.05.18 20:06:07
Megint csak egy hosszabb hétvége következik, aminek azt hiszem a többség örül, bár ugye ledolgozni le kellett, na de azért még sem olyan rossz az a négy nap szünet.És akkor ha már szünet, akkor megint megragadom az alkalmat és elutazom, így ezen a hétvégén (és hét elején) is…..
Az utóbbi időben a Tales from the Blog csapata új szerkesztőkkel bővült, ám a szomorú hír, hogy Frog sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudta tovább vállalni ezt a feladatot, a megüresedett helyet pedig szeretnénk betölteni. Elsősorban filmajánlók írására várunk…..
Cyril 2012.04.26 21:11:34
A Darkest Nightban egy újabb kézi kamerás horrort tisztelhetünk (vagy akár meg is vethetjük), amelyben ezúttal egy családi találkozó 17 résztvevője keveredik bajba. A felvételek a történet szerint még 2003-ban készültek, amikor is az említett család tagjai nyomtalanul eltűntek,…..
Miden generáció felnő valamilyen filmen, ami szármára a kult, a retro. Legyünk 60 vagy 20 évesek, nem számít, ez ugyanúgy lehet Az elfújta a szél, mint a Fűrész is akár. Élvezettel nézzük meg századszorra is, -együtt fújva a szövegeket a szereplőkkel, ismerve minden…..
Még tavalyi hír az, hogy érkezik egy újabb és talán jónak ígérkező tengeralattjárós thriller Todd Robinson (Gyilkos szerelem) rendezésében és forgatókönyve alapján.A történet a hidegháború idején zajlik majd, nagyrészt egy kísértet járta szovjet tengeralattjáróban,…..
Az utóbbi időben rendre képek érkeztek a Brad Parker rendezésében készülő, Oren Peli filmhez a Chernobyl Diarieshez, viszont ezúttal egy új poszter is színre került.Ennek pedig igazán örülhetünk, mivel teljesen jól sikerült, nekem legalábbis tetszik.Az előzetes már meg volt?…..
A múlt héten indult rovatban ugye emlékezetes vagy kevésbé emlékezetes, de azért jól kitalálta, elkészített horror halálok kerülnek górcső alá, gondolok itt olyan halálokra, amelyek az ártatlan kis szereplők kárára történnek.A legutóbb a Végső állomás 2. részének…..
A múltkori The Walking Dead karaktereket bemutató rovaton után ismét egy új (remélhetőleg érdekes) sorozat indul a blogon Kill of The Week címen.Tulajdonképpen semmi ördöngösségről nincs szó, mindösszesen hétről-hétre előveszünk egy ismert, esetleg kevésbé ismert…..
Kane Hodder a napokban jelentette be, hogy e hónap végén vágnak bele a Balta 3. részének a forgatásába, ami majd Louisiana államban zajlik.A gyilkológép Victor Crowley-t alakító színész azt is elmondta, amit már Adam Green is pedzegetett, hogy a 3. rész még az első kettőnél is…..
Arról ugye már korábban beszámoltunk, hogy folytatást kap A kör eredeti, japán változata, még hozzá 3D-s köntösbe bújtatva és Sadakoként elnevezve.Az előzetes szerintem több volt, mint borzalmas, de végtére akár jól is elsülhet majd az egész.Ezúttal néhány fotó (tovább…..
Xavier Gens, francia rendező a Frontiére(s) című remek horrorjával azt hiszem 2007-ben eléggé felhívta magára a figyelmet. Nyilván voltak a filmnek hiányosságai, de azt gondolom, hogy összességében egy teljesen korrekt és izgalmas francia horrorral ajándékozta meg a…..