Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intifada

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1970 körül. Miskolci URH-s rendőrautók. Warszawa és két Volga...
intifada 2014.09.02 18:15:48
Helyesen: Vallásos vagy-e? Egyébként,mondhatnám,hogy igen,mert hiszem a Jó Istent,de nem az ú.n. zsidó-keresztény formában. Remélem,ezzel nem zavarom meg a Te ateizmuson alapuló,materiális gondolkozásod,amely csak addig ér, amíg a nagyon fejlett tudományok, mindenféle természeti törvényekkel magyarázatot tudnak adni,de ha már kézzel nem fogható,matematikailag nem levezethető,akkor bizony oda a tudás. Mondok egyet: LÉLEK.
Sajnos ma már nehéz olyan emberekkel beszélni,akik megélték azt a kort,amiről szó van vagy a német és a szovjet megszállást,de mivel nekem még sikerült,akár az utcán ismeretlenül vagy barátaimon ill. haverjaimon keresztül csak azt tudom mondani,hogy a történelem könyvek és az elmondottak közt ,ha zongorázni tudnám a különbséget,lehet nagyobb lennék mint Fischer Ani.
Rosszal kezdtél,mert a saját szememmel láttam,számomra is érthetetlen és felfoghatatlan repülési manővert,nem 10ezres magasságban éjszaka,amikor egy adddig csillagnak kinéző valami,egyszer csak ott termett egy másik helyen,majd átugrott egy harmadikra,majd egyszreűen eltünt a negyedik pont felé vezető úton.
Szóval,értem a cinizmusod,de ettől még létezenek és létezhetnek rajtad kívül és a Te agyadat is meghaladó
vagy csak egyszerűen elhalgatott,tények és talán lények.
Ezeket én tapasztaltam ill. olyanok által élhettem át közvetve, akik ott voltak,tehát nem döltem be senkinek.
A MÁV-videóban oly sokat emlegetett Völner Pál, a fejlesztési minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, hogy nincs szükség parlamenti vizsgálatra az internetre feltett szakszervezeti videó miatt, mert "ha…..
Az MTVA levele a Kétfarkú Kutya Pártnak (kattintva bejön nagyban): A hirado.hu paródiájára létrehozott mtvhirado.com már nem elérhető. Szerzői jogi szempontból részben igaz van az MTVA-nak, a kamu-oldalon az eredeti oldalról készített screenshot volt, logókkal együtt. Nem…..
intifada 2012.01.04 11:59:56
@Lacdelo: A 2012-es tuntetok, azok bekes allampolgarok (bal es jobboldali), akik az antidemokratikus es dilettans Fidesz ellen tiltakoztak. Legtobbjuk bekes allampolgar, csalados ember, kulturalt, jo munkas ember szoges ellentetben a jobbikos bargyu, taplo, szkinhead, neonacikkal.

mein süsse liebe Gott !!!

azt látom, hogy te se nagyon nagyon jártál akkoriban a demok környékén !! csak mondom : akkor is megannyi „békés allampolgar, családos ember, kultúrált, jó munkás ember volt jelen,” - hijjnye, amindenit - és értelmes dolgokról beszélgettek és ha kellett igenis odavágtak - na ez a különbség a bárgyú, tapló,skinhead, neonácik és az elit tüntetők közt.
neonáci, skinhead, bravo !!! lemaradt a fasiszta.
a hazafiság oly messze van ettől az elit tüntetőktől mint gázkamra a fertótlenítő helyiségtől, meg a 6 millió a 1.5 milliótól, Churchill,Roosevelt,Sztálin a világ megmentésétől és a gonosz legyőzésétől !!
akik ezt összehazudták nem hazugok, de a nácik azok mégiscsak nácik !!! megmondák!! az Árpád - sáv is nyilas-náci, azt is megmondták!! grt!!

ja, csőcselék van mindenhol !
intifada 2012.01.04 15:45:37
@Valahol Máshol: @Lacdelo:
Azt sajnos én sem értem - és hiányolom is - miért nem szervez több utcai megmozdulást az aki az utcának köszönhati támogatottságát, de biztos ennek is meg van az oka, ha más nem, nehogy felforgató pártként legyenek elkönyvelve és inkább azt a baszott demokratikus utat járják ők is, amit mindenki hangoztat. Nem gondolom, hogy van jó és rossz lopás, hiszen minden ilyen tett a ami kiderült és az is ami nem, mind nemzetellenes tett, és senki az említett pártból nem tesz különbséget, sőt ha jól tudom az egyetlen társaság aki ezeket mind felszínre hozza, mindegy melyik oldal az érintett. Igen akkor lehetett volna minden gond nélkül, mert meg volt a megfelő forradalmi hangulat - 50. évforduló - ami ma már nincs meg, de valószínú hogy a hasonló elégedetlenség ugyanúgy meg lesz. Az, hogy jobb vagy bal, az 1990 óta érvényét vesztette, mert minden kormány a fényességes eu-usa-piac oltárán áldozta fel az egész országot benne velünk, és teszi ezt most is
Az, hogy mit jelent egyes pártoknak és képviselőinek a parlamenti, képviselői munka, melyik bőg vagy béget vagy fityisz, az azt hiszem nem az említett párt problémája, elsősorban. De megnyugtatlak, nem szokták szó nélkül hagyni. Viszont a kötögetés nem hiszem, hogy a nemzetért tett markáns ellenállás kategóriájába tartozó tevékenység, amibe olyan nagyon el lehet fáradni, hogy valami kevéssé megviselő ellenállásba fogjon. Inkább a szégyen kategória, és jobb ha ilyen semmirekellő nincs ott. Ide jutottunk 1945 után a parlamenti beszédek, felszólalások terén. 1945 előtti parlamentben még a helynek és tisztjüknek megfelelően beszéltek, viselkedtek míg most többnyire mekegnek-mekognak és ocsmány disznóólt csinálnak kb. mintha valami piacon lennének.1990 óta nincs olyan hogy jobb és bal, mert mind egytőről metszett és nevelt hazaáruló banda. Tisztelet a kivételnek. A szavazások úgy zajlanak ahogy mondták, - ha ha tudták mondani, mert úgy mint most, nem nagyon vannak bent semelyik médiumban sem,- az pedig úgy szólt, hogy minden ami az ország érdekét szolgája meg-,ami nem, az pedig nem lesz megszavazva általuk. Hol itt a benyalás?
A tarifára vonatkozó kérdésed az irodájuknak tedd fel, biztos válaszolnak. A rendőrségről nem mondanék semmit mert annyit is ér a munkájuk akár a cigis akár a patkány vezeti.

Nekem, barátom, a linkelt video azt mutatja, hogy van még tettre fogható ember aki kész tenni az országért, ha ne adj Isten bármi történik, Aki téged is megvéd, és nem feltétel nélkül behódol vagy meghunyászkodva tágyal a megtartható jogainkról, ellentétben az elit forradalmárokkal.
Ha gondolod beszélhetünk programokról de attól tartok rövid lesz, hisz egyetlen egy párt volt aki megtisztelte a választó polgárt bármivel is, az pont a nevezett mozgalom, mégpedig 56 oldalban, felvetett problémák és megoldások felsorolásával. Annyira szar volt, hogy a portfolió által is megkeresett gazd.i szakemberek azt mondták az egyetlen használható valami, de azért sem fog oda szavazni mert Jobbik. grt!
Mindazon által nem hiszem hogy veled, barátom, bármit meg lehetne értetni, ami kívül van az atlantista-globalista átverésen kívül. FUCK THE NEW WORLD ORDER!!!!!!

ezt pedig ki kérem magamnak: Minden jobbikos hazaarulo es nemzetietlen!
Az Operahaz elotti atrocitasbol is lehet latni, hogy ilyen galad, szar embereket nem szabad a politika kozelebe se engedni.

ezek után te milyen alapon mondasz bármit is a videon szereplőkről ? mondd már meg az eu-imf-ecb trojkában mennyi a nemzeti????? Te, ezek nem inkompetensek a magyar nemzetre nézve?
Megnyugtatlak VAN, hogy az utolsó ostoba kérdésedre válaszoljak.
intifada 2012.01.05 17:53:29
@Lacdelo: Sajnálom a családod!!
Haditudósítás a frontról: - A helyzet eddig is szar volt, most még szarabb, és úgy néz ki, hogy sokkal szarabb lesz! A Wall Street Journal szerint "Magyarországon lehet a következő válság Európában" és "közel van a borulás Magyarország számára". Járai…..
intifada 2011.11.13 18:15:42
Az Állami Számvevőszék egy 112 oldalas jelentést készített a 2007-2010 közötti autópálya-építéseket, egészen pontosan 7 szakaszról: M31 Gödöllői átkötés (12,4 km), M43 autópálya 5. sz. főút – 47. sz. főút közötti szakasza (6,7 km), M43 autópálya 47. sz.…..
intifada 2011.11.10 07:06:45
@igazi hős: azért az nem semmi, hogyha nincs néhány szám pirossal leírva, akkor szerinted nincs semmi hiba, de azért felhívnám a figyelmed a kiemelt részek ósszelvasáására.hátha akkor megérted. A nem kiemelt részek ezekszerint csak megzavarrnak. Konkrét számok is vannak, tudod ami úgy néz ki mint 1kép de nem az, viszont két foto között van elrejtve, gyüjtőnevén táblázat. lehet, sőt szinte biztos hogy én vagyok a hulye,
A provokatív, "modern" stílusú, sokak szerint a klasszikus magyar darabokat szándékosan, gúnyból obszcenizáló Alföldi Róbert maradhatott a Nemzeti Színház élén. Tarlós próbálja menteni a helyzetet, először a szakmai, javaslattevő bizottság szerint legjobb pályázatot…..
intifada 2011.10.10 14:34:12
@nu pagagyí:
"Én magyarként szégyellem, hogy olyan államunk volt, amelyik származási alapon kifosztotta, elűzte vagy megyilkolta állampolgárait. Undorodom az olyanoktól, akik hasonló eszméket dédelgetnek, mint amik ehhez az emberalatti cselekményekhez vezettek."
Én meg magyarként okádok az ilyen emberktől, akik simán eszik az előfőzött szart, utána még fel is böfögik és jólakottságuk megelégedésén még szembe is köpik magukat, de mégcsak nem is azt teszik, hanem a saját nemzetét - már ha a sajátja. Ha szégyenled, magad akkor vezekelj helyettünk, - nincs miért - csendben fohászkodj a meghurcoltak lelkéért, - ebbe legyenek benne mindazon magyarok is akiket elektromotor említett - de semmiképp se irogass olyanokat, mely dolgok NEM történelmi tényekre épített vélemény. Igaz, Béla Bá már reagált erre,de jó lenne, ha ez a faszság már befejeződne mert unalmas.
A történelmet a nyertes írja és ott az vagyon, hogy a most tanított dolgok történtek úgy ahogy történtek, de ez eléggé 1 oldalú kinyilatkoztatás. A másik fél nem hallgattatott meg, sőt .... Egy kicsit utána nézhetnél, mi történt azokkal akiket marhára siratsz. Csak egy kérdés: hogyan lett 6 millió 4.5?

Ja,és csak azt kívánom Dörner Györgynek, hogy minden úgy legyen ahogy leírta a pályázatában.
Kész, ennyi, hölgyeim és uraim, vége. 16 hónap alatt építettek egy nagy homokvárat, csakhogy a homokot a vár alól ásták ki, és most az egész beledőlt a gödörbe. Újabb epic fail: az "egykulcsos, sávos adórendszer". Csak nem gazdaságtörténelmet írunk? Nem volt elég…..
intifada 2011.09.21 14:01:20
@STX Joe: a náci jelleget írd már le a jobbik esetében!
intifada 2011.09.21 15:12:11
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: hála Istennek teljesen nem tünt el az un. izrael ellenesség, max. finomult. Sajnos amit mondtak- bár ezt így ebben a formában nem mondták ki- az az igazság, mármint a "válság" okairól. Ugye, nem gondolod, hogy a WB, az EBRD, az ECB, a WTO, az IMF az ENSZ, a FED, az összes minősítő, a befektetési alapok - hedge fund -, a giga és multi cégek az un. nemzeti bankok mind mentesek a szabadkőmüves, cionista zsidó befolyás alól? Ugye viccelsz!!! Ha jól tudom ezek akik meghatározzék a VILÁG sorsát. Nézz utána kik találkozgatnak a minden évben megrendezett Bilderberges összejöveteleken. Ha már keresgélsz megtalálhatod milyen összefonódások vannak az említett társaságok között.

www.youtube.com/watch?v=Iq6jpkDNxtI&feature=player_embedded

nézdd végig, és rájössz milyen kedvesek ezek a srácok.
Ettől még nem náci senki mert ezekkel tisztában van. DE az már butaság hogy a II. vh. utántól szegényekről semmi rosszat még feltételezni sem lehet, de ha v.ki mégis megteszi az tuti náci.
intifada 2011.09.21 18:10:08
@Combi/SzalonFasiszta/SzemétNáci: gratulálok! okosságodnál talán csak a fejed lehet nagyobb, persze, bele kell férjen az a hatalmas agy. De, azért még egy, nem kevésbé autentikus, remek videó linket adnék, hátha ,ettől mégjobb megítéléssel leszel a fent említett tiszta lelküekröl.

http://www.youtube.com/watch?v=IMiuh-UnqbE&feature=player_embedded#!
Egyszerűen imádnivalóak a sírvaröhögős politikusi nyilatkozatok, mikor a delikvensek a legképtelenebb dolgokat is képesek fapofával, kígyóbűvölő tekintettel, és a hülyegyerekeknek (esetleg külföldieknek) fenntartott lassú és tagolt mondatokkal, hóttkomolyan a szemünkbe…..
intifada 2011.08.30 20:26:11
@Hörömpő Töhötöm: pont ez a legg(á)azabb a egészben. Az audi és a merci összesen ha jól emlélkezem olyan 30 milliérdot kapott.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20110215-az-audi-kevesebb-allami-tamogatast-kap-mint-a-mercedes.html

www.mfor.hu/cikkek/Audi__Mercedes__Opel__tulzasba_vitt_allami_tamogatasok_.html

EZ azért nem kevés. Hadd legyek demagóg: nem lehetne magyar kkv közt szétosztani? Ja,és a plussz vállalásokat is szeretnénk kérni!
Szerdán nosztalgiázhattunk egy picit, ugyanis a miniszterelnök úr felelevenítette a "NeaZemberekkelfizettessékmeg!" szlogent, természetesen a mai kor követelményeinek megfelelően. "Orbán Viktor kijelentette: Magyarország még nincs kívül a veszélyzónán. Hangsúlyozta…..
Vastagbőr Beverik kézzel? 2011.08.08 12:01:00
"A gátépítés, a csatornatisztítás, a víztározó-építés nem 21. századi technológiával fog történni Magyarországon, hanem közmunkában." - Orbán Viktor, 2011.05.31. Október 1-én indul a 2011-es népszámlálás, elkészültek a kérdőívek, toborozzák a…..
intifada 2011.08.10 22:57:16
@Conv: Elismerem okosságod,de lehet hogy nem véletlen lett leírva hogy faj. Ha, nem lennének hülyék, akik ilyen baromságokat írnak vagy mondanak, mi lenne veletek okosokkal, hogy doborítanátok ki hatalmas tudásotokat? Egyébként a biológia órákat is látogattam és idáig el is jutottam, DE lehet olyan megközeítés is melybe származás ill vérség szerint vannak megkülönbözttve a fajok. Fajelmélet? Csúnya szó tudom, de talán van benne valami, ás NEM azért mert NÁCI.

"Mikor bevisz téged az Úr, a te Istened a földre, a melyre te bemenendő vagy, hogy bírjad azt; és sok népet kiűz te előled a Khitteust, a Girgazeust, az Emoreust, a Kananeust, a Perizeust, a Khivveust, és a Jebuzeust: hétféle népet, náladnál nagyobbakat és erősebbeket;
És adja őket az Úr, a te Istened a te hatalmadba, és megvered őket: mindenestől veszítsd ki őket; ne köss velök szövetséget, és ne könyörülj rajtok. Sógorságot se szerezz ő velök, a leányodat se adjad az ő fioknak, és az ő leányukat se vegyed a te fiadnak;
Hanem így cselekedjetek velök: Oltáraikat rontsátok le, oszlopaikat törjétek össze, berkeiket vágjátok ki, faragott képeiket pedig tűzzel égessétek meg. Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén. "

Mi ez, ha nem fajvédelem? Ja, ez, Mózes V. könyvének a 7. része.Ha jól tudom, akkor zsidó vallás nincs csak izraelita, de legyen neked.
A kaszt pedig egy társadalmi réteg, legfőképp Indiában. Amire te gondolsz az a rassz.
intifada 2011.08.11 13:40:28
@Conv: Az utolsó mondatban kimondja, hogy ők egy külön nép, "istenednek szent népe" egy külön valami akár faj, akiknek az második mondatban leírtak szerint kell viselkedniük más népekkel - fajokal szemben.

"Tehát amint a biológia más ágaiban egy fajon belül gyakran szabatosan körülhatárolható alcsoportokat különböztethetünk meg, ugyanezt tehetjük a rassz-antropológiában is. Kérdés már most, hogy tulajdonképpen mi a rassz. Röviden így határozhatnánk meg: Közös öröklési alapokkal (génekkel) rendelkező embercsoport. Tehát sohasem egy egyén alkotja a rasszt, hanem nagyobb embercsoport, melynek tagjait a velük született, öröklődő testi és lelki alkat köti össze, illetve választja el más csoportoktól. A mindennapi vitákban azonban ritkán halljuk a „rassz” szót, helyette általánosan (bár nem szabatosan) „fajt” mondunk. Ezért e helyen is többnyire fajt használunk a rassz helyett." (Dr. Fehér Miklós)

Fleischhauer Ulrich, a világhírű „Sigilla veri” című könyv szerzője, aki a berni Talmud-perben (amelynél e könyv szerzőjének Talmud-fordítását is felhasználták), árja részről volt szakértő, művének I. kötete 298. lapján idézi Gans Ede zsidó professzor ezen őszinte szavait: „Sem a keresztelés, sem a kereszteződés nem használ minekünk. Mi még a századik generációban is zsidók maradunk, amint 3000 esztendővel ezelőtt voltunk. Mi nem veszítjük el a fajunk szagát még tízszeres kereszteződés után sem. Minden közeledésünk után, bármilyen nővel, a mi fajunk dominál s abból csak fiatal zsidók származhatnak.”

Hans Cohn „A zsidóságról” című gyűjteményes munkájában (304. old.) ezeket írja: „Mi ma is zsidók vagyunk, zsidók leszármazás szerint, zsidók a történelem szerint, gondolkodásunkban, érzelmeinkben és biztosan a vér törvényei által is.”

Dr. Katzlin Jakab a zsidó diákszövetségnek Bázelben 1918. június 1-én tartott gyűlésén ezeket mondta: „Mi nem vagyunk németek, vagy franciák vagy egyebek és azon felül zsidók: a mi zsidó mivoltunk nem egy németségnek vagy egyébnek felépítménye vagy alépítménye. Ezek a sajátosságok egymást kölcsönösen kizárják. Mi zsidó vagyunk kötőjel és zárjel nélkül és fenntartás nélkül. Mi, röviden szólva idegen lények vagyunk köztetek és mindig is azok akarunk maradni. Áthidalhatatlan szakadék ásít közöttetek és közöttünk. A ti országhatáraitok nem határolják el a mi népünket és a ti határvillongásaitok nem tartoznak ránk (sind nicht die unseren). Azok fölött és azon kívül áll a mi egységünk, messze a ti hazafiságtok és megkülönböztetésetek fölött.” (Luzsénszky Alfonz)
intifada 2011.08.10 10:57:58
@Horizont: faj minden olyan egyéneknek összessége, akik közös leszármazáson alapuló egyforma jelleget mutatnak.
.Ugye az nem kérdés, hogy van fajtajellegük. Hasonlóak ugyan az arabokkal de mégsem egy faj mert máshogy telt az az x ezer év ami alatt fejlődtek.
Vastagbőr Élményfürdő falun 2011.08.10 16:15:00
Nem hiába vagyunk wellnessfürdő nagyhatalom! :-)   via novaktamasKöszönjük, mára bezárhatjuk az Internet!..
intifada 2011.08.10 23:43:11
Van egy nagyon jó, ám egyelőre még méltánytalanul kevésbé ismert oldal, Az Ország Háza 2.0, amely lelkiismeretesen tölti fel magához az összes irományt a parlament.hu-ról. Nem tudni, ki csinálja, de ezúton is köszönjük a rengeteg munkáját, mely szerencsére most nyáron sem…..
intifada 2011.08.08 12:22:32
video.google.com/videoplay?docid=-1509230126993333797

Béla bácsi mindent tud, de ebből mindenki megértheti hogy mi a fene folyik a pénzzel vagyis a nem pénzzel.

@Hajszás Láncos: Mintha Lézer Jani hallanám. Ezek szerint neked semmi problémád nincs ezzel a hatalmi szabadrablással, mert még a retorikát is használod. Az avatarodból ítélve nem véletlen, ha hozzávesszük, hogy nem volt változás 1989-ben, mert te is csak alkalmazkodtál, ruhát cseréltél és mostmár az a hülye akit a rendszer beszopat. Nem ám a rendszer a gyalázatos, nem !? Csak kevésbé érthető, hogy mi nem tettszik amikor az alapja az általad favorizált rendszernek, hogy asszongya: Mindenki egyenlően tesz be és igényeinek megfeleúen vesz ki- ha jól tudom. A mostani és eddigi nagyurak és hölgyek nagyobb igénnyel vannak. Ocsmány, ahogy lehülyézed azt akit besyopattak, holott te is lehtnél ilyen helyzetbe csak te nem mertél vagy nem is akartál változtatni az életeden, "mert Rezsimek jönnek-mennek, én dolgozgatok, ők fizetgetnek, és eléldegélünk szépen ebben a kis Hazában." és neked ez jó! Gratulálok!! Igazi proli felfogás. Az eszedbe se jut hogy tégy a rendszer ellen -mert milyen jó a langyos pocsolya- ami csak azt engedi hogy kifizesd a számlákat azt kuss! De aki fulladozik ebbe a régi-új pocsolyába az még le is nyomni szánalmas.

Ezt kifejtenéd bővebben:"Látom, mekkora nyomor van az országban, és hogy dőzsölnek a merániak, és azon túl, hogy az én életem viszonylag szerencsésen alakult, ez nekem nem tetszik."
Hála az égnek, hogy számtalanszor megígérték nekünk, hogy végképp leszámoltak az elmúltnyolcévvel, és semmi sem folytatódhat úgy, ahogy régebben történtek itten a dolgok (bár a Magyar Nemzet Online-on még mindig a Strabag hirdet, ahogy évek óta), így valóban gyökeres…..
intifada 2011.08.05 12:04:39
@the_lonewolf:
Russischen Invaliden (1910. dec. 30., 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet magyar lapok is közöltek. A Weimarer Hist.–Gen. Taschenbuch, S. XII., fordítása szerint a következıket tartalmazza:

„Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezıbbek a körülmények."
Marschalkó Lajos : Országhódítók

Ehhez még vegyük hozzá simon peresz dumáját a gyarmatosításról és összeáll a kép, miért olyan szívesen fektetnek be a "jó" zsidók.
De, elolvashatnád Bartha Miklós Kazárföldön c. könyvét is, hogy mi mindent lehet köszönni ennek a remek fajnak.
Aztán a zsidótörvények tárgyalását is végig követheted a kurucon, amelyből a statisztikákat kéne figyelembe venned, melyekre hivatkoznak a képviselők a törvény tárgyalása alatt.
Az ajánlott irodalom sora a végtelenségig folytatható.