Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igaz_ember

0 bejegyzést írt és 398 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hírek szerint a FIDESZ minden körzetben pikk-pakk összegyűjtötte a szükséges számú aláírást. Első hallásra megdöbbentő gyorsaság. Ám ha azt is megnézzük, az aktivisták milyen technikákat képesek bevetni a gyűjtéshez, máris árnyaltabb a kép. Legalábbis kitűnik, hogy a fanatikusok iszonyat…..
igaz_ember 2018.03.01 19:14:18
@Orsósellenes: 40 éves családos ember vagyok, és tök mindegy ki győzz a jövedelmem szempontjából. Ami az ENSZ-t illeti... a munkám miatt kicsit ismerem a világot... ha akarod hiszed ha nem az is a te dolgod. Amit az ENSZ akar maszlag. Egy-két adat... és tény Franciaországból ha akarod utána nézel nem érdekel. Párizsban a jelenlegi általános iskolai oktatásban résztvevő gyermekek 67%-a bevándorlók utóda, arab és afrikai muszlimok. 14 százaléka az országnak muszlim. Évente átlag - a francia média kussol erről - tízezer középosztálybeli fehér francia hagyja el a saját hazáját, mert nem tudja elfogadni azt ami ott folyik. 2050-re ennek köszönhetően az egykor kultúrájában Magyarország számára mérvadó Franciaországban 39% lesz a moszlimok aránya. A gondokat ott kell megoldani ahol keletkeznek. és nem importálni. Nem csak Magyarország sorsa a tét. Egész Európa sorsa a tét, a leendő unokáim sorsa a tét.Tök mindegy ez neked Fidesz propaganda... de amikor odáig jut Franciaország, hogy a Mali királyságról többet kell tanítani, mint XIV. Lajosról és Napóleonról. Tudnék neked adni olyan francia de már Magyarországon lakó családhoz elérhetőséget, aki mesélne neked egy kicsit arról miért jöttek el. Nem egy-két eset van már... de mindegy ez csak propaganda. Majd az unokáidnak kell számolnod vele... nekem nem nem érdekel mit gondolsz, és itt a vége.
igaz_ember 2018.03.01 19:38:51
@Orsósellenes: Én is kérdezhetném, hogy nem szégyellitek magatokat? Ja én lopok az tuti... maximum csak az időmet lopom, de felesleges. Oké tisztességes vállalkozó vagy sok embernek adsz munkát adót fizetsz. Hmmm mit tudsz te arról, hogy a letelepedési kötvénnyel mennyi arab élt, és mennyi a más etnikum... csak a fától az erdőt nem látjátok, de elég volt. Majd az unokáidnak kell elszámolnod, nekem mindegy megoldom a családom védelmét ha arról lesz szó.
Egy újabb békemenetet hirdetett meg Bayer Zsolt, válaszul arra, hogy Hódmezővásárhelyen az elvileg már rég halott ellenzék támogatásával és egy többé-kevésbé amatőr csapattal a háta mögött, Márki-Zay Péter rommá verte a biztos befutó Fideszes alpolgármestert. Békemenet: ez aztán a…..
igaz_ember 2018.03.01 17:51:35
@Orsósellenes: igen diktálom... van pénzem rá:) Nálad meg a free wifi ketyeg mert tök mindegy ki van hatalmon csak a száraz kenyér jut. A te képességeid kifejezhetetlennek, de mit is lehet várni olyantól, aki Vona Szél, Gyurcsány, Karácsony, Botka és ki tudja hány senki szolgája. Igaz beérheted a saját gatyád tartalmával is. Na kattanj le apád gépéről kisgyerek még a matek leckéd meg kellene írni, mert holnap dolgozatírás és Orbánfóbiára nem kapsz jegyet.
igaz_ember 2018.03.01 17:54:39
@Orsósellenes: Hja és Face to face is menne ez a duma bárkinek kisgyerek? :) Apád bánja már, hogy kiszakadt a gumi az tutti de sebaj azóta messzire kerüli anyád. Ha betennélek a gatyámba és hazavinnélek az asszony tapsviharban törne ki mert ekkorát még nem látott.
igaz_ember 2018.03.01 19:34:08
@Mr Elios: Az országot a Demokratikus Chartával osztották szét már 1992-ben. Fasiszta Magyarokra meg rendes liberálisokra. Orbán kimaradt ebből... azonnal nekiesett a médiátok. Olvasni kellene korabeli cikkeket. Kösz nekem nem kell Eurábia ha neked igen légy vele boldog.
Most az egyszer tényleg rövid leszek. Márki-Zay Péter, az összes ellenzéki párt által támogatott, de függetlenként induló jelölt megnyerte az Almási István korábbi polgármester halála miatt kiírt polgármesteri választást. Nem kicsit nyert, nagyon. 13 076-9 468, ha jobban tetszik 57,49-41,63. Az…..
igaz_ember 2018.02.26 21:18:27
@GyMasa: Áhhh mielőtt orvoshoz ment volna ma a választásokról hadovált de nem kér olyantól kezelést aki a Fideszre szavaz... jelentősen csökkent így a szóba jöhető kezelőorvosok száma. Plusz tegnap a győzelem után Budapesten forradalmat akart kreálni nem talált senkit sem. Megörült vagy megőrült nem tudni lement Vácra, majd Szegedre és a börtönőröknek zagyvált rabruháról meg Orbán vejéről. A cellákat számolta röhögve kíváncsi volt mennyi hely lesz nekünk ott ha április 8 is beüt. Aztán elolvasta Bayer cikkét és majdnem rárántott. Azóta meg itt mondja a magáét. Színes figura ... kedvelem az ilyet.
igaz_ember 2018.02.26 22:04:06
@1ghost: Elmondanád milyen korrupciót követtünk el? Már úgy személyesen én mondjuk...:) Várj előtte szedj egy kis gyógyszert, aztán igyál rá... jobb képeket vizionálsz ide, mint az összes ellenzéki kenyéradóid... várj te most nacionalista radikális vagy, liberális, esetleg szocialista, ááá megvan szociopata... ebe belefér mind a három... stim.
igaz_ember 2018.02.26 22:15:36
@1ghost: Cellás rovarebéd? :) Szerintem tedd le amit szívsz :):):) nehogy valami baja essen annak a diónyi agyadnak, mert akkor nem tudunk majd kin röhögni.:)
Power kritikáját itt olvashatjátok Az ébredő Erő után azzal mentegetőztek a legtöbben és ütötték el a negatív kritikákat, hogy J.J. Abrams filmjének hatalmas feladata volt azzal, hogy újjáélessze a Star Wars-univerzumot, kielégítse a mindenért az asztalt verő rajongókat, és maga a rendező is…..
Az Országgyűlés Hivatala rendezett konferenciát (már megérte megduplázni a fizetésüket) a sztálinizmusról, csak hogy a házelnök végre elmondhassa: ugyanazok támadják Magyarországot, akik a II. világháborúban...
igaz_ember 2017.11.25 15:09:16
Lehet, hogy egyeseknek nem szimpatikus, de a nyugati liberalizmus szeretné rákényszeríteni magát Kelet-Közép-Európára. Már sikeresen gyarmatosította is, ebben volt gyakorlatuk hiszen gyarmattartók voltak egytől-egyig. Olcsó munkaerő, nyugati összeszerelőüzemek, mezőgazdaság, könnyűipar, feldolgozóipar teljes tönkretétele. Aztán EU-s pénzekkel teleszórni a betelepített cégeiket. Hozzá kellett egy ideológia is, aki nem követi rasszista, antiszemita, fasiszta, fideszes, tökmindegy, de rossz. Akinek más a véleménye az kuka. Már megnyerték a csatát, tökmindegy meddig tart, de létrehozzák a patrióták nélküli kontinenst. Ezek csak utóvédharcok itt az EU peremén. A szovjetek katonasággal tudták megoldani azt, amit most a tőkések pénzzel, és agymosással. Ahogy nézem a hozzászólásokat a siker szinte teljes. Az 1968-as generáció nagy vetése beérett, Daniel Cohn-Bendit az egykori vörös terroristával -Hans-Joachim Klein, aki Carlos társa volt - cimborázó politikus, napi szinten oktatja ki a magyar kormányt demokráciából. S még lehetne sorolni... de minek? Aki ellentmond a nyugati áldemokráciának, ahol a német a Russian Todayból tájékozódhat ha nem tudja megérteni miért kell neki most arab bevándorlókkal osztozni hazáján, hiszen oldalaktól függetlenül a nyugati média és a sajtó csak szakmányban hazudik a terrorizmusról akkor kár minden szó. Ám itt mégis jobb mert a saját véleményünket még leírhatjuk... ott már nem nagyon ha dolgozni akarsz és nem akarsz egy nagy fasiszta bélyeget a homlokodra. Az ottani demokrácia meg sajtószabadság a jó? Háááát... köszi, de nem igazán. Van agyam használnám amíg Párizs és Berlin hagyja.
igaz_ember 2017.11.25 15:37:12
@taga20: Ahogy látom az agymosás nálad már elérte célját. :) Meg amúgy sem a hozzád hasonló nyomorékoknak írtam ezt, akik három osztályt végeztek összesen. Egyet kívül egyet belül, egyet meg körülbelül.:) Inkább vagyok full hülye, mert a hozzád hasonló kreténektől ez masszív dicséret.
igaz_ember 2017.11.25 15:48:43
@taga20: aham... igen pont a konzultációról írtam....:) Igazság szerint rólad kellene egy orvosi konzultáció...:) azt szívesen kitölteném.
A német és a francia kormány, öt másik tagállamma együtt, immár hivatalosan is felvetette, hogy vonják meg a támogatást Magyarországtól és Lengyelországtól, ha azok tesznek a jogállamra. Orbán Viktor azonnal Putyin oldalára állt, amikor nagy pénzt kapott Paksért. A Jobbik a 2. helyen végezhet a…..
Abba kellene már hagyni az önpusztító hülyítést! Azt állítja a Heti Válasz mostani beharangozója, hogy a kétségtelenül cirkalmas elnevezésű Nagy Októberi Szocialista Forradalom valójában puccs volt. A Gergely-naptár szerinti november 7-ei eseményekkel kapcsolatban Hahner Péter szintén e fölött…..
Eminenciás Bíboros Úr! Krisztus Urunk mondja: "Az első ez: Halljad, Izrael! Az Úr a mi Istenünk az egyetlen Úr. Szeresd a te Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből. A második ez: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Ezeknél nagyobb parancs…..
Katalónia függetlensége épp olyan, mint lépten-nyomon Soros-tervet emlegetni: mindenki tudja, hogy hülyeség, mégis milliók lelkesednek érte...
igaz_ember 2017.10.10 08:36:08
@bigdata: Azérta föderalista Európa hívei, akik szerint a nmemzetállamok olvadjanak fel, szépen ássák már a sírját a szervezetnek. Éppen tanulniuk kellett volna a mesterségesen előállított instant államszervezetek bukásából. Az USA-val példáloznak, de az más történelmi utat járt be egy polgárháborúval megspékelve. Igaz ezek soha sem tudtak tanulni semmiből.
igaz_ember 2017.10.10 09:33:24
@bigdata: A normálisak valóban azt gondolják amit írtál. Ám sajnos vannak bőven olyanok is, akik nem ezt gondolják. Orbán ebből a szempontból irreleváns. Az egyre mélyülő és bövülő integráció föderalista hívei számára a nemzetállam megszüntetése cél. Konföderáció és föderáció vita már így is akad ebben a kérdésben. Nem beszélve a demokrácia értelmezésekről, alkotmány és kultúrális vitákról, amelyek mind a föderalisták útjában állnak, eddig minden ilyesmit átmalmoztak. Majd meglátjuk... Nem mennek jól azért a dolgok.
Kellemes tatabányai őszi nap, aláírásgyűjtés Vágó Gábor népszavazási kérdéséhez. Sokan megállnak, aláírnak, beszélgetünk, jó a kedvünk, örülünk, hogy az emberek örülnek Szél Detti jelöltségének. Persze van, aki rohan, van, aki válaszra se méltat, van, aki csak köszöni, de nem, vagy az állására…..
igaz_ember 2017.10.06 15:43:36
@Egéridomár: Jaja mindig jobb mint magas intellektussal sírni 2010 óta..
:)
igaz_ember 2017.10.06 15:54:04
@Visceroid: Jó és? :) ki is irhatod:)
igaz_ember 2017.10.06 16:01:57
@nick papagiorgo: :) pont így történt;)
Mondják, a Fidesz azért legyőzhetetlen, mert van egy egységes, stabil, mintegy másfél millió embert számláló tábora. Ami pedig a jelenlegi választási rendszerben elég is az újabb kétharmadra. Ez azonban nem igaz! A másfél milliós tábor se nem egységes, se nem stabil. A cél persze az utóbbi…..
igaz_ember 2017.10.04 07:26:15
@zord íjász: Mondasz valamit. Már annyi mindent mondtak a Fideszes szavazokról, hogy még azt sem fogták fel, hogy a bizonytalanokkal kellene foglalkozniuk. Igaz ahhoz program kellene... de az ugye nehéz ügy. Így marad a fideszesek hülyék... nyugdíjasok, nácik, ki vannak tartva, hazaárulók. Nem tudom a választások után szokták ezt játszani. Agyilag már ott tartanak? Legalább a jövő évet megvarhatnak ezzel.
Az MSZP – saját értékelése szerint – nagyvonalú ajánlatot tett a többi bal-ellenzéki pártnak: közös jelöltek, közös lista, mindenkinek saját frakció. Járhatónak tűnő út, nagy kár, hogy járhatatlan...
Két eset lehetséges. Vagy Orbán elmebeteg, és nem tudja, mit tesz ezzel a holland konfliktussal, vagy Macronnak üzen, hogy ha negligálja őt, további károkat okozhatunk. Esetleg tudja már, hogy Putyin várja a Magyar SZSZK-t a Szovjetunióban. (A kép a 8-1-es holland győzelemmel véget ért válogatott…..
 - Ha a liberális demokrácia nem akar elvérezni, törődni kell az emberek anyagi helyzetével, különben megint nyomulnak a populisták;- A magyar kormányszóvivő azt ígérte, hogy keresztbe tesznek Macron tervének, ha az korlátozná a kiküldetésben dolgozó magyarok jogait...
Teljesen mindegy, hogy Orbán szabadságon van, vagy gyógykezelésen. Az a kötelessége, hogy augusztus 20-án ott legyen az ünnepélyes zászlófelvonáson. Az állítólag nagy magyar Orbán azonban nem volt ott, ezzel megalázta a magyarokat és a magyarok nemzeti ünnepét. Kínos és szánalmas eseménnyel…..
Először is azért, mert láthatóan meghátrálni kényszerültek: most már elég a kormánynak a New York állammal való megállapodás is, hogy maradhasson a Magyarországon a CEU.  De a saját törvényük szerint nem elég...
igaz_ember 2017.08.16 09:01:37
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hmmm.... te sem olvasgatod magadat.
igaz_ember 2017.08.16 09:54:14
@morpho: :) oké de 2018-ban ott fogsz te sírni ahol senki sem lát. :)
igaz_ember 2017.08.16 09:56:09
@Legeslegalja: nekem tetszik a vergődés. Amíg a Momentum meg Botka a fegyverük addig legalább van min röhögni.
• Kern továbbra is ki van akadva a lengyelek és a magyarok miatt, a luxemburgi külügyminiszter pedig unja, hogy a keletiek csak a gittek rágják az uniós menekültpolitika egységesítése helyett • Jogászok azt mondják, Magyarországot is be kellene vonni a 7-es paragrafus alapján indítandó eljárásba,…..
Újabb epizóddal folytatódott az HBO-n a Trónok harca, a tovább után pedig spoileresen tárgyaljuk az epizód eseményeit...
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
Egyetlen – mondvacsinált – terroristát sikerült nagy nehezen felmutatnia idegengyűlölő kampányában a kormányfőnek, most azt is elvették tőle. Itt állunk egy szem terrorista nélkül – pedig állítólag még Brüsszel is támogatta...
igaz_ember 2017.06.17 09:47:42
@Halálbüntetést a korrupt kormány politikusokra!: Igen én azaz mi vagy a fene tudja hányan vagyunk elvtárs ilyen idióta Fidesz birkák vagyok vagyunk akik aki vagy a fenébe tudja hányan vagyok keresztbe teszunk teszek fene tudja miért neked. Csak mer tudod van ez a hüle demokrácia vagy szavazas vagy mi, ahol jogom vagy inkább jogunk van ja tobbeszam mert csoportban gondolkodsz eldönteni mi legyen. Nagyon rossz mer én vagy mi van szóval mi máshogyan akarjuk mint te. Feneseg de ez van.:)
igaz_ember 2017.06.17 09:50:20
@látjátok feleim szümtükkel: Igen igen. A Fidesz indította el a migrációt, hogy ide jöjjenek oszt politikai téma legyen. Mer a Fidesz akkora de akkora hatalommal bír vilagesemenyek elinditasaban.
A kormány úgynevezett nemzeti konzultációja semmi mást nem szolgált, mint, hogy a kormány azt a látszatot keltheti, mintha a többség nevében kormányozna. Valójában a helyzet az, hogy a miniszterelnök a többség nevében, de kevesek érdekében kormányoz Magyarországon.  Ezért Orbán Viktor tegnapi…..
igaz_ember 2017.06.15 18:25:34
@rasztaszív: pont az a baja hogy soha sem magáról beszél...
igaz_ember 2017.06.15 21:00:25
@rasztaszív: Mondja maga... a kumrani tekercseket meg hagyjuk...:) Ószövetség és Újszövetség együtt van, egységet alkot. Ez a konteó gyártás fárasztó...:) A lelkiismeretet meg azért adta az Atya, hogy arra hallgassunk, az sohasem téved, csak a többség elnyomja magában. A szentlélek közvetlenül beszél a lelkiismeretünkkel... nem kell ehhez kumrani tekercsek. Nem véletlen, hogy ha hibázunk akkor lelki és fizikai fájdalmuk is lesz. Belénk van kódolva a jó és a rossz is... szabad akarat... választani kell. A túlbonyolítás odáig vezet amit maga követ... de persze ehhez is joga van. Nem térítek senkit sem... ott van a lelkiismeret ezért kapta az Atyától mindenki. De joga van az ellen is cselekednie mindenkinek... nem kötelező... maximum a következmények lesznek fájdalmasak.
igaz_ember 2017.06.16 06:41:53
@rasztaszív: De hagyjuk.... Amikor a logika felül a hit szekerere abból nem származik jó. Nem az számít ki tart kereszténynek vagy ki nem. Milyen csoport vagy ember... ez semmit sem ér. Elegendő ha én és a lelkiismeretem tudja. :)