Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meszike91

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár sokan úgy gondolhatták hogy a Nokia felvásárlása után a Microsoft egyedül viszi tovább a Windows Phone vonalat. Ezt megcáfolni látszik a Huawei, mivel kijelentették hogy továbbra is foglalkoznak a Windows Phone-nal. Ez talán azt is jelezheti hogy a Microsoft továbbra is számít…..
Ez az alkalmazás a last.fm adatbázisából képeket tud társítani az előadókhoz továbbá az albumok borítóját is képes beállítani az előadó képe látszik a csempén is és a zárolási képernyőn is, az alkalmazás csak Windows Phone 8-ra érhető el és többek közt magyarul is…..
Úgy látszik a Nokia kezdi felfedezni a nagyméretű mobilokban rejlő piaci lehetőségeket. Ennek bizonyítéka a Lumia 625 mely az alsó kategóriába szeretné elhozni a nagy kijelzőt. Most azonban a Nokia a csúcskategóriás Galaxy Note 3 riválisával akar majd előrukkolni. A…..
A Nokia bemutatta eddigi legnagyobb méretű telefonját, mely 4,7 hüvelykes kijelzőjével és 480x800 pixeles felbontással szeretne hódítani.  Bár a kijelző felbontása ezen a méreten nem túl acélos, ne feledjük el hogy egy középkategóriás készülékről lenne szó, melybe…..
meszike91 2013.07.24 21:01:05
A Webshopokban már előrendelhető a Nokia új csúcskészüléke ami nem kevesebb, mint 41 Megapixeles kamerájával akar hódítani a kiváló fényképekre vágyó felhasználók körében. De vajon megéri ennyiért? A telefon nagyon vonzó lehet amíg meg nem látjuk az árát, ami majdnem…..
Ez egy vasúti menetrend alkalmazás főleg azoknak jöhet jól akik sokat utaznak, az alkalmazást egyszerű de igényes kivitelezés jellemzi ami látszik a felhasználói értékeléseken is mivel 4,5 csillagot kapott a felhasználóktól. A hat menüpontból álló főképernyő háttere…..