Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kr0pacsek

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szombat, akkor mindenkinek ajánlom a Biopiacot az újjáépített MOM Kulturális Központ mellett. A piac néhány hete költözött a Jagelló úti parkolóból végleges helyére, az egykori Sirály utca helyén épült térre. Vannak állandó árusító pavilonok és vannak csak…..
  Molnár Ferenc haditudósítói működéséről már esett szó a blogon. Az író 1915 júniusában megfordult a pár nappal korábban visszafoglalt Przemyślben is. A jelképes jelentőségűvé vált erőd és város visszavétele az előző hetekben itt is több bejegyzésben szóba került. Molnár részletesen beszámolt a…..
Kr0pacsek 2011.08.05 01:47:31
@József a katona: Az mennyire lenne vicces, ha holnap egy szakasz a nappalid közepére szarna? Már elnézést...
Kr0pacsek 2011.08.06 02:29:59
@József a katona: @PintérTamás: Szerintem kiszolgáltatott emberek megalázása egyáltalán nem vicces, még akkor sem, ha csak ilyen "ártatlan", mit ne mondjak "finom" tréfáról van szó. Függetlenül nemzeti hovatartozásra, katonai rendfokozatra, stb. Otromba röhögésre ezért volt az otromba "letámadás", bár nem bántás akart lenni...

Persze, a háború velejárója volt ez is, és valóban nem a saját szobánkban szagoljuk a komikus jelenet illatát (hál' istennek), mindenesetre figyelemreméltó az egyik fenti kommentben idézett mondat: "nekem egyfajta kollektív szadista szenvedély megjelenésének tűnik"