Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eszkis

10 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajas Kenyér Termelői piac 2013.11.10 22:08:05
Múlt héten Zsolti felfedezte, hogy tőlünk nem messze minden vasárnap az egyik iskola udvarában termelői piacot tartanak. Készpénz és fényképezőgép nélkül el is sétáltunk terepszemlét tartani és nézelődni. A bejárat mellett rögtön egy halas pult volt és igazából már ott…..
"Itt nemcsak a pénzről van szó, hanem a büszkeségről. A mi kajánkat zabálják: pizza, spaghetti, mozzarella, sajt, olajbogyó. Ezeknek nemvolt semmijük, ették a szart, míg meg nem ismerték az olasz konyhát! De ez, ez a legrosszabb eza, ezaz espresso-lötty!"Tudtad, hogy az elmúlt 15…..
eszkis 2013.09.24 16:45:17
Zajlik az élet! Közeleg a nagy megmérettetés, túl vagyok életem első triatlonversenyén (orfűi FélIronman, 6:14) és ma egyéni csúccsal megkerültem a Balcsit bringával (5:25) - na de ezekről majd később! :-) Ugyanis nem meséltem még a bringázásról, pedig a leghosszabb szám, a…..
Gyerekek, rengeteg tudnék mesélni - és még mindig marha lusta, de legalább is marha elhavazott vagyok. Szűk három hónap van hátra, rengeteget edzettem, baromira élvezem, az új órám már ilyet is tud, súlyos 10 órákat töltöttem a bringám centiről centire való…..
Szeptember 17-től indul a FilmSzeretők című sitcom a Film Mánián és a Film Cafén, melyben Kerekes Vica és Nagy Zsolt a férfi-nő közti ellentétet is megvillantó vicces jelenetek keretein belül extrém szituációkban bizonygatják érzelmeiket mind egymás, mind pedig a filmek…..
Nu? ..
eszkis 2012.06.25 20:38:40
A 2010-es évek trendje továbbra sem kedvez a sárhányónak. A divatérzékeny tervezők erre már rájöttek: egyre több az olyan termék, amely lehetővé teszi, hogy a hasznos, de az összképet rontó kiegészítő csak a legszükségesebb időintervallumra kerüljön fel a vázra.Csavarozás…..
eszkis 2011.12.27 14:37:54
www.witindustries.nl/index.php?/products/fendor-bendor/
már kapható egy ideje a hasonló elven működő szerkezet, én be is szereztem. kicsit így is felveri a hátadra a cuccot, de lehet, h csak rövidenn váz kellene hozá mint az enyém...
Van világ az amerikai sorozatokon túl is, sőt, a saját gyártás mindig királyabb, mint a megvásárolt tartalom. A cseheknél is ez a helyzet, mint ahogy az kiváló vendégbloggerünk posztjából kiderül. A folytatáshoz ide tessen klikkolni. El tud-e ön képzelni egy olyan…..
eszkis 2011.12.05 13:28:15
Tegye a szívére a kezét mindenki, és vallja csak szépen be, hogy egy-egy rosszabbul sikerült film vagy sorozatepizód láttán ő is felkiáltott magában, ilyet én is tudok, sőt, még ilyenebbet. A forgatókönyvírás annyira azért nem egyszerű, ezt tapasztalatból mondom, két oldalt…..
Alan Ball a True Blood - Inni és élni hagyni című HBO-sorozat készítője nem ma kezdte a szakmát. Íróként 1994-ben tűnt fel a tévében a Grace Under Fore című sorozattal, majd jött a Cybill című sitcom, és 1999-ben már készítőként jelentkezett az Oh, Grow Up című sitcommal.…..
eszkis 2011.08.27 16:40:35
Anna mindenekelőtt alaposan szemügyre vette a csokifigurákat, majd feltette velük kapcsolatos kérdéseit - csak ezt követően volt szabad megkóstolni a tortát.  Ha körülnézek itt a blogon (és magam körül), jól látszik, hogy mostanában többet vendégeskedem, mint főzök. De akármilyen esős,…..
Lomma Lounge Ez van 2010.12.08 22:06:46
Ma úgy jöttem haza hogy igenis leülök blogot írni. Rá is vettem magam hogy elkezdjek képeket válogatni, de a kezdeti lekesedés (hiánya) hamar abba váltott át hogy "áh. kell ez a fenének".Ne haragudjatok hogy nem írok, annak ellenére hogy volna bőven miről. És nem csak az…..
eszkis 2010.12.15 18:00:36
@frrrr: ok, félkifogás. fél.
Eddig négy évadot élt meg a Minden lében négy kanál (Burn Notice) sorozat (és még kettő jön), a főszereplő Jeffrey Donovan volt, aki a CIA egyik ügynöke, ám egy nap fekete listára kerül és Miamiban ragad. Barátnője (Gabrielle Anwar játssza) és jó barátja (Bruce Campbell…..
:-)A lényeg a címben van, de miután tömegek követelték :-) a beszámolót, íme néhány "Schlagwort", erős képi hatásokkal.A pihentető hét után szombat este érkeztünk Győrbe, ahol Ders szülei isteni csülkös lencselevessel és rakott palacsintával vártak minket, így a…..
Lomma Lounge Legénylakás 2010.11.06 21:55:00
Le vagyok maradva. Illetve ti vagytok lemaradva... :P ezért bocsánat, de sosem írtam naplót, pláne nem publikusat, nem olyan egyszerű ám rendszeresnek lenni. Nadeszóval. Múlt hétfőn, a Toulouse-i hétvége után találkoztam Seb-bel (Sébastien), aki korábban felhívott hogy volna egy…..
Lomma Lounge Mon jour de la chance 2010.11.01 17:35:00
A múlt hétvégénél hagytam abba, mikor Annikával Toulouse-ba indultunk. A város mellett Estelle-t (a szűk baráti társaság egyetlen francia tagját) mentünk meglátogatni, aki oda valósi, de Bordeauxban tanul - elszállásolni nem tudott minket, de meg tudta mutatni amit érdemes.…..
Nos, közeledik a nagy nap, 4 hét múlva Marathon J ägerért. Az elmúlt hetek több szempontól is eseménydúsak voltak - ennek a blognak azonban a futás a témája, maradjunk tehát a kaptafánál.A legfontosabb esemény két hete történt, lefuttam a 30 km-t, mégpedig 2:57:50-es idővel,…..
Lomma Lounge Jsuis hongroise 2010.09.20 21:55:00
Az első héten lejártam a kötelező köröket, bicikli, bankszámla, bicikli, bankszámla... és mégegyszer, mert mindig hiányzott vagy nem tetszett nekik valami. Hihetetlen mennyi papírmunka, nem könnyítik meg az ember dolgát...Végül csütörtökön sikerült elintézni a bicót meg a…..
Szeretettel a Keresztapámnak, akinek egyébként nem tudom milyen előjelű a kereseteA harmadik, és már-már katarzisszámba menő munkagazdaságtan óránkon a Berkeley-n, David Card rákérdezett, hogy az empirikus háziban hányan vették észre, hogy rengeteg a negatív éves jövedelmű…..
Mint a blog rendszeres olvasói (vannak ilyenek?) tapasztalhatták, jó régen nem volt poszt. Nos, amikor nyaraltam, nyaraltam, amikor meg nem, akkor meglehetősen turbulens időket éltem. Az előbbiek persze az edzésekre, illetve főleg azok hiányára is rányomták a bélyegüket, de hát…..
eszkis 2010.09.01 02:34:35
Struccpolitika Felvettek 2010 2010.06.05 22:39:00
        András Bence       Bakacsi Mátyás       Barna Dániel     Bódog Vanda     Buksa…..
eszkis 2010.06.06 13:54:17
Ott tartok, ha beírok valamit a Google-be és a találati listán nem olvasható rögtön a válasz, szar volt a kulcsszó. Nem érdekel a weblap. 5:19 PM Feb 9th, twitter.com/angelday Kedves bátyám ajánlotta figyelmembe az OnPoint radio január 13-i adását, melyben Jaron Lanier programozó,…..
Túl vagyok a vizsgabeszélgetésen, ami egy kellemes élmény volt, leszámítva azt a két és fél órát, amit a tanárúr ajtaja előtt ácsorogva töltöttem, próbálva nem figyelni a körülöttem zajló beszélgetésekre, és megőrizni az inkognitómat, amikor a blogomról, vagy a…..
eszkis 2010.02.08 10:22:54
A múlt félévből, ahogy már sokatoknak meséltük, nem elhanyagolható mennyiségű időt az AT&T-vel való reklamálással töltöttünk. A legutolsó, és legdurvább húzásuk az volt, hogy a novemberben túlszámláztak minket, bízva abban, hogy nem vesszük észre, és fizetünk szó…..