Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lilla;)

28 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszexisebb pasik Matt Bomer 2012.07.06 20:10:00
Matthew Staton Bomer (34) amerikai színész. Szerepelt a sorozatok mellett (Glee, White Collar...) többek között a Lopott időben és a Légcsavarban is. A minap adták a tv-ben a Légcsavar c. filmet, ahol megakadt a szemem rajta :) Azt hiszem nem volt rossz választás a szerephez :$…..
A legszexisebb pasik Kyle Ledeboer 2012.07.05 14:51:00
Kyle Ledeboer (27) amerikai modell. Már 13 éves kora óta űzi a szakmáját, így nem esett nehezemre ilyen képeket összeszedni róla. :) Hm. Hát ööö... szóhoz sem jutok :) Mikor ilyen adonisz testhez, markáns arc párosul... Észbontó ez a pasi :) Faktorszám: 8/10   ..
Már a csapból is ők folynak, de nem érdemtelenül. VB, és címvédő EB győztes válogatott.  Ha a címben nem is olvasta volna valaki, akkor bizonyára már leesett neki is, hogy a spanyolokról van szó. Bár a nézők Nationalelf-et szavazták meg 'legszexibb' csapatnak, azonban én mégis…..
Mindenki utálja a fogszabályozást, főleg a fiatalok. Amikor megkapod a fogszabályzót (feltéve, hogy rögzítettről van szó, és nem éjszakairól) minden tini, vagy gyerek fejében megfordul, hogy itt a világ vége, nem lehet csajozni, se pasizni, és mindenki csúfolni fog. Teljesen…..
A Mango ünnepváró kollekcióját Anabela Belikova mutatja be nekük Enric Galceran fotóin. Íme: ..
Lilla;) 2011.11.15 16:00:45
Kasia Struss a Zara novemberi lookbookjában. Hmmm... nincs egyéb hozzáfűznivalóm... ..
Lilla;) 2011.11.15 15:58:28
 Csak álltam ott némán, bambán, mit sem tudva az életemről, hogy én mégis kikkel veszem körbe magam.Talán egy jó választás volt az egész életemben, és az pedig a legjobb barátom, Lili volt.Ez kiakasztott.Miért nem tudom megismerni az embereket?'Alex, miért teszed ezt velem?'…..
Lilla;) 2011.11.12 23:58:05
A legszexisebb pasik Justin Gaston 2011.11.04 00:18:00
Justin Gaston (23) színész és persze modell.  Sok mindent nem nagyon tudtam róla összeszedni, valószínűleg a sztárvilág süllyesztője felé halad. Egy valóságshow által vált híressé. Fél évig járt Miley Cyrus-sal, ez volt a karrierjének is a csúcspontja. Mióta szakítottak…..
-Hagyjátok abba!-és lám csodák csodájára nem hallgattak rám.Már olyan öt perc is eltelhetett, mikor már kezdtem kétségbe esni.De ekkor jött a foci csapat.El sem tudom mondani hogy milyen hálás voltam nekik.Nem semmi milyen erő van Alexban, és Patrickban.Kisebb nagyobb…..
Lilla;) 2011.10.10 18:29:21
Palvin Barbara a francia Elle címlapja után a magyar kiadvány októberi számának borítóján és a magazinban - egy gyönyörű fotósorozat erejéig - is feltűnik. A képeket Tombor Zoltán készítette. Barbi csodaszép ezeken a fotókon. ..
Lilla;) 2011.10.10 16:13:47
Bájos, helyes kollekció - imádom a kis kabátkákat a hatalmas masnikkal, a virágos-csipkés anyagot, a mintás nyári ruhákat és a kis retikülöket is.Csupán egyetlen apró probléma van: Miuccia Prada vagy már előre tudja, hogy a jövő nyáron borzalmas idő lesz, vagy szimplán…..
 Hosszú, szűk folyosón ballagtam. Mellettem ajtók sokasága sorakozott. Az egyik szobából fényesség áradt. Beléptem. Peter állt a terem közepén. Szám széles mosolyra húzódott. Arca fehérebb volt, a bronz-színű bőréhez képest. Ugyanazt a nadrágot és pólót viselte, mint…..
 Az emberek sok mindent elhallgatnak a halálról... többek között, hogy milyen hosszú ideig tart, míg a szívedben is meghalnak azok, akiket a legjobban szeretsz.Stephen King Ha veszítettél már el valakit, tudod, hogy a vesztés pillanatában szeretted a legjobban és a…..
Szomorú pillanatok ezek, hiszen az utolsó D&G kollekció következik, Domenico Dolce és Stefano Gabbana úgy döntött ugyanis, hogy a fiatalosabb D&G vonalat megszüntetik, pontosabban beolvasztják a Dolce & Gabbana márkajelzés alá. Mindenesetre mos utoljára még megmutatják…..
-Jah...tudom.Elég furcsa hogy egy női boltban vagyok.Egy barátommal vagyok itt.-és közben mosolygott.-És te?Készülsz valahova?-Vagy a, barátnőddel.Nah de mindegy.Mégis honnan veszed hogy készülök valahova?-Mégis honnan veszed hogy van barátnőm?-kérdezte, és felhúzta az egyik…..
  A remény újra meg újra felütötte a fejét a lelkemben, hogy aztán fájdalmasan eltiporja a valóság.Stephenie Meyer Második napja vagyok a kórházban, Peterrel. Miután először megláttam, belebolondultam a várakozásba, és az izgalomba... mostanra azonban már…..
Másnap reggel sajgó ízületekkel ébredtem. Azt a pár órát is, amit átaludtam, forgolódva töltöttem. Mégsem a fizikai fájdalom volt akkor, abban a pillanatban a legelviselhetetlenebb, amit éreztem. Ami legbelül, a lelkem mélyén zajlott bennem, az rosszabb volt. Sokkal rosszabb... Az…..
4 hónap múlva...  4 hónapja és két hete, hogy együtt vagyunk Peterrel... Így kimondva sokkal többnek tűnik, mint gondolná az ember. Hihetetlen, hogy mennyire elszaladt az idő...az iskolában a tanévet lezárták, a nyári szünet pedig már a végét járja. Azóta pedig már…..
 Másnap - azaz Szerdán - gyönyörű, meleg, tavaszi napra ébredtem.Az ablakom alatt csiripeltek a madarak, egyszóval minden tökéletes volt.Egy dolgot leszámítva.Patrick.Nem, nem, nem, és nem.Döntöttem el magamban.Ő nem létezik, vagyis létezik, de nem az én világomban, és…..
Lilla;) 2011.09.01 23:27:35
Csak a hajnali órákban értünk haza Dor partijáról. Elég jól sikeredett, bár nem voltunk sokan. Már igazán kellett ez a kis kikapcsolódás, pláne a tegnap délután történtek után... Beleremegtem ha csak arra gondoltam, hogy Peter-ért versenyzek, egy olyan nővel, aki egy…..
-Pontosan ma van a napja annak, hogy három teljes hete járunk!-mondta Peet.-Azt hiszem, ezt meg kellene valahogy ünnepelnünk...nem gondolod?-majd felém kacsintott. -Hát, rendben. De miben töröd a fejed?-Mondjuk egy piknik? Délután?-Hm... nem hiszem, hogy ráérnék. Dorothy-nak ma van…..
 Másnap reggel kéz a kézben ballagtunk be az iskola kapuin. Olyan érzésem volt mintha mindenki minket bámult volna, ami valószínűleg így is történt.Feszengtem, utáltam a középpontba lenni. Peter ezt megérezte és átkarolt, majd ezt súgta fülembe:-Ne gondolj a többiekre, csak…..
Másnap reggel a Dorothytól kapott huszonkilencedik telefonhívásra keltem.-Végre méltóztattál felvenni! Hogy lehet délig aludni, mikor a barátnődnek az egekben a vérnyomása, a te hibádból! Tudod, drága a márványkoporsó! Amit persze te fogsz fizetni, ha itt azonnal nem meséled el…..