Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csacsis

2 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most volt ugye 25 éves a Street Fighter II, szépen meg is emlékeztünk róla (és még mindig lehet könyvet nyerni!), de jövőre szintén negyed évszázados lesz a másik nagy verekedősjáték-széria, a Mortal Kombat. Nem húzta addig a lenti videó attrakciója: 24 év után derült ki, hogy milyen titkos menük…..
Csacsis 2016.02.29 09:12:18
@Phteven: ősszel itt láttam egy Mortal gépet:
www.flippermuzeum.hu/
Volt már a blogban szó egy gémerről, aki bekötött szemmel játszotta végig a Super Mario Worldöt - most egy hasonló őrült következik, aki egy másik Mario-játékot, a mindenki által ismert Super Mario Brost játszotta ki úgy, hogy végig le volt takarva a szeme. Az illető természetesen japán (きらめきでどーだい…..
Az NBC több klasszikus sorozatának sztárjaihoz hasonlóan, februárban a Jóbarátok is visszatérnek, bár nem egészen úgy, ahogy bizonyára a legtöbben szeretnék: Jennifer Aniston és a többiek ugyanis nem a régi, sorozatból megismert karaktereiket alakítják, hanem a legendás tévés rendező, James Burrows…..
A fél gémerközösség Fallout-lázban ég, ahogy közeleg a Fallout 4 premierje, mi is egyre gyakrabban beszélünk a szerkesztőségben a sorozatról. Tegnap például Klág kollégával - tudjátok, a medvepulóveres ember (bár mostanában inkább rókapulóveres) - dumáltunk arról, hogy…..
A hivatalos bejelentés előtt szellőztette meg a The Hollywood Reporter, hogy Alex Kurtzman producer (Star Trek-filmek, Hawaii Five-O, százezer más) újra befogja durrantani a világ legjobb tévés sci-fi-univerzumát. Egyelőre írókat keres hozzá. A THR szerint pont menő lenne, ha jövőre…..
Csacsis 2015.11.02 20:31:46
@Sergei Alexis: Ha akartok hosszútávú star trek sorozatot, muszály, hogy valamilyen szinten szép és csilivili legyen különben az amcsik nem eszik meg és akkor bukik a sorozat. Szerintem a mai nézőközönséggel egy Deep Space 9 nem élne meg 7 évadot, bármennyire is jó volt. Kell a JJ féle csilivili! De abban egyet értek, hogy mellé történetet is rakjanak.
Bár mind a színészek, mind a Trónok harca sorozat készítői megerősítették, hogy Havas Jon  karaktere meghal, és nem lesz tovább a sorozatban, most mégis ennek az ellenkezője tűnik igaznak. A Jon Snowt alakító Kit Harington egy interjúban kotyogta el magát, lehet hogy akarata…..
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Az ünnepélyes negyedik posztban a MÁV(-csoport) elmúlt huszonhat évét értékeljük. Bemutatásra kerül minden lényeges megvalósult és elmaradt fejlesztés. A poszt végén szavazhatsz: szerinted mi a legnagyobb hiányossága a…..
Mert én nem. Igen, ez én vagyok, amint ennek a posztnak az előnézetében bénázom a Prince of Persiával (illetve annyira nem is bénázom, hiszen már a második pályán vagyok). A Wireden jött szembe velem, hogy lehet már Twitter-bejegyzésbe embedelni (azaz beágyazni)…..
A gémercsaj, akit biztosan nem kell bemutatni a geekeknek: ő volt az emlékezetes Hatos cylon a Battlestar Galacticában, de rengeteg tévésorozatban feltűnt még a Suitstól a Two and a Half Menig. Közel állnak hozzá a sci-fi szerepek, a BSG mellett meg lehetne még említeni a TRON:…..
Régóta tudjuk, hogy a játékok rajongói sokkal nagyobb őrültségekre képesek, mint ugyanazon játékok fejlesztői. Itt van például a PangaeaPanga fedőnevű elektorkalandor, akinek 2009 óta úri passziója volt, hogy elkészítse a Super Mario World legnehezebb pályáját. Sőt,…..
Egy éve írtunk a Twitch Plays Pokémon című kezdeményezésről, ami egy egészen különös közösségi kísérlet: az oldalon a gameboyos Pokémon Reddel lehet játszani úgy, hogy cseten irányítjuk a főhőst, a kontroller gombjait szövegesen begépelve. A csavar az, hogy mindenki…..
Csacsis 2015.02.17 18:22:00
Aki követi a blogot, tudja, hogy a Doom, pláne a Doom II szívügyem. ezt a játékot mindenféle irányítási módon végigjátszottam, kellemes és ciki élményeim kapcsolódnak hozzá. Szóval eléggé izgalomba jöttem a hír hallatán, hogy megdőlt a Doom II uv speedrun rekord, vagyis az…..
Csacsis 2014.11.22 09:48:09
HAli!

NEm sértődöm meg, ha kimoderálásra kerülök most, de ezt muszály megosztanom!

Facebookom nézegetve beindítottam ezt (ne kérdezzétek hogy sikerült):
www.youtube.com/watch?v=yLdMFR2WPgs#t=525
Majd másik ablakban jöttem Ide Iddqd és elindítottam a Doom rekorder videóját.
A doomot nézve a másik videó hallgatása közben eléggé bizarr lett. :Đ

Sry mégegyszer. :Đ
Az IDDQD a magyar sajtóban elsőként írt hosszabb elemzést a Gamergate-botrányról, ennek már másfél hónapja. Persze azóta is bőven lehetett volna írni róla, de szándékosan nem tettem. Egyrészt komolyan gondolom, amit szeptemberben írtam, hogy Magyarországról, az itteni…..
Csacsis 2014.11.03 11:55:12
@Wildhunt: Megoldás:Kapaszimulátor. Persze csak óvatosan, mert a kapát tartó főhős grafikai ábrázolása megsértheti a feminista értékrendet! Pláne akkor, ha a választható női karakter úgy készül el, hogy a kapálást, - amihez előre kell hajolni - (nagyon)miniszoknyában is lehet végezni külső kameranézetben. :Đ
Az meg aztán tényleg katasztrófa lenne, ha nehezítésképp beraknának egy kombájnt, amit folyton kerülgetnie kell a kapáló hősünknek hogy el ne üsse és ne legyen Game Over. Képzeljétek, mi történne miniszoknyásunkkal, ha ez nem sikerülne! Na akkor jöhetne csak a GamersGate!:Đ

Szóval a kapálás sem jó megoldás! :Đ

U.I.:Sorry a Trollkodásért, legközelebb Orkolkodni fogok! O.o :D
Már törölték azt a fórumbejegyzést, ahol a GOG.com szivárogtatott egyet, de a régi játékokat pár euróért szolgáltató oldalon fut egy visszaszámláló, szóval a hír igaz: újabb klasszikus kiadó játékai kerülnek az oldal kínálatába, és ez a kiadó a Lucasarts. Aki követi a…..
Észak-Koreába tehát egyáltalán nem lehetetlen, de még csak nem is nehéz bejutni - ez az előző posztból már kiderült.Hogy miért vagyunk hajlamosak ennek az ellenkezőjét hinni, arról még fogok írni.Akkor most lássuk, én hogy jutottam be. Nem szívesen deheroizálom magamat, de ki…..
Csacsis 2014.08.02 10:34:27
@狗鷲: HAli! Ez nkem is eszembe jutott, de aztán az is, hogy valószínűleg emiatt ehetnek az ott lévő emberek (már ha kapnak valamit). Lehet ennélkül a támogatás nélkül mégtöbbet vonnának el tőlük.
Úgy látom, a Mortal Kombat sorozatból még nem szerepelt senki csajrovatunkban, most pótoljuk ezt a hiányosságot. Ki mással, mint Sonya Blade-del, aki a kezdetek óta végigkísérte a szériát. Amikor az 1992-es játéktermi klasszikus készült, Sonyát szinte az utolsó pillanatokban…..
A tavasz csalogathatta ki a Planetárium közelébe azt az egyedet, aki több szerelmes párra is ráijesztett a parkban. „Rendkívül ritkán lehet a szabadban is megfigyelni őket, táplálkozni, gyűjtögetni élőhelyükön szoktak, és szaporodásuk is szorosan ide köti őket" –…..
Azért a Blizzard, az Blizzard. Olyan játékokat csinál, amiket 2-5-10 év múlva is előveszek újra és újra, és elképesztően jó hangulatot tudnak teremteni. A Starcraft II-vel voltak kisebb gondjaim, de azért nagy duzzogva végignyomtam. Aztán még egyszer. Aztán nemrég megint. És az…..