Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szanalmasak_vagytok

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig akartunk hinni a szemünknek, amikor megláttuk, hogy az október 23-ai nemzeti ünnepünk alkalmából milyen "díszbe" öltöztette a kerületet a városvezetés. A három éve bevezetett impozáns zászlózás helyett, úgy döntöttek, hogy négyzet alakú nemzeti színű, illetve…..
Minap az önkormányzat fizetett bloggerét vetették be Ughyék a bizonyítvány magyarázására egy korábbi cikkünk kapcsán. Mint eddig mindig, most is marhaságok tömkelegével szórakoztatta gyér számú olvasótáborát a tehetségtelen ámde rendkívül szolgalelkű harangiozójuk.Minden…..
 A kerület 12 éves hagyományát vitte tovább egy példás civil összefogás: idén is kellemes kikapcsolódást jelentett a pörköltfőző-verseny a Péterhalmi erdőben rendezett civil pikniken. A közönség szórakoztatásáról kutyás bemutató, zene és táncprodukciók…..
szanalmasak_vagytok 2011.09.12 16:22:00
@Lmagazin: Moderációs szabály, hogy nem hazudunk? :D :D Mer ha igen, kérem, törölje a blogját... Nagyon sajnálom, hogy nem hisz a civilek erejében, és bérkommentelőnek titulál :D. Legyen! :D
De mi volt a gond? Hogy megkérdeztem, hogy ezt a videjót provokációnak szánják? Hogy Mester naracs pólóban van? Meg hazudik a cím, mert 100 bográcsról, ergo 100 szavazatról csak álmodik az MSZP? :D Meghogy nem tudom, ki ez a szpíker, aki bizonyára beszedett valami lassítót, és azt gondolja, 1976 van, és még mindig a párttitkárok kézfogása a legfontosabb érintés egy ember életében? Mu-ha-ha!!!
Ez flood??? Szerintem nem... :) De ha kitilt, tiltson nyugodtan :D :D :D.
Majd jelentkezek jövőre, és jól kifőzzük, hogy hogyan tudunk nagyokat rugdalni ezekbe a népnyúzó fideszesekbe. Kérlek ,cc-zd az ismeretlen nagy embert, pétert, sándort és kérlek cc-zd gurmai nagyasszonyt is. Üzenem neki, hogy remek a sálja!!! Csak nézze meg a wikipédián, hogy mi van rajta :D :D :D
szanalmasak_vagytok 2011.09.12 16:38:28
@Lmagazin: Ejha!!! Szeretem az igazságérzetét!!! :D :D :D
Természetesen betartom, csak ha Önök hazudnak, akkor én miért nem irhatnám le az igazságot? Felrója, hogy nem tudom, ki a szpíker? Csodálkozik?! :D De most komolyan??? :D Nem nézem sem a Muzsika TV-t, és nem olvasom a Füles magazint. Ez van. De természetesen, Ön a gazda. A vigyorokat be kell hogy irjam, mert ezt kérte tőlem a Fidesz központ, és karakterre fizetnek!!! Kérem megértését!
A cikk címe lehet, hogy meglepő, de nem mulatságos. Nemrég még lépten-nyomon azt hangoztatta Miszívügyünk Ughy Attila, hogy az Ő ajtaja mindig mindenkinek nyitva áll. (Most már a WC ajtaja sem) Manapság már biztonsági kódos zárral ellátott ajtó választja el…..
szanalmasak_vagytok 2011.08.09 14:43:27
@Mazzarino: már vártam ezt az "ismertem valakit" dumát. :D :D kedves mazzarino... nem gondolod, hogy kissé demagóg közbeszély ez?! szerinted én hany ilyet tudnék, akiket ez a tolvajbanda a partvonal mellé tett az elmult tizenvalahány évben...?! nem, nem volt fideszes, nem volt ellenzéki egyik sem, egyszeruen csak nem tartozott a holdudvarhoz... igy megy ez... nettó butaság, amit irsz, ne haragudj.
szanalmasak_vagytok 2011.08.09 18:23:49
@Mazzarino: nem vagyok wikipédia, kedves mazzarino, de javaslom, hogy szemezgesd végig a bp18.hu-t, én is azt teszem.
de lásd, én a megvilágosult (horribile dictu: buddha, ugye) leirom a toplistámat. 6-ig.
1. feljelentették (remélem, még fogják is) a szegfűs tolvajokat. a büntetoperek megkezdodnek az egykori rablok ellen.
2. a kirakatnak hasznalt, alulképzett, NULLA jogositvannyal rendelkezo városőrség felszamolása és egy normalis közbiztonsagi rendszer kialakitasa.
3. a varos cégeit végre összevontak, hogy mondjuk ne legyen lehetoseg mutyira, és takarekosabb legyen a mukodes. (joval..., brada...)
4. kirugtak azokat, akik nem értettek semmihez, csak a tulszamlazashoz és a barátok helyzetbehozaásához és a munkaido röviditesehez. :)))))
5. végre látni irányt: milyenek akarunk lenni?
6. az eddig elbarmolt költségvetés rendbetétele.
+1, ami remélem, hamar eljön:
a közétkeztetés rendbetétele. (A közbeszerzesi manőverek (hmmm, milyen véletlen...) szabalytalansagok miatt ugye eddig 36 milliora buntettek a keruletet, nem beszelve arról a kárrol, amit a szabalytalan modon nyert cég okozott.)

te, Mazzarino, meg a többi.
azt gondoljátok, elvakult baromarcu irogat dühből... :D :D :D
ez persze igaz, és tehettek rá magasrol, ahogy en is teszek arra, ami nekem nem tetszik. dehogy tovább folytatjátok ezeket a népbutito demagog baromsagokat, az tényleg furcsa. nem tanultatok?
tudod, mazzarino, teszek én mindenkire, és se pártom, se szeretőm, se barátom a mostaniak között. de ne legyél már vak. :D :D :D, hu, mint egy termékreklám :D :D :D, de akkor is... lehet, hogy ovi, de legalább őszinte.
és hígagyúnak meg irok még :D :D :D :D- jeleket, hogy jól értesült legyek. jaja, kurvára az vagyok. hála a lorinci magazinnak :D :D :D :D
szanalmasak_vagytok 2011.08.10 10:15:52
@BonGiorno: végre egy uj hang, csak épp ugyanabbol a szájból :D :D :D "Gondolkodtam, hogy tételesen megcáfolom (...), de inkább nem". huuuuuuuuuuuu.... valoban, remek felütés giorgo és tele van meggyőző erővel. mondjuk passzentos a barátaid technikájával... :D
+: remek lélekbúvár vagy egyébként, Jung és Freud büszke lenne rád, giorgio!!!
mert tényleg kurvára zavar a "dolog".
eddig is zavart, de most meg pláne. nagyon jol látod. gratulálok.
hogyne zavarna, ha ez a konkrétumok nélküli, csúsztatásokkal teli blog itten nettó butaságokat ír. téged nem zavar??? ja, nem... :D :D :D
"mezei havannai"... kire gondolsz ezzel a lekezelő címkével?
a Gyálon lakó Kőrös frakcióvezető úrra?
hm? :D :D :D
egy kérdés, mert az utolso mondatod asszem rosszul lett fogalmazva.
help me!
1. Ne add fel pajti!
2. Nem adod fel pajti!
melyiket akartad írni?
1. esetben: nem fogom
2. koszonom az elismerést, és továbbra is nyomom a tulvezerelt karakterszámokat.
Csalás gyanús módon zajlott a napokban a Pestszentimrei Sportkör (PSK) tisztújítása. A tisztségét több éven át közmegelégedéssel ellátó elnököt és több vezetőtársát úgy váltatta le a korábbi beosztottja, a jelenleg sportügyeket intéző alpolgármester, hogy előtte…..
szanalmasak_vagytok 2011.08.09 13:00:48
@Lmagazin: Köszönjük Kőrös és Szaniszló úr álnéven írt kommentjeit. Mindazonáltal szeretnénk felhívni a figyelmét, ha nem ért egyet egyes kerületeiek állításaival, ésszerűbb lenne azok cáfolatán ügyködnie, és nem a sárdobálás eszközéhez nyúlni.

Kőrös és Szaniszló úr lassan szokik (sic) ki a hatalomból, és úgy érzik, ezen a fórumon Ők még tudnak diktálni. Fogadják szíves megvetésünket.
szanalmasak_vagytok 2011.08.09 14:46:02
@Hígagyú: mert ez elmés riposzt, mi? :D :D :D hol tanultad? valami májuselsejei majálison? :D
A korábbi polgármester, Kovácsné Faltin Erzsébet nyert az időközi polgármester- és önkormányzati-képviselő választáson vasárnap, a Békés megyei Mezőhegyesen - tájékoztatta az MTI-t a város jegyzője.Hupucziné Györgyi Julianna elmondta: a mintegy 5,700 lelket számláló…..