Regisztráció Blogot indítok
Adatok
humans vs. aliens

21 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux 2013: a sci-fi éve 2013.02.17 11:04:00
Éveken át panaszkodtunk, hogy Hollywood mennyire elhanyagolja azt a műfajt, melyben találkozhat a látvány, az izgalom és jó esetben az értelem is. A fázás részben érthető, hisz a zsáner nem csupán költségigényes, de alapvetően kockázatos is, úgyhogy ha van valami, aminek jól…..
Az Országgyűlés nagy bajszot viselő elnöke, akinek talán ez az egyetlen normálisan működő szerve a haja alatt, úgy gondolta itt az idő egy újabb nemzetközi bonyodalomra amikor idő előtt kitűzette a székely lobogót.Ezzel üzent a hazai szélsőjobbnak is:"Nyugi gyerekek,…..
humans vs. aliens 2013.02.16 19:06:25
A hvg.hu szokatlanul éles hangvételű publicisztikában vádolja csalással, de legalábbis súlyos tévedéssel a Nézőpont Intézetet. Hogy kinek a szellemi termékéhez van szerencsénk, az sajnos nem derül ki, mivel egyszerűen csak a rovatcímmel, nyüzsiként jegyzi valaki az írást.…..
humans vs. aliens 2013.02.16 18:45:48
@Samott: Hát, ez baj. Én nem szállítanám akkor sem. Morál is van a világon.
Ez a bejegyzés azért született, hogy a mostanság sokfelé, mindenfajta sajtóorgánumban, internetes hírportálokon  és személyes blogokon megjelenő palagáz-mizériáról és a környezetvédők indokolatlan riogatásairól, szakmai szemmel, de a szakmán kívüliek számára…..
humans vs. aliens 2013.02.16 15:24:05
A mai éjszaka folyamán volt szerencsénk megtekinteni Jin_Ke kollégával az új Die Hard filmet. Előre leszögeznénk, mindketten nagy rajongói vagyunk a sorozatnak, akárcsak az összes megmaradt Hollywood-i idősödő, kihalófélben lévő badass arc akciósztárnak, és azok…..
Én naiv vásárló azt hihetném, ha Budapesten leveszek a polcról egy egy tasak babérlevelet adott márkanév alatt, akkor ha ugyanezt megteszem Bécsben is, legfeljebb az árban találok majd különbséget, mivel a márka ugyanaz, a csomagolása ugyanaz, és ami benne van az is ugyanaz lesz,…..
humans vs. aliens 2013.02.09 16:31:09
A szegedieknek nyilván már korábban is feltűnt, hogy a megyei Jobbik-elnök fülcimpája - és fejformája is - nagyon furcsa. Tóth Péter egy korábbi test-modellt kapott, és még nem tudta lecserélni ennél humánabb hüvelyre. Nem különösen ronda, de nem nyújt szép látványt, és…..
humans vs. aliens 2013.02.05 08:42:22
@Rapcsák Gáspár: Rákérdezhetek? Ön egy alien?
humans vs. aliens 2013.02.07 09:51:07
@Rapcsák Gáspár: Rapcsák úr, én ember vagyok. Remélem, ez nem zavarja Önt. Nem ismerem, honnan származik, magam nem voltam ott, de úgy hiszem, barátságtalan vidék lehet. Üdv: egy ember.
Sokszor játszott már világtörténelmi szerepet egy-egy technikai újítás, legyen szó termelési módszerekről, haditechnikáról vagy éppen az írott szöveg sokszorosításáról. Valami hasonló van most is éppen kibontakozóban az energetika terén. Az USA új fúrási technológiák…..
humans vs. aliens 2013.02.01 20:13:23
@Hullamosó Papagáj: Nem lesz. Putyin egy alien ( who-is-the-alien.blog.hu/2013/02/01/oroszorszagot_alienek_vezetik ), és mint ilyen, a humán faj kizsákmányolása a célja.
A legtöbbünk számára nem meglepő, hogy Oroszországot egy alien elnök vezeti. Vladimir Putin az egyik legfejlettebb technológiával készült hüvelyt hordja. A test kiválóan alkalmas sportolásra, vadászatra, kifinomult szenzorai több kilométeres mélységben is felismerik a…..
Tóth Péter a Csongrád-megyei Jobbik elnöke évértékelést tartott 2013. január 31-én, csütörtökön este, ahol elmondta: a Homokhátságon nagyságrendileg 5-10 ezer cigány napszámos dolgozik, ők elveszik a helyiektől a munkalehetőséget. Innen is fogadja gratulációnkat…..
humans vs. aliens 2013.02.01 19:41:41
A csehek bizonyosan emlékeznek az alien bíróra, Pierluigi Collinára. A kopasz bíró egyik leghíresebb képén látható csíkos arc-elváltozás csak az extraterresztriális életformákra jellemző. A meghibásodott testhüvely többeknek gyanússá vált, mígnem 2011-ben Collina…..
Érdekes megközelítésben taglalta az Orbán-rezsim nagyon remélt végkifejletének lehetséges verzióját Herényi Károly az ATV-n, az Egyenes beszédben.Én magam is felvetettem már, hogy vajon mitől fog bukni Orbán Viktor, konkrétan mi lesz az, amitől elveszíti a 2010-es…..
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Véget ért az első Voice-évad, aminek döntője pont azoktól a gyermekbetegségektől szenvedett, mint az egész műsorfolyam. Néhol lassú volt és vontatott, meglepően sok hamis hanggal, elbaltázott dalválasztással és üresjárattal. Az érdemi résznek kb. fél 11-re vége volt, utána…..
humans vs. aliens 2013.01.26 11:16:28
23:18 És Pál Dénes megnyerte, ahogy azt vártuk. Megérdemelte. Jóccakát. 23:16 Baszki, tartják az adásmenetet, 23:21-kor kell befejezni, be is fogják.  23:15 Nádor Dávid a harmadik, ez sem túl meglepő. Az sem, hogy nem túl boldog. 23: 12 Weisz Viktor a…..
A kissé homályos képen is jól látszik, amint Pál Dénes bal fülénél apró energia-vortex keletkezik, és közben az énekes szájában a fogak éppen átrendeződnek. A felvétel a Voice egyik korábbi adásán készült. A fogak azóta helyreálltak, és az univerzum két pontja közt…..
Ha leesik egy kis hó, azonnal a szívükhöz kapnak a magyarok. Követelik a takarítást a városban, hóekéket és lapátoló embereket akarnak látni, amerre csak járnak. Igaz, nálunk van esély rá, hogy pár centis hó esetén is megbénuljon a közlekedés, ezért valahol érthető a…..
humans vs. aliens 2013.01.25 20:12:00
Az alábbi listát nem mi készítettük, de mégis up-to-date-nek tartható és kimondottan meghökkentő. Nem is a nyertesek miatt, inkább azért, mert akik a legtöbb készüléket adták el, azok manapság hattyúdalukat éneklik. A lista persze darabszámra és nem összbevételre vonatkozik,…..
humans vs. aliens 2013.01.25 20:04:01
Menjünk Brazíliába és Svédországba, klasszikus feng shuival lakást felmérni.  Évek hosszú során megfordultam nagyon sokféle lakásban, házban, az ország különböző városaiban. Jártam multi cégnél, főnöki és közös irodában, üzleti helyiségben, szalonokban, elemeztem…..
A 2011., Fidesz pártgyűlés. A vezér hang- és mozgásgenerátora 3.6 másodpercre beragadt, ezeket a kínos pillanatokat örökítette meg az Alien Inside blog szemfüles fotósa. Az említett gyűlésen megjelent fotósok gépéről utóbb eltűntek a fiaskó felvételei. A nyilvánvaló idegen…..
A Blikk 32 fideszes polgármestert és alpolgármestert talált a fővárosban és a megyei jogú városokban, akik összesen 50 millió forint jutalmat vehettek fel az év végén, közülük hatan ráadásul országgyűlési képviselők is. A botrány szépen egybefutott a másik hírrel,…..
humans vs. aliens 2013.01.25 17:49:36
@brumeszkosz: Alien az aliennek nem vájja ki a szemét.
Mario Draghi, az EKB feje - tojásrakás közben. Tavaly év végén kapták rajta fotósok az EKB gyűlésén az egyik folyosó félreeső sarkában... ..
Azonnal ki kell találni valamit a szénhidrogén alapú energia kiváltására Hányszor hallottuk, hogy egy évtizedünk van, vagy három évünk, vagy hogy 2020-ig kell megoldani? A nyolcvanas években az ökológusok azt mondták, hogy 2000-ig meg kell oldani ezt a problémát. Ez a határidő…..