Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greg03

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan nem szeretik a bannereket, és ha lehet kerülik. De a felhasználók többsége sokat nem foglalkozik ezzel - nem direkt kerülik a hirdetéseket, hanem jellemzően nem veszik észre azokat. A hirdetések hatékonyságát tehát sokban lehet azzal javítani, ha úgy készítjük el, hogy…..
Onlinemarketing blog Nyaralgatás 2012.07.02 22:02:00
Ha nyaralás közben utolérhet a munka, akkor az nem is igazi nyaralás. Inkább csak nyaralgatás. Márpedig a modern technika bizony utolérteti velünk a munkát. Hiába vagyok most, a legnagyobb kánikula idején, egy keszthelyi nyaraló légkondícionált szobájában, mégsem tudok…..
addict Ne ébreszd fel a medvét! 2012.05.20 15:36:00
Lehet egy autómárka szimpla árpromóciós kampánya cuki? Sőt, hogy azt ne mondjam édes? Én nem hittem volna, de a stockholmi DDB csúnyán rámcáfolt. Pedig a fő üzenet, amit át akartak adni, csak annyi volt, hogy a Volkswagen téliesített modelljeire a kampány ideje alatt komoly…..
greg03 2012.05.21 23:15:57
Döbbenetes, mennyire gyorsan avulnak az új kütyüink. A SonyEricsson Xperia Arc telefonom nincs egy éves (bár egy éves maga a modell), de már nagyon "gagyi" a mai modellek mellett. Picit több, mint egy éve használom a Galaxy Tab-em, és hát sem sebességben, sem egyéb dolgaiban…..
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Ha rendező lennék, és egy ideggóc karakterre lenne szükségem, nem sokat gondolkodnék, és tárcsáznám Jeremy Piven ügynökét. A 46 éves színész karrierje 1986-ban kezdődött, azóta közel nyolcvan filmben és tévésorozatban szerepelt, de egyik karaktere sem volt olyan emlékezetes,…..
Adrian Grenier 16 évesen még rockzenész szeretett volna lenni, ezért kezdett gitározni, majd dobolni, de a színjátszás csak jobban, érdekelte, és beiratkozott a LaGuardia Arts nevű művészeti suliba (ez az az akadémia, ami a Fame című filmben és sorozatban is szerepelt). 1997 és…..
Futóblog 30 2011.09.16 15:28:00
Aki kedvet kapott hozzá, itt iratkozhat fel...
Csinálunk egy Futóblog versenyt a szigeten, jövő héten csütörtökön. A verseny ötletét eredetileg MCM Markocsán Sanyi találta ki, és Szaszával együtt dolgozzák ki a pontos technikai részleteket. Először is MCM marketing-szavaival a beharangozó: Ha már unod az unalmas köröket…..
A félmaratoni célkitűzéseket, terveket olvasgatva jutott eszembe a sikertelenség mentális utóélete. Egy terv vagy sikerül vagy nem. Ha fontos terv, talán nagyobb a fájdalomérzet — és persze a siker katarzis élménye is elmarad. Kérdés, hogy ki hogy dolgozza fel? Csak legyint…..
Mostanában egyre több helyen bukkan fel a kérdés, mégis mi a fenéért potyognak macskák, és nyalókák a djuice reklámban az égből? És egyáltalán, mi az a kedvestelefon? Noshát erről a két spotról van szó:  Az első jelenet annyira esetlen, érthetetlen és mesterkélt, hogy…..
Kelt szokott azzal poénkodni, hogy a hazai Foursquare felhasználók száma alulról közelíti a százat, vagyis valójában néhány tucat emberről beszélünk, olyanokról, akik amúgy is elérhetőek Twitteren, Facebookon, blogokban. És bár a helyzet biztosan nem ennyire negatív, de tény,…..
                         ..
greg03 2010.12.21 13:47:54
MOMENTOS from Nuno Rocha on Vimeo. Igazából nem is az a lényeg, hogy jó-e a film. Igen, kicsit csöpög, kicsit felszínes és közhelyes, kicsit szentimentális. A lényeg az, hogy az egész egy reklámfilm. Az egész mögött az LG Portugal áll, ami a Life's Good szlogent viselő…..
Kontár Omlósz reklám 2010.05.31 13:11:00
Gondolom mindannyian ismerjük, van a zacskósleveses cégnek az a bizonyos pösze húsporreklámja. Abban szerintem mindenki egyetért, elég idétlen húzás volt tőlük a 'gyerekkel mindent el lehet adni' jelszóval egy pösze kölyök köré fonni a zacskóshús történetét. Arra azonban…..
Unalmas a meeting? Nyomj egy tücsköt! A főnököd megint valami hülyeséget kért? Mehet a Chewbacca! A kollégád bejelentette, hogy a jövő héten szabadságra megy, és az ő munkáját is te csinálhatod? Tedd teljessé a pillanatot egy drámai hanghatással! Az instantfun oldalon egy…..
Na tessék, ezt akartátok, megkaptátok: még csak négymagos se bírt lenni a Core i7-es processzorral szerelt csúcslaptop (az Intelt egyébként agyon kéne csapni az elnevezések miatt), de a forrósodáshoz már van esze. A Cinebenchet futtatva legalábbis többször egymás után sikerült…..
Kontár Bocsfiúk? 2010.04.26 10:14:00
Ismerőseimmel tanakodtunk, tanakodtunk, de nem tudtunk végleges konszenzusra jutni, hogy vajon kié ez a project, ezért feldobom a témát, hátha Ti meg tudjátok magyarázni. A videót nem találtam meg más megosztón, így csak a honlapra kattintva tudjuk megnézni, ahonnan gondolom május…..
Egy hete már megírtam első benyomásaimat az újonnan beszerzett HTC Desire-ról. Azonban szükség volt még egy hétre, hogy részletesebb és biztosabb tapasztalatokkal rendelkezzek új okostelefonomról. Nézzük akkor, hogy mik voltak a szempontok. És miért döntenek a geekek egymás után…..
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
Egy évvel ezelőtt a heti kérdés rovatban már feszegettük ezt a témát, de akkor a másik oldalról futottunk neki. Akkor azt kérdeztem, hogy kívülről kinek tűnik vonzónak a reklámszakma, ki érzi úgy, hogy el tudná képzelni magát ezen a pályán. Akkor a körkérdés apropóját az…..
Nos, a választás körüli bénázás miatt meg lett hosszabbítva a kampánycsend. A tévék nem tudják azt adni, amit terveztek, és most megy az erőlködés. Van, aki filmet ad, más megpróbál politikai esztrádműsort sugározni, gúzsbakötve.Akik ez utóbbit választották, nagyon hamar…..