Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PSzilva36

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Amazon dramedyje egy képzeletbeli New York-i szimfonikus zenekarról szó pontosabban a kulisszák mögötti történésekről, mert ha hiszi az ember, ha nem, dráma itt is akad bőven. A szereplőgárda pompás (Saffron Burrows, Malcolm McDowell, Gael Garcia Bernal, Lola Kirke), a…..
Mire elég 8 perc? Semmire, ha nincs tétje, de mindenre, ha tudod, hogy ennyi időd van mindössze arra, hogy megmentsd jó néhány embertársad életét, főleg, hogy neked már úgyis mindegy, hiszen halott vagy. Jó kis alaphelyzet, ugye? Hát, még akkor, ha olyan jó kezekbe kerül a…..
Nem hittem volna, hogy eljön az a pillanat, amikor visszasírom a Dexter utolsó évadát, és a záróepizódot példaként emlegetem fel egy sorozat előtt, de a True Blood utolsó részének (és előtte az egész évadnak) végigszenvedése után azt sem bántam volna, ha Sookie kockás…..
Kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best bulvármagazinok főszerkesztőjét, akit a magyar bulvárújságírás egyik megteremtőjének tartottak. Utódja Szalai Vivien lesz, aki eddig is a Story magazinnál dolgozott, de főleg bulvárkönyveivel, többek között a Stohl Andrásról és…..
Nem vagyok nagy talkshow-néző, elég nekem a kismillió sorozat, az időmbe egyszerűen nem férne bele még egy Fallon, egy Letterman, egy Ferguson, egy Stewart, egy Conan, egy Colbert és egy Kimmel napi rendszerességgel, viszont John Oliver HBO-műsorát úgy négy hete kötelező programmá…..
Volt idő, amikor kifejezetten cikinek tartottam muffint sütni. Ez akkoriban volt, amikor azt gondoltam, csak a francia cukrászat létezik, minden süteményt élére kell vágni, és ha nem igényel mérnöki precizitást az elkészítése, akkor mit sem ér.  Manapság újra rászoktam a…..
Csak a TV2 Naplójának riportere részesülhetett a szerencsében, hogy Orbán Viktorral és Tarlós Istvánnal utazhatott a 4-es metró avatásán. A többi újságíró egy másik szerelvénnyel mehetett csak, a TV2 viszont egész nap kísérhette a miniszterelnököt. (Nem először, Dorogi…..
"Kis szerepeket játszottam nagy filmekben, és nagy szerepeket játszottam kis filmekben" ezt válaszolta jelen sorok írójának kedvenc színésze, amikor megkérdezték tőle, hogy mit csinált a Sherlock előtt. Nos, ha a Star Trek filmet leszámítjuk, sok minden azóta sem változott. Jó ez…..
Ha valaki 2014-ben sorozatot akar készíteni (márpedig nagyon úgy tűnik, hogy mindenki ezzel akar foglalkozni), akkor nagyon fel kell kötnie a gatyát. A kábelcsatornák úgy elkényeztették az embert, hogy egy szimplán jó sorozat, ami mondjuk 2005-ben simán top tízes széria lehetett…..
Amikor a sorozat Coven alcímű (harmadik) évadjának nyitányában a vérrel bekent fejű Kathy Bates szemében felcsillant az őrület szikrája, majd egy frissen lenyakazott bika fejét ráhúzta az előtte láncra vert, félelmében szűkölő néger rabszolga fejére, már tudtam, hogy jó…..
PSzilva36 2013.10.17 12:01:03
@aehrenthal: Nagyon remélem!!! Esetleg Taissa Farmiga visszahozza majd a túlvilágról valami boszipraktikával... ? Eddig fontos szereplő volt mindkét évadban, csak nem teszik meg vele ezt a csúfságot, hogy már az első részben kinyírják.

Nagyon jó kis sorozat, ez az évad jól kezdődik, Kathy Bates-hez nagy reményeket fűzök!
A két főszereplő, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman zokszó nélkül rábólintana egy újabb évad berendelésére. Sőt, már ki is mondták az áment, pedig még le sem ment a harmadik évad, sőt még premierdátum sincs. Az viszont tény, hogy az eddig lenyomott (hivatalosan) hat…..
A CW most beletenyerelt a szívembe. A Tomorrow People napjainkban játszódó, sci-fi jellegű sorozat, eszméletlen fasza effektekkel és háttértörténettel. Az első szpesöleffekt megjelenésekor tudtam, hogy hoppá, akkor én itt most meg vagyok véve kilóra, jövő héten ugyanitt.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.11 09:30:00
Nesze neked sikertörténet: a House of Cards a saját dugájába dőlhet a második évad után, mert a főszereplői leginkább filmeket szeretnek forgatni és nem tévésorozatot.  Nálunk megbukott a Hazugságok gyűrűjében című török sorozat (a TV2 vetítette), az amerikaiak viszont…..
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
Friss jogosítvánnyal próbált a földalatti parkolóhelyére beállni egy nő Kínában Ningpo városában. Férje kiszállt az autóból és hátulról próbálta navigálni feleségét, amikor hirtelen nagy sebességgel a Lexus terepjáró hátrafelé meglódult és elgázolta a…..
Az NBC Hannibal című sorozata (nálunk az AXN vetíti, hogyvoltot itt írunk róla) közel nem teljesít úgy a nézettségi versenyben, ahogy azt a készítők szeretnék, viszont értékei elvitathatatlanok, a történet jó, a két főszereplő kifejezetten jól hozza a karaktert, Bryan Fuller…..
Nagy a baja Jimmy fia Krisztiánnak. Egészen pontosan az, hogy nem ő nyerte az X-faktort. Ezzel persze csak ő van így, mi, a nézők ezt nem annyira sajnáljuk, sőt, még csak az kellett volna, hogy újabb slágereket fordítson ki mint egy egyujjas bundakesztyűt és húzza képletesen a…..
PSzilva36 2013.01.29 12:21:56
Ez mind semmi,nem elég rádióműsorban siránkozni, még könyvet is "írt" a Kis Drága.
www.ulpiushaz.hu/zambo-krisztian-ide-lojetek
Azt hittem rosszul látok, amikor a szóban forgó kiadó honlapján rendeltem könyvet.
Az élete történetét meséli el és azt szeretné, hogy végre megismerjük az IGAZI Zámbó Krisztiánt.
Nagyon sajnálom ezt a fiatalembert.
Tegnap mondtuk, hogy majd ma derül ki, mit vállal és mennyiért VV Veronika, az egykori villalakóból lett botcsinálta prosti, aki a Blikk szakállas nője lett, az az elem a cirkuszban, amin elborzad az ember egy picit, de azért megnézi, mert csak kíváncsi a produkcióra. A tegnapi cikk…..
Az RTL II-re jön a Homeland, a Showtime többszörös Emmy- és Aranyglóbusz-nyertes sorozata, amiben egy iraki hadifogságból hazatérő tengerészgyalogos és a történetét (elfogtak, börtönbe vetettek, vallattak, nem törtem meg) sanda szemekkel figyelő CIA-ügynök a főszereplő. Az…..