Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rezsi98

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszonylag nagy sikert ért el tegnap labdarúgó válogatottunk Törökország legyőzésével. Jól is játszottak a srácok, a törökök meg csak kapkodták a fejüket, ahogyan az élő adást nézve én is. Mi a retkes fenéért közvetített úgy az MTVA, hogy egy utolsó…..
A baltás gyilkos hazaengedése óta eltelt időszak fejleményei azt mutatják, hogy a feszültség nem enyhül, hibás volt az az elgondolás, hogy az indulatok felszínre kerülése után az ügy szépen elcsendesül. Vesszőfutás vár ránk, s hogy ez így van, az már nem csak magának a…..
Rezsi98 2012.09.02 19:45:58
@dr yetee 69: bocsi ki személyeskedik ? Ismerem már jól a gondolkodásotokat, igaz tényleg elcseszték, nem kellett volna kiadni egy gyilkost.Azonban beszéljünk jövő hét végén újra, és meglátod nekem lesz igazam . Most tudható melyik újságok, mely országok fognak tiltakozni felháborodni, Lendvai bácsi jegyzete már most megvan az üggyel kapcsolatban, szánalmas...
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
Rezsi98 2012.08.28 17:01:22
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Rezsi98 2012.08.20 21:46:33
@béci79: érdekes, sőt .. amit mondasz. Lehet lassan ki leszel tiltva az eretnek gondolatid kivernek néhány biztosítékot,és azt tudjuk akkor jön a sötétség.
Rezsi98 2012.08.20 21:54:58
@Mészáros Laci: szerintem gondold tovább, lehet kicsit meredek így elsőre.
Adhatnék neked hitelt, de nem adok. El is mondom, hogy miért. Fasza kis hitelkonstrukció lenne, nem kamu thm, változó kamat ilyesmi. Törleszthetnéd úgy, hogy nem rokkanna bele a családi kassza. Adhatnék ilyen hitelt, de nem adok és elmondom miért nem. Magyar vagy Csalsz, lopsz, adót…..
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..
Rezsi98 2011.09.16 16:49:49
@BenFranklin: ő ne lenne rajta..
Rezsi98 2011.09.16 17:18:09
@lobster thermidor: ha normálisok közt érzed magad, ne tedd.
Tizenkétmilliárdos kerékpárút-építési koncepció készült a Garancsi István kerékpárügyi miniszterelnöki megbízott megrendelésére. A Magyarországon soha nem látott biciklis megaberuházás az EuroVelo 6-os európai hálózatban kötné össze a Duna-partján az osztrák határt…..
Gréczyblog A GDP és Sukoró 2011.08.17 06:33:00
24 óra sem telt el a két hír között: Polt Péter, a Fidesz volt képviselőjelöltje meg kívánja gyanúsítani a Fidesz elnökének legnagyobb - és egyetlen - politikai ellenfelét. Ehhez átküldött a már nem annyira Tisztelt Ház mentelmi bizottságának egy aktacsomót, intézkedjen…..
Ritka alkalom, amikor profik mérik össze erejüket a jogi pr-küzdelmekben; most pont egy ilyen eset bontakozik ki a szemünk előtt. A magyar televíziózás egyik legismertebb, legtapasztaltabb arca és a második számú országos kereskedelmi televízió (korábbi munkahelye) nyitott frontot…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Nem értjük Kiss László úszó szövetségi kapitányt. Savanyú a szőlő vagy csak véletlenül nyilatkozgatott ezt-azt?Kiss László szövetségi kapitány nyilatkozatai a világbajnokságról:Hosszú Katinkáról: „Katinka nem volt felkészítve erre a világbajnokságra, ezért nem is…..
Nyaralunk. Nem messze, a Balaton mellett. Nem mondhatom tehát, hogy a hírektől elzárva telnek ezek a napok. Van mobilinternet, néha egy-egy híradót is elkapunk, de kicsit azért úgy érzem, mintha egy gödör mélyéről próbálnék tájékozódni a fent folyó eseményekről. Az önfeledt…..