Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Freddy

0 bejegyzést írt és 1414 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
P.Freddy 2015.02.21 02:01:04
@gizmo26666:

"minden anya ilyen férjet akar a lányának. "

Ha lány lenne, Lázár János is ilyet akarna Lázár Boldizsárnak, emlékszetek, be is mondta a tévébe-rádióba, hogy kapós legyen a kölyke, amire megfialnak majd az offshórba lopott fideszgeci-milliárdok. De mivel nem így van, ezért inkább Lázár Jánosnak jön majd be ez a karakter, amikor szappanért hajolgat a Zuslág meleg helyén.

Egyébként meg TV2, Hülyetévé, Fidesztévé, az volt már? :)
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
P.Freddy 2015.02.09 15:05:44
@MACISAJT:

Jé, Márk, ti ott a Századvégnél ráértek közpénzből fizetett munkaidőben hazudozni? Ha már így ráértek, írd már meg hová lett a milliárdos tolvaj főnökötök, Heim Péter, és hányszázmilliót kapott a lelépésért cserébe, és legfőképpen melyik "Matolcsy-nyereség" féle pénzcsapból származik ez az újabb Fideszesek által ellopott közpénz?
Két hétre eltűnt a Főnök. Hiányzott, na. Mert ne szépítsük, nélküle káosz volt. Még egy olyan, normális esetben piszlicsáré és triviális ügyben is, mint egy útdíjkiterjesztés. De most itt van és megmondta a tutit. Tudjuk, hogy indult: szólt a Miska, kell a della. Pár nap…..
P.Freddy 2015.01.11 00:52:36
@csentecsa:

"Az éves autópályamatrica ára pedig szociajid alatt nőtt 24 ezerről 37 ezerre.. "

Hihi, te fideszparaszt..:) Csakhogy a szocik építettek 800 kilométer autópályát úgy, hogy nem is lopták el hozzá a teljes nyugdíjkasszát, te görény:) Orbán Viktor meg annyit bírt kiszarni magából, hogy

1. elkúrta a 3000 milliárdot,
2. növelte az államadósságot,
3. szétbszta a forintot (amire még ő saját maga, vagyis Orbán Viktor mondta, hogyha 300 fölé megy az euró, akkor Orbán Viktor egy seggfej balfasz lesz és nem szabad kiengedni a kényszerzubbonyából kormányozni)
4. Az egész vlág a seggfej Orbán Viktoron röhög, vagy sajnálja a magyarokat, vérmérséklet szerint.

Hiszen ahol a Kormányszóvivő Giró-Szász András 200 milliós korrupcióval bír DOKUMENTÁLTAN, és ezt a taplóparasztot még védi is a pártja, na az az ország a végét járja. Amíg el nem takarítja innen valaki ezt a mocskot, szemetet.
P.Freddy 2015.01.11 10:43:28
@csentecsa:

"A világon nem épült olyan kurva drágán autópálya mint alattuk"

Na figyelj, te ócska, sötéthülye fideszgörény. A legdrágább autópályaszakasz Orbán Viktor alatt épült nemrég, igaz az ellopott többezermilliárd miatt ő csak pár kilométert bírt magából kinyomni (a többire, ami kijön a hátulján, arra orális igényt tartotok, seggnyalók).

A szocik pedig TÉNYLEGESEN megépítették a többezer milliárból a majd' ezer kilométer autópályát.

Persze amíg Giró-Szász számára 1 milliárdot kellett ellopni, vagy Rogán Antal és a többi fideszgyökér feltőkésítését kell finanszírozni, addig nem is lesz itt semmi, hiszen nem marad lóf@sz sem.

Orbán Viktor pedig SOKKAL JOBBAN eladósította az országot, ráadásul piaci kamattal, csak ő még el is hazudja azért, hogy a hozzád hasonló vakhitű seggfejek még erősebben higgyék azt, hogy gyurcsányahibás. Ilyen egy igazi patkány.
“Na végre már drága miniszterelnöke tündérországnak elő tetszett kerülni. Már nagyon hiányozott ám amíg távol volt tőlünk, a szeretett népétől. Bizony mondom már éppen itt volt az ideje, hogy rendet tegyen a kételkedők fejében, hiszen maga az ország megmentője, minden…..
P.Freddy 2015.01.09 23:42:02
@Ludovikás Levente:

"egész jól jött ki Orbán a választáson "

"Ha nem a Fideszre szavazol bazmeg, akkor kibaszokveled bazmeg"

- ez párszázezerszer hangzott el az elcsalt választások során, tavaly minimum háromszor. Hát, így könnyű.

Teörülsz neki, hogy megfélemlített, átbszott idióták halmazával nyert Orbán Viktor hatalmat?

Ha igen, akkor bazdmegakrvanyját, a sajátodat és Orbán Viktorét is, köcsögparaszt.
P.Freddy 2015.01.10 00:27:38
@jolaca:

Ok, igazad van :) Akkor csak annyit, hogy a közmunkások százezreit félemlítették és félemlítik meg most is a fideszes takony-taplók (lefizetett, fidesz-függő, korrupt "polgármesterek"), ezzel többszázezer szavazatot LOPTAK és KÉNYSZERÍTETTEK a Fideszre a köcsögök, és erre veri a nyálát itt néhány Fidesz szimptizáns.

Mintha önkéntes szavazók ÖNKÉNT a Fideszre szavaztak volna, pedig erről szó sincs.

Bocs, ha emiatti felháborodást egy kissé sarkítva jelenítettem meg.
A brutális székesfehérvári rabok magatartása sem független a magyar társadalom állapotaitól. Egyszerre vagyunk tettesek és áldozatok, mi magunk is! Ehhez már – a blog címével szólván – a kiáltás is kevés. Nem bekiáltani, üvölteni kell először azért, ami a Facebookon…..
P.Freddy 2015.01.07 22:20:37
@Éhes ló:

"De emiatt ne maszatold szét pár emberszabású és az őket őrző másik pár emberszabású aljasságát és perverzitását se rám, se másokra."

Ugyanígy, Orbán Viktor emberszabású és bandája se maszatolja szét se rám, se másokra azt, amikor az aljasságukat kritizálják.

Amikor Orbánra bárki azt mondja hogy korrupt csaló, azt kizárólag Orbánra mondja, és nem engem, és nem a magyar népet támadja. Ilyenkor egyedül Orbán köcsögsége van kijelentve.
P.Freddy 2015.01.07 22:31:18
@SpéCica:

"Én mindent megtehetek, te meg csak azt, amit szerintem is jó. "

Jé, akkor a Fideszcsótánysereg egy libsigyülekezet?

Ők lophatnak-csalhatnak-hazudozhatnak, én meg nem vásárolhatok vasárnap, mert szerintük az nem jó?

Aztakryva...:)
A kétes ingatlanügyekben komoly tapasztalatokat szerző, önmagát parasztgyereknek kikiáltó, amúgy kijelentésével - természetesen? - ellentétesen, piszkosul urizáló Rogán Antal úgy döntött, a Magyar Távirati Iroda (MTI) kérdéseire válaszolva, igazán megmondja a tutit.…..
P.Freddy 2014.12.30 18:58:04
@polyvinyl:

"semmi köze nincs tartalmilag ahhoz,"

Nehéz ügy, tudom, segítek: több pontban nyaltad az oroszok seggét a hozzászólásodban. Amiket beidéztem, azok pedig kígyó-béka okádások az oroszokra (sőt megnevezve, konkrétan Putyinra) Orbán Viktor részéről.

Így nézve tényleg nincs köze tartalmilag, hiszen a hét éves idézetek pont az ellenkezője a fidesz mostani seggnyalásának. Tudod, csak az a baj, hogy ugyanaz a nyelv okádta hét éve, amelyik most nyalja :)
P.Freddy 2014.12.30 19:08:30
@polyvinyl:

"a Bokros elvtársatok be nem vezette az ÉVES 50 dolláros valutakeretet"

Hűha... te nagyon-nagyon nem tudsz semmit a múltról..:) Így már értem miért vagy képes nyalni Orbánék seggét, hiszen fingod sincs róla, hogy amit nyasz, az pontosan ugyanaz, mintha Rákosiét vagy Ceaucescuét, vagy Erich Honeckerét nyalnád. Sötét, sötét Fideszbirka-nyáj vagytok ecsém.
P.Freddy 2014.12.30 21:49:03
@turista a saját országában:

"Rogán viszont..."

Hát ez az. Rogán teljesen nyilvánvalóan lopott, korrupcióból szerzett tisztázatlan jövedelmet, és bűnszövetkezetet irányított. Ugyanúgy, azonnali nyomozás volna indokolt, mint a trafikmutyi hivatali visszaélés ügyében - amit hihetetlen, de Polt Péter NEM TALÁLT MEG a YouTube-on! :)

www.youtube.com/watch?v=sx7hGDSSAlI

Ezzel szemben az Orbányi, PoltPot Péter ügyészség mit csinál? Fapált vonszolta évekig, Gyurcsányt próbálta vádolni, Simont láncraverve mutogatta a saját, birka-báyer-menetelő hülyéinek, azért, mert az átlagmagyar hülyeségére épített hatalommal számol, a rohadék takonygeci Habonyárpi. (Mellesleg ott rohadjon meg a hazaáruló tetűgeci, ahol a van, ugyanis ezzel a magyarokat irtja, a saját zsebek töméséért).

Egyszóval: Rogán "Tolvaj Korrupt Maffia" Antal akkor lenne példamutató, ha lopásért, csalásért, bűnszövetkezetben elkövetett korrupcióért feladná magát Poltpot Péter ügyészségén.
Van abban valami végtelenül szórakoztató, ahogy összes fideszes guru, a jó Viktortól, az eszét a bajuszában hordó Lacikán át, a megmondó emberek gyöngye "drágabayerúr"-ig néz, mint a kiszántott egér a Fidesz zuhanását látva. Az pedig külön nevetséges, ahogy nem mernek…..
P.Freddy 2014.12.29 23:56:55
@zobod:

"a fidesz szavazóbázis zöme ... nyugati orientációjú"

A Fidesz "szavazóbázis" zöme egy helyi kiskirályok (gyakorlatilag bunkóparaszt, kommunistalelkű téeszelnökök) által nyílt szavazásra kényszerített, "közfoglalkoztatott", megzsarolt többszázezres tömeg.

"...de egy teljesen korrekt optimum."

Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy Rákosi a maga idejében egy teljesen korrekt optimum volt. Vagy Ceaucescu. Vagy Brezsnyev, a maguk idejében hasonlóan korrekt optimumok voltak, mint most a választási csaló rendszret felépítő, embereket megfélemlítő, demokráciát fideszes fekáliával, orbánseggel beszennyező, naponta 25 órát hazudozó, tolvaj, korrupt hazaáruló görénysereg: a Fidesz.
P.Freddy 2014.12.30 00:27:28
@zobod:

"Csak annyi lenne a feladat, hogy többen teszik rájuk az x-et, mint a fideszre."

Hiába teszik többen, mint ahogy tették Budapesten, a Fidesz csaló számítása alapján mégis ők vannak többségben a közgyűlésben. Tehát konkrétan csalással, és nem választással uralkodnak a görények.

"Ha ennyire rossz a véleményed a fideszről, mi lehet a véleményed a többi pártról...? "

Erre két dolgot mondok. Eddig életemben kétszer vettek tőlem ujjlenyomatot:

- először, amikor szidtam a kommunista gyöképaraszt komcsi politikusokat, még 1989 előtt

- másodszor, amikor szidtam a gyökérparaszt Fideszes politikusokat, 2010 után.

Szerintem, a fideszes politikusok rohadjanak meg, a többiekkel ilyen szempontból semmi baj.

Ja, hogy elkúrják az ország pénzét és sajátzsebre rabolnak milliárdokat, államadósságot növelnek 3ezermilliárd elégetésével, az csak hab a tortán. Nagyon szar lesz a gyerekeinknek, hidd el: és ezért már most utálják a zsírparaszt Fidesztaknyokat (Orbán, Ráhel, Rogán, Lázár, ... stb). A fiatalságban a jövő! :)
"Volt pedig abban az időben Hódmezővásárhelyen egy Lázár nevű paraszt, aki teljes szellemi sötétségben élt, és csak ostobaságok jöttek ki a szájából. Jézus pedig ismerte a családját, és egyik alkalommal meglátogatá őket. Segítségül hívták Jézust, hogy segítsen…..
P.Freddy 2014.12.23 23:02:50
@Ballib Cenzúra:

"A ballibektől szarabb alternatíva nincs."

Ha csak egyszer, egy fideszes hihetően el tudja magyarázni nekem, hogy mi a fejlődési potenciál abban,

- hogy Lázár János szerint nemzebiztonsági okokból többtízmilliárdot kellett adni Andy Vajnának a kaszinómutyival,

- hogy Orbánc veje, Tiborc, előre lezsírozva milliárdokat lophat az EU-s pénzekből,

- hogy Orbánc haverja, Mészáros, totálisan korrupt közbeszerzéseken milliárdokat lophat,

- hogy Orbánc másik haverja, Garancsi tízmilliárdokat lophat a Kajmán-szigetekre a vlágpiaci gázárcsökkenésből lenyúlva, itthon meg "rezsicsökkentést" hazudva,

- és hogy mindezeket ne lehessen jól megismerni, ezért a hazugság-kormány elhallgattatja az ezekről a disznóságokról beszélő KERESKEDELMI tévét, és százmilliárddal KÖZŐÉNZBŐL tömködi a saját hazug, hamisító kommunista propagandagyárát, a "KÖZTÉVÉT" (leírni is röhej)

- és mindeközben szarrá omlasztja az ország diplomáciai, gazdasági és társadalmi erejét,

akkor leszopom a Kossuth téren délbe' 12-kor.

Persze csak ha nő az illető:)
A mindig mesterien megmunkált kormánypropagandát szolgáltató köztévé ismét nagyot alkotott. Négy perces riportban foglalkoztak azzal, hogy André Goodfriend egy rendezvényen Gyurcsány Ferenc mellett foglalt helyet. Az összeállításból akár arra is következtethetnénk, hogy az USA…..
P.Freddy 2014.12.21 21:45:09
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Ahogy mondod, a paksi bővítés mögötti többezermilliárdos Fideszes korrupció is lehetne téma, de ebben a posztban most inkább arról van szó, hogy Papp Dániel Hírhamisító Főosztálya hogyan hazudozza tele az étert, KÖZPÉNZBŐL fizetve, ötször annyi pénz elbszva a csaló (vagyis bűnöző) Papp Dániel zsebébe, mint amennyivel az RTL Klubot akarja zsarolni a velejéig korrupt, tolvaj Fidesz kormány.
P.Freddy 2014.12.21 22:52:11
@sule.andras:

"Hájek kábé a cseh Szaniszló Ferenc, csak kevésbé látványosan őrült."

Ez nagyon ott van:) Jól jellemzi a Fideszes-hívőket is.

Legutóbb azt hallgattam, hogy a chemtrail-ben (ez ugye a repülőgépek kondenzcsíkja) nanorobotok vannak, amiket mi belélegzünk, és azokat a nanorobotokat távírányítással vezérlik a gonosz USÁkok, és ezzel hülyeségeket csináltatnak velünk, mert bekerülnek a véráramba, és azzal az agyunkba, és a távirányított nanorobotok így befolyásolják az idegrendszerünk működését.

Nem fogod elhinni milyen szavazó volt, akitől ezt hallgattam: bizony, kőkemény, öntudatos, nagyonmagyar Fidesz-szavazó és Orbán Viktor hívő...:))
P.Freddy 2014.12.22 00:42:30
@villamos alóli kacaj nem mindíg őszinte:

Papp Dániel-ről kizártnak tartom, hogy alkalmas volna bármilyen munkára, ami a tisztasággal kapcsolatos. Genetikailag alkalmatlan ilyesmire.

Ha már állást keres majd (nemsokára:), akkor olyasmi való neki, ahol minden csupa-szar, és azt kell elrendezgetni egyenletesen, hogy úgy tűnjön mintha rend lenne, ilyen például egy gigantikus szeméttelep, vagy mondjuk Mészáros Lőrinc állattelepe is szóba jöhet, hiszen ott is egyengetni, lapítgatni kell a fost és a szart. Meg a foslét is, dehát biztosan kapnak majd hozzá teknikát, például orosz szarlapát, ami nem engedi át a fos-lét, kurvaolcsón beszerezhető, és kiváló minőségű lesz, majd meglátjátok, Dániel.
  A többlépcsős elbocsátásoknak köszönhetően szerencsére a közmédiában felszabadult egy kiemelt multimédiás újságírói hely Áder János fia számára. Áder Andrást idén október 17-től alkalmazza az MTVA, de amikor a szimatot fogó Népszabadság ennél többet is meg…..
P.Freddy 2014.12.16 23:54:00
@Koca Caola:

"Ja, azért zavarták el a fél mtv-t 2002-ben... "

2002-ben nem volt fleto. Akkor találta ki Orbán és Habony azt a mocsokságot, hogy párhuzamosan bemutatták a két min.elnökjelöltet, 5per ide, 5 perc oda, és ennek keretében a KÖZTÉVÉN(!) Orbánról ment a seggnyalásos csöpögős hatzudozás, Medgyesiróől pedig UGYANILYEN időtartamban kizárólag NEGATÍV tudósítások.

Na, az ilyen Fideszgörény mocsoktetűket nem muszáj ideológiailag megnézni (mint a mostani válaszoló taknyot sem), hiszen a Papp Dániel-féle ótvar hamisító geciládákat kizárólag azért kell kirúgni a picsába, mert ALKALMATLANOK a KÖZTÉVÉBEN médiáskodni.

Szartlapátolni tökéletesen alkalmasak, Orbán seggét nyalni a közmédián kívül is lehet, valamint lehet még kurvasok falevelet és havat söpörni ezeknek a rohadékoknak.

És ez nem politikai besorolás, hanem szájbabszós.
P.Freddy 2014.12.17 11:36:39
@Koca Caola:

Nem is a fletózás a lényeg, hanem az orbáni mocsok kezdete, aminek kloáka-terméke mostanra megfojtja a társadalmat. Ott kezdődött 2002-ben, ée a társadalom leggecibb söpredék legalja ezen az elven kapott megerősítést.

Ahol egy tetű Papp Dániel egyre feljebb tud bukni, ahol a mostani seggfej pökhebdi válaszolgatót nem kúrják ki, hanem megdícsérik, ott teljes mesemmisülés vár a társadalmi szolidaritásra, mint az egyetlen erőre, amitől élhető lenne egy ország.

És ez Orbán Viktor egyik legnagyobb bűne. Hazaárulás a négyzeten.
Viktor Orbánovicsról köztudott, hogy a: önmaga szerint még sosenem, detélleg sose hazudott, b: szerintünk ettől függetlenül azért rendszeresen előfordul ez vele. De azt mondhatjuk, hogy - indexes kifejezéssel élve - az igazságot elgörbíteni azért ő sem szokta akkora mértékben…..
P.Freddy 2014.12.15 00:24:50
@$pi$:

"Mondom. Havi 500 ezerig fizetek havi ötvenezret."

Én dupláját fizetem Orbán óta köztehernek. Nem vigasztal, hogy te 500ezerrel ki vagy a vízből, és csak 50ezret fizetsz be. Ugyanis emellett krvasok adósságom van, amit tovább terhel az Orbánék által bevezetett idióta ezerfajta többletadó, szoc.adó, faszomtudja-adó.

Ne gyere itt a kata-val, kurvára nem sikeres, ha csak egy kicsit is működő vállalkozást akartunk csinálni, amit most már egyre inább nem érdemes.

Persze, TV2-n és Hírtévén szocializálódó, műkörmös, fidezsnyaló plázacicáknak ideális a kata, ezt nem lehet elvitatni.

Hajrá Magyarország, Hajrá Habonyok! :)
P.Freddy 2014.12.15 00:31:28
@P.Freddy:

Egyébként meg, hoyg Orbán mekkora hazug disznó, azt jól bemutatja a poszt. A hazudozókat akkor is utáljuk, ha nem politikusok - de így, hogy a mi pénzünkből hazudik valaki, mint Orbán, így totálisan elmehet a kurvanyjába, és akkor még költőhöz méltón finom voltam. Örüljön ennek, mint sikernek.

Bayergeci: te meg takarodj sürgősen minél melegebbre, mielőtt kinyitnád a mocskos pofádat, utolsó rohadék.
Tegnap volt a korrupció világnapja, ennek okán mi az EU egyik legkorruptabb országával, Magyarországgal foglalkozunk. Tény, hogy az állami szektor korrumpálódása nem 2010-ben kezdődött, mégis a Fidesz második kormányzása új szintre emelte ezt a jelenséget, az elmúlt négy év az…..
P.Freddy 2014.12.13 13:28:36
@$pi$:

"Az évek során még odáig sem jutottatok el, hogy elmondjátok mi a franc az a trafikmutyi."

www.youtube.com/watch?v=sx7hGDSSAlI

Ez a trafikmutyi. Alsó hangon három év letöltendő mindegyik fideszgecinek akik jópofiznak a felvételen a hivatali hatalommal visszaélés közben, plusz Lázárnak, Sántának a duplája a bűnszövetkezet szervezésért.
P.Freddy 2014.12.13 13:54:01
@ursus artos:

Szerinted Garancsi számláján az a pár tízmilliárd a Kajmán-szigeteken, az nem magánszámla? Tudod, amit a rezsicsökenntésnél is olcsóbb világpiaci gázár miatt tudtak lefölözni. (Azt most hagyjuk is, hogy a rezsicsökkentés mekkora átbaszás, hiszen csak ugatni kellett róla, mert magától is csökkent mindennek az ára, például Ausztriában még jobban mint nálunk, csak ott nem hazudták tele a síkhülye Fidesz-szavazók fejét.)

És szerinted egészen biztos, hogy az égvilágon semmi köze nincs a Garancsi magászámláin lévő tízmilliárdokhoz Orbán Viktornak, akinek Garancsi igen régi haverja?
P.Freddy 2014.12.13 13:58:52
@$pi$:

"Ez komolytalan."

Ja, persze. Biztosan számítógépes hanggenerátorral csinálták, erre gondolsz? Azért, hogy a becsületes szekszárdi fideszeseket lejárassák, erre gondolsz? Hangszintetizátorral hamisították meg a fideszes képviselők hangját, erre gondolsz?

Ugyan-ugyan. Egy másik városban, egy fideszes képviselő a saját élményeit mesélte el, pontosan ez a mocskos, törvénytelen mutyi volt az EGÉSZ ORSZÁGBAN. Ez SOKKAL KOMOLYABB, mint hogy honnan volt Simon Gábornak százmilliója. (Egyébként megsúgom, ugyanonnan, ahonnan Rogán Antalnak: ő is lopta. Mint Szijjártó is, mint Habony is, mint Lázár is stb.)
A verbászi Vojislav T. egy szerb internetes apróhirdetéses portálon, a kupujemprodajem.com (adokveszek) oldalon árul magyar állampolgárságot, számolt be a belgrádi Blic napilap. Fotó: blic.rs; a képernyőn látszik a hirdetés "Magyar állampolgárság szabályosan" - áll a…..
P.Freddy 2014.12.12 02:31:53
@maxval bircaman szerkesztő:

"Nem látok ebben problémát."

Hmmm. Érdekes hozzáállás. A korrupciógyanús megközelítésben nem látsz problémát?

Így már értem, mi a bajotok az USA-val:

"Belepofázik ide a mi dolgainkba, pedig miköze hozzá, hogy mi itt hogyan korrumpálgatunk saját magunk között, ez itt a mi kis belügyünk, kussoljon a rohadék karvalytőke a mi saját korrupcióinktól! Ez támadás a függetlenségünk ellen! - ahogy Viktor meg is mondta."
...az új irányt: A magyar társadalmat nem konzervatívokra és szociálliberálisokra, nem vallásosakra és ateistákra, nem kormánypártiakra és ellenzékiekre, hanem drogosokra és tisztákra kell osztani. Így aztán nem a politológusok, szociológusok, közvélemény-kutatók, hanem a…..
P.Freddy 2014.12.11 12:29:47
@toportyánzsóti:

"szokásos öngól csak az egész"

Drogos Máté, alias Kocsis "Kokós" Máté nem gondolta végig, hogy az mekkora öngól lesz, amikor nyikvánosságra kerülnek azok a felvételek, amiken ő maga szippantja a kokós csíkokat... ez a Habony is egy balfasz, hogy pont egy drogos szájába adta a bránert. Na de hát ez van.

Hajrá Fidesz, Hajrá Drogosok, Kokósok! :)
Lakner Zoltán találata. Na nem mintha nem lett volna egyértelmű a hazugság mindenki számára enélkül is, de jó így látni, ennyire egyértelműen megcáfolva, minden orbánista orra alá dörgölhető formában: // BejegyzésKötöttségek nélkül által ..
P.Freddy 2014.12.11 02:26:47
@Blogger Géza:

"hiszen az árszínvonal nem emelkedett"

Na még szerencse. Azt vezesd már le légyszi, hogy ha 40%-al csökkent a világpiaci olajár, akkor

- hogy a fenébe lehet, hogy a benzin nálunk csak 15%-al csökkent?
- hogy a fenébe lehet, hogy a gázár (REZSICSÖKKENTÉS!!!) meg se mozdult, és a teljes rezsiátverés volumene MEG SE KÖZELÍTI a világpiaci árcsökkenéseket?

Csak nem az van, hogy Orbán megint azt fogja HAZUDNI, hogy "REZSICSÖKKENTÉS"? Amihez bolhafingnyi köze nincsen, egy szalmaszálat nem tett érte keresztbe, hiszen csak ENGEDNI KELLENE A VILÁGPIACI ÁRAKAT, és máris megvolna a Fidióta rezsicsökkentés duplája! Plusz ha még ebből Garancsival együtt Orbánék ellopnak pár milliárdot (mint ahogy teszik is a Kajmán-szigetekre), akkor is rengeteg a tartalék benne!

Vajon mikor jön megint az ordas, mocsadék hazugságával Orbán, hogy "REZSICSÖKKENTÉS"? És addig miért nem kapjuk olcsóbban, talán azt is lenyúlják Lázárnak, Szijjártónak, Rogánnak, Portiknak, Mészárosnak???
P.Freddy 2014.12.11 08:09:44
@Blogger Géza:

"Ha szerinted Orbán Viktornak a rezsicsökkentéshez semmi köze (hahaha :D), akkor le is szállhatsz a témáról,"

Annyi köze van, hogy hazudozik róla.

Ausztriában tudod mi volt? Jobban csökkent az áram ára, mint nálunk - egyszerűen csak ezért, mert olcsóbb lett a világpiacon. Csak ott senki nem sajátította ki, mert nem volt érdemes, hiszen nincsenek birkák, akiket át lehet kúrni, mint a fidesz-szavazók..:)

Mellesleg Magyarországon a gázár konkrétan az olaj világpaci árához van kapcsolódva, tehát a lakossági gázárcsökkenés messze nem "fedezi" a lehetőségeket. Persze, tudjuk, hogy közben ott van az Orbán-Garancsi féle Kajmán-szigeteki cég, amelyik megcsapolja pár tíz milliárddal - de ettől még az eddigeiknél jobban kellett volna csökkennie, mert annyit egy ilyen cég nem bír kilopni. Úgy tűnik, valahol valaki még beállt a sorba lopogatni - talán vannak még mások is a Fidesz-holdudvarban, akik szeretik lenyúlni a pénzt?
Néhány nap különbséggel hárman is elhagyták az alapítók közül Fodor Gábor Magyar Liberális Pártját. Az Egyenlítő több egymástól független forrása szerint Popper Gábor azért hagyta ott Fodorékat, mert a pártelnök nem tudta igazolni, hogy nem a Fidesz pénzelte a párt őszi…..
P.Freddy 2014.12.07 23:19:14
@gizmo26:

"...miatt szavaz az ember a Fideszre..."

Nem. Azért szavaz valaki a Fideszre, mert idióta fideszparasztok vagytok. Mert nem láttok tovább az Orbán seggéből kilógó orrotoknál, hogy mekkora kárt okoz ez a csótánnyféreg-banda a jövő Magyarországának.

Tudod, te már lehet hogy nem is fogsz élni, amikor ezeknek a görényeknek köszönhetőena a mostani magyar gyerekek, fiatalok kínai módra lesznek leállatosítva, mert szétbaszták az oktatatást.

De abban biztos lehetsz, hogy Lázár Boldizsárnak kurvára lesz Luis Vutton cucca, és családi összefogással épített jachtja is.

Ilyen egyszerű ez: seggfejek hátán úszik el az ország jövője.
P.Freddy 2014.12.07 23:48:44
@gizmo26:

"Csak irígyled a sikereit, ezért sározod alaptalanul. "

Lázár Boldizsár sikereit irigyli bárki is?

Hogy az apja egy tajparaszt fideszbunkó köztörvényes bűnöző, és csak azért nincs börtönben Zuschlág és Simon példájára, mert a lopott trafikpénzekből konkrétan ő pénzeli az "igazságszolgáltatást" Polt Péter személyében, aki csokiszökőkutat nyalva féregként csúszik-mászik a Fidesztrágyában?

Ugyan már. Ezeket maximum ti, Fidesz-szavazók irigylitek, mert hiába szaroztátok be a nyelveteket, mégsincs kolbászból a kerítés. De még lehet, Vityóka egyszer arra jár (ha megéli, ahogy mostanában kinéz neki a sztrók), jól körbeszarja, nesztek nektek kolbászt, oszt jónapot. :)
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
P.Freddy 2014.12.05 03:06:02
@Tandoori Artemisz:

"ha törik ha szakad a fideszre szavazok"

Gartulálunk ehhez, élvezd a NER és a Fidesz összes erényét. Ha nem hányod el magad tíz percig sem, akkor onnantól már tökéletes, edzett Orbáncsicska leszel, nemsokára trafikod lesz. Mindössze ennyit kell okádás nélkül kibírnod:

index.hu/velemeny/2014/12/04/weores_sandor_esete_a_ner-rel/
P.Freddy 2014.12.05 11:54:48
@♔bаtyu♔:

"A GDP, a rezsi nagysága és effélék. "

Te is beszoptad a rezsifaszt? Amúgy az államadóssággal hogy állaunk, elkúrt 3000milliárd után? És akkor a totál idióta, seggfej, gyerekek jövőjét mérgező, haveri tankönyvmaffia által szébszott oktatásról ne is beszéljünk... ááá, hihetetlenek vagytok, trafikosok.
P.Freddy 2014.12.05 12:01:42
@♔bаtyu♔: @Ybl: Elképzelni nem tudom, hogy a nyíltan, pofátlanul közpénztolvaj, nyíltan, ocsmányul korrupt, deklaráltan társadalomromboló ("nem kell annyi okos gyerek mert csak a baj van velük") rohadék, hazug, kommunista Fideszes görénycsorda mellett milyen erkölcsi értékek mentén vagytok képesek kiállni.

A legújabb "klik-es gyors-csomagterv" megvan? Amire újabb 10 milliárdot lehet elbaszni, amiből megint jó sokat lehet lopni?

Ilyen állatságot utoljára Milos Jakestől hallottam, és már akkor is kerülgetett a hányinger.

Erre se görcsöl a gyomrotok?

Persze ha trafikosok vagytok, az nem ér, akkor nem szóltam semmit. :)

Bazmeg, a kommunista "élmunkások" szájából még épphogy kiesett a komcsi bráner, Orbán egyből betömte a sajátjával, hogy ne érezzétek magatokat árván...:)
Jon Stewart tréfás hírműsora is úgy érezte, hogy nem lehet szó nélkül elmenni a frissen kinevezett Colleen Bell nagykövet/szappanopera-producer mellett, aki biztos jól fog jönni majd az országnak, ha feltűnik Orbán Viktor gonosz ikertestvére, Fernando. Az argentin nagykövet sem…..
P.Freddy 2014.12.04 20:17:10
@maxval birca hozzászóló:

Nagyon helyes. Az elcsalt választások, a szétkúrt "köz"-média, a kirabolt és állami eszközökkel kizsigerelni próbált kereskedelmi média, a szarrá mutyizott közvagyon, a szétmaffiázott gazdaság, a maffiacsaládok zsebtömése, az adócsalások, korrupciók, megfélemlytett, nyílt szavazásra kénysuzerített közmunkások százezrei, ezek csak a nagyok hevenyészve összekapott okok, mik miatt ez a rohadék, tetves csürhe, Orbánnal az élen, amelyik a sírba taszítja Magyarországot, most már megérdemli, hogy a segghülyék, mint te, seggnyalása helyett megértsék, hogy a civilizáció nem Mészáros Lőrinc hájtokája és nem Lázár Boldizsár jövője érdekében, hanem tízmillió emberért van. Ez Simán megéri as háborút, tetves Fidesztrafikos Fidescsikcska Fideszgörények.

Ti persze csak nyugodtan nyaljátok a saját tolvajaitok seggét, mert nektek az jólesik. Országromboló, idióta betegek.
P.Freddy 2014.12.04 20:19:30
@maxval birca hozzászóló:

Nagyon helyes. Az elcsalt választások, a szétkúrt "köz"-média, a kirabolt és állami eszközökkel kizsigerelni próbált kereskedelmi média, a szarrá mutyizott közvagyon, a szétmaffiázott gazdaság, a maffiacsaládok zsebtömése, az adócsalások, korrupciók, megfélemlített, nyílt szavazásra kényszerített közmunkások százezrei, ezek csak a nagyon hevenyészve összekapott okok, amik miatt ez a rohadék, tetves csürhe, Orbánnal az élen, amelyik a sírba taszítja Magyarországot, most már megérdemli, hogy a segghülyék, mint te, seggnyalása helyett megértsék, hogy a civilizáció nem Mészáros Lőrinc hájtokája és nem Lázár Boldizsár jövője érdekében, hanem tízmillió emberért van. Ez Simán megéri a háborút, tetves Fidesztrafikos Fidescsikcska Fideszgörények.

Ti persze csak nyugodtan nyaljátok a saját tolvajaitok seggét, mert nektek az jólesik. Országromboló, idióta betegek.
Slovensko, do toho! A magyar Borat 2014.12.03 21:13:12
Összeomlott a jobboldal, mennyi van hátra, Viktor? Elképesztő zavar a kormánypárt táborában, ritka vicces kommentárokat lehetett olvasni egy nappal McCain igazságbeszéde után. Egyik kedvencem a Magyar Nemzetes György Zsombor bejegyzése, aki a Facebookon panaszkodik a nyugati…..
P.Freddy 2014.12.04 02:48:44
@A megvalósult amerikai ólom..:

"Figyeljetek hülyék ! A kormánypártnak jelenleg NINCS alternatívája"

Nyugi, persze hogy nincs. Lopásban ezeknek nincs alternatívájuk, az krvahétszentség, fideszparasztok.

De nyugi, nyaljátok csak tovább Lázár seggét ugyanazért a lopásért, amiért 10 másodperc múlva Simonra vért hányva hörögtök (csak közben Lázár még el is bassza azt a pénzt amit lopott, Simon meg legalább visszaadta, mert muszáj volt neki:)

Örüljetek vazdmeg, hogy tiétek a világ legköcsögebb, legkorruptabb, legarrogánsabb, legszájbabszottabb országromboló seggfejcsordája, éltessétek, szavazzatok, trafikozzatok, Fideszpatkányok! :)))
"...a hazai művészettörténet elfelejtkezett rólammiközben én már párizsban báboztamiskolát alapítottamés egy röhögő törpét követtemakivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünkgipszlenyomatokat..." Részlet L. Simon László, váratlanul kiderült című…..
P.Freddy 2014.12.03 00:41:53
@susu64:

"...kikapkod egy interjúból részleteket, és azok alapján hazudozik, rágalmaz, hangulatot gerjeszt. "

Papp Dániel Hamisító Díjas a hozzászólásod, Fidesztetű. Takarodj Orbán pcsájába vissza, mert bűzlesz a rohadtnarancsszarszagtól.

#kedveshírtévé, a mocsok kiragadó, hazudozó, rágalmazó Fideszgörénymédia figyelmébe ajánljuk a böfögésed.
A nyugatbarát liberálisok és a putyini nacionalisták közötti harc még messze nem ért véget. (Fotó: Havel mellszobra a washingtoni Kapitoliumban. The Washington Post, Susan Walsh/AP). A Varsói-szerződés hat, az egykori Szovjetunió által uralt  tagállama (és azok utódállamai)…..
P.Freddy 2014.11.24 01:23:00
@polgári kór:

"a frissen választott prágai polgármester egy sorosalapítványos libsi"

Jé, akkor olyan, mint a magyarminiszterelnök...:)) Ő is egy sorosalapítványos libsiként kezdte Oxfordban, a köcsög Soros pénzén...

Akarom mondani libsi csak volt, aztán olyan "izé" lett, kerszténynek is hazudta magát (le is okádta rendesen a csinos pocakját), majd a végén nagyonmagyar, nénemzetinek hazudott köcsög lett :)
P.Freddy 2014.11.24 12:40:11
@BALTAZÁR:

"Legyen Orbánnak bármilyen rossz döntése, azt csak itthonról lehet megdönteni. "

A pofátlanság tehetlenségénél fogva az Orbáni adminisztráció átlépett egy határt. Külföldre exportálta a korrupció náluk bevett formáját: vagy nyaltok a Fidesznek (azaz alapítványba fizettek), vagy úgy jártok, mint a Klubrádió: azt csináltok amit akartok, de nem lesz se reklám, se megrendelés. Ezt a pofátlanságot leleplező momentum NAGYON is jó, hogy visszacsatolódik, mert különben nulla fék lenne a tolvajok kezén: nézd meg, a felcsúti stadiont "önként" támogatták, ugye? És nem közpénzből ugye?

Na ezt most másfélmillió agyhalott így látja. Ezekkel hogyan akarod megdönteni?

Márpedig nem hiszem, hogy értelmes embernek elfogadható az, hogy

- focicsapatból felépül a külügyi részleg,
- politikusaink szabadon tolvajkodnak (Rogán, Szijjártó, stb.)
- maffiacsaládok uralma alá kerül a vidék (Mészáros, stb.)
- a MAGYAR ÜGYÉSZSÉG kizárólag internetes kommentelőkre vadászik, akik megsértik a köcsög tolvaj korrupt vezetőket, miközben házon belül százmilliárdos korrupciókról van BIZONYÍTÉK (lásd trafikmutyi, ahol Lázár János az első, akit le kellene ültetni, Vida ildikó pedig a második)

- FÉLNI KELL attól, hogy mit, hol és hogyan mondasz, mert különben BOSSZÚ következik: ügyészségi vegzálás, munkahelyi vegzálás, vállalkozók esetén piaci ellehetetlenítés, egzisztencia tönkretétel - ez az egész egy utolsó mocskos, kommunista attitűd, amit Kádárék óta Orbán és görény bandája vezetett be újra Magyarországon.

És a legfontosabb:

A gyerekeink jövőjének gyakorlatilag most ássák a sírját.

Kinek kellene felébrednie szerinted? Azoknak, akik a fentieket elszenvedik, akiket a hatalom bszogat, vagy annak a másfélmillió birkának, aki a hazaáruláshoz tapsol és asszisztál???

ÉBRESZTŐ!!!
Magyarország azt kéri szövetségeseitől, hogy segítsék az országot érdekei érvényesítésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Máért budapesti ülésén, a béke, az energiabiztonság és kereskedelmi lehetőségek hármasában összefoglalva a magyar…..
P.Freddy 2014.11.20 22:43:30
@P.Freddy:

L.Simon tegnapi szófosása is mutatja, remeg a léc a Fideszgörényeknél: amikor 2006 szóba került, hogy akkor milyen rombolást végzett a csőcselék anyagiakban és emberi sérülésekben, akkor L.Simonból elkezdett okádódni a bemagolt "gyurcsány, gyurcsány és gyurcsány, valamint gyurcsány-gyurcsány gyurcsány a gyurcsány" típusú, páviánmajomféle magyarázkodás, amivel ma már kizárólag a segghülye fideszbirkákat lehet megszólítani, nincs már más bázisa ennek a magyarellenes, nemzetromboló fideszgörény csőcseléknek.
P.Freddy 2014.11.21 00:23:25
@rs232:

"Ön szerint mit tesz egy felelős kormányfő..."

Mit tesz? Ide leírom, hogy mit tesz egy FELELŐS kormányfő.

1. Kirúgja a korrupció legkisebb gyanújába esett vezető alattvalóit, ide értve Lázár trafikmutyistát, Vida Ildikót, aki a jövedéki adózáson keresztül a trafikmutyi korrupció egyik hivatalos engedélyezője
2. Kirúgja a Simon Gáborhoz hasonlóan szátmilliókkal elszámolni nem tudó Rogán Antalt
3. Kirúgja az adócsalt pénzekből összevissza hazudozó Szijjártó Pétert és szól neki, hogy ennyire azért mégse kellett volna rázni a rongyot
4. Kirúgja az összes korrupt csicskását, és visszahívja az alkalmatlan, kontár, nemzetromboló idióta seggfaszagyú adminisztrációját, akiket kizárólag seggnyalásképességi alapon nevezett ki azért, hogy minél jobban csússzanak a nyelvek az aranyerén,

Mindezek után "kvázi" támadhatatlan volna. Sajnos azonban az is kiderül, hogy kormányzásképtelen is lenne a fenti változások által: hiszen ha minden bűnözőt, korruptgecit, seggnyalót, kontárt és idiótát eltávolítana, akkor ő maga kapcsolná le utlosóként a villanyt.

Hajrá Fidesz, Hajrá Habonyok. Maghyarország ellenségei.
P.Freddy 2014.11.21 00:50:00
@rs232:

"Ha már így Ön,..."

Értem, tehát a verbális etikett fontosabb, mint a korruptgeci Fideszesek által szétrabolt milliárdok offshore-ban az Orbán-haver Garancsi cégében a Kajmán-szigeteken, ugye???

Szóval a majomkodás, a birkaetetés, a seggfejhülyítés fontosabb, mint

- az ország szétkúrása,
- az emberek lerablása,
- a korrupció, a bűnözés mindennapossá és elfogadott normává tétele,
- a gyerekek, az ifjúság jövőjének Fideszes politikai érdekekből történő szarbavétele (lásd Mészáros Lőrinc-féle Fideszes érdekeltségben gyártott tankönyv, ahol a másfél kisebb mint egy... Neumann János forog a sírjában a fideszgörények miatt)

???
Aki látta a NAV elnökének Szabadság téri performanszát, nem feledheti Vida Ildikó sértett arckifejezését. Az adóhivatal vezetője egyszerűen nem tért magához azóta, hogy kiderült, van erősebb nagyúr Varga Mihálynál, illetve Orbán Viktornál. Ami ennél is jobban szíven ütötte…..
P.Freddy 2014.11.20 14:25:08
@polyvinyl: Nem járok pártközpontok környékén; tudom hogy neked az a természetes, hiszen onnan írogatsz, de hidd el: aki nem fideszes, azokra leginkább két dolog jellemző: nem hülye és nem seggnyaló. Ez egyben diszjunkthalmaz-képző is, tehát aki nem hülye és nem seggnyaló, az kizárt hogy fideszes legyen.

Rád bízom a következtetést, hogy mi jellemző a fideszesek halmazára :)
P.Freddy 2014.11.20 15:21:53
@P.Freddy:

Vida Ildikó esetében egyébként az egész történet rém egyszerű. A Fityesz itthon megszokta, hogy szanaszét korrumpálhat bármit, lásd a Trafikmutyi, ami egy konkrét korrupciós bűncselkmény, bizonyíték van róla. És teheti, mert a fideszbirkákkal beszopatták, hogy ez így van rendjén, ők meg "kétharmaddal" bégetnek a korrupcióhoz.

Amerikában ez akkor se megy át semmilyen szűrőn, ha ez itt egy másik ország: ugyanis elvileg szövetségesek volnánk, és abba nem fér bele, hogy Amerikában súlyos bűncselekménynek minősülő mutyizás ebben az országban "megszokott" legyen.

A NAV elvileg a jövedéki adózá törvényességi őre (kellene hogy legyen), tehát ha egy korrupciós trafikmutyi nem akad el a NAV-on, pedig nyilvánvaló a bűncselekmény, akkor a NAV (vezetése) úgy ahogy van, érintett a korrupcióban. Pont.
P.Freddy 2014.11.20 15:24:26
@P.Freddy: Mondhatjuk azt is, Vida Ilkdónak HIVATALI KÖTELESSÉGE lett volna jelenteni, elkaszálni a korrupciós trafikmutyi bűncselekményt. Elmulasztotta, ezzel ő maga BŰNCSELEKMÉNYT követett el.