Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lelohadt

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában akkor szoktunk hőzöngeni, ha beraknak műsorvezetőnek egy jócsajt, csak azért, mert a mellével nézettséget fog növelni, egyébként meg agya nincs, beszélni nem tud, és/vagy végigbakizza az egészet. Az viszont ezer százalék, hogy Soma nem…..
lelohadt 2006.12.20 18:34:05
lelohadt 2006.12.20 18:34:40
A viccmagyarázásnál nincs hülyébb műfaj, úgyhogy rövid leszek. Orosz József beszerzett egy relativizálógépet. Ez úgy működik, hogy mondjuk beírom, hogy holokauszt, aztán kiadja, hogy utolsó mohikán, vagy valami hasonló, de egészen kis hülyeségeket is be lehet ütni, például,…..
Igazából én magam is kételkedek ilyen fokú hülyeségben, úgyhogy az alábbi sztorit legszívesebben telehinteném kérdőjelekkel, biztos nem is igaz az egész, csak töltött káposzta túladagolás okozta csúnya hétfő esti hallucináció volt a tévé előtt. A múltkor a Mokkában…..
comment:com Mi folyik itt? 2006.10.17 13:08:00
Ma egész nap össze-vissza mászkáltam, bejártam a fél várost, a hétvégén vidékre is elutaztam, és mindvégig nyitva tartottam a szemem, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg elérkezett-e az idő. Szóval, hogy lehet-e észlelni azt a bizonyos vibrálást. Lehet-e tapintani a…..
lelohadt 2006.10.18 16:13:43
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..