Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oroszlán6978

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem túl nagy izgalommal a szívemben ültem neki A pályaőrnek, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy angol nyelvű változatot fújt arcomba a szél, amit ugye az amerikai terjesztés miatt szinkronizáltak le, ez pedig valahol mégis csak ok lehetett volna a bizakodásra. Főleg annak…..
Kiss Béla magyar sorozatgyilkos volt, a németek az ő történetét filmesítették meg a Bela Kiss: Prologue című horrorban, amely igazából Németországban már év elején megjelent, mostanra pedig már több országban elérhető - na nem nálunk - viszont a blogon eddig nem közöltünk…..
Oroszlán6978 2013.12.10 11:32:15
Jöjjön egy nem túl ütős, de azért mégis csak az elmegy kategóriát erősíti horrorfilmes antológia. Irány a város kertes övezete, a gazdag negyed, ahol nem minden az, aminek elsőre látszik. A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk bővebben...
A Detention előzeteseit elnézve elég szkeptikus voltam a filmet illetően, hiszen a 2-3 kedvcsináló közül egyik sem volt igazán átütő erejű, viszont az, hogy Joseph Kahn rendező a Sikoly és a Tudom, mit tettél tavaly nyáron szériákat vette alapul egy picit a pozitív mederbe…..
Nem rég koimbra írt erről a közelgő found footage horrorról, azóta már trailerünk is van. Most mondjam azt, hogy a képek alapján igényesebbnek tűnt? ..
Nem is olyan régen olvashattatok egy ZS-kategóriás szörnyfilmes toplistát a blogon - és ahogy délelőtt olvashattátok ezen a héten ebben a témában fogunk utazgatni - arról a Sharknado még hiányzott, de szerintem csak azért, mert Jason13 még nem látta, egyéb esetben tuti…..
A hentai (kiejtve hentáj). Eredeti jelentésében perverzet jelent. A kifejezést az anime (japán animációs film), manga (japán képregény) és videojáték műfaji megjelölésére használják, ha tartalmaz pornográf elemet. A nyugati világ pornófilmjeivel ellentétben, a hentai lehet egy…..
Parafíliák (18+) FURRY 2009.12.09 03:04:59
 ..
Oroszlán6978 2013.06.11 10:58:20
a furrység nem parafilia...énis furry vagyok, csak ezzel az a problem hogy te kevered az olyan emberekkel akik csak szexuális célzatból viselnek ilyet. a furry nem perverzitás... www.youtube.com/watch?v=KUedlrM65X8 láthatod a videón hogy ez teljesen megszokott barátságos dolog. külföldön nagyon szeretik a gyerekek a fursuitos(állatruhás) embereket. magyarországon is elterjedt már, állatkertekbe sétálgatni szoktam ebbe.
  Az egyik legismertebb és legsikeresebb found footage horror az Ideglelés volt, a pár ezer dollárból készült produkció irgalmatlanul sokat termelt a mozikban. A hatalmas siker után néhányan azt vizionálták, hogy a piacot dömpingszerűen elárasztják a hasonló művek, ez azonban…..
Finn horrorról már volt szó a blogon, de míg a Sauna egy komor, nehezebben befogadható, igényes darab, addig ez ennek a tökéletes ellentéte. Skeleton Crew (2009) Rendezte: Tommi Lepola és Tero Molin A történet egy igen kellemes csavarral kezdődik: azt hisszük, hogy a filmet…..
Decemberben mutatta be a Warner a 80 millió dollárba került Maci Laci (Yogi Bear) filmet, Amerikában 16 millió dollárt gyűjtött össze a nyitó hétvégéjén, majd 100 milliónál zárt. Nemzetközileg ehhez még 101 millió társult. A nézők ugyan nem voltak elégedettek a látottakkal…..
Sziasztok! Nos íme a Willy Fog trilógia 3.része amelyről kerdvtelés nélkül állíthatom hogy ugyanolyan pocsék mint a 2.évad és állíthatom hogy ebben a szériában hallható az anime világ egyik legnevetségesebb beszólása! Következzék tehát a.... Willy Fog-20.000 mérföld a…..