Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4hnwBToH

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 8-1-es hollandiai vereség után sokan feltették a kérdést: jó-e, ha a focirajongó miniszterelnök tízmilliárdokat tol a sportágba. Gyorsan el kellett terelni a figyelmet a miniszterelnökről.  Az ifjú Kocsis Máté és az örökifjú Deutsch hamar ugrottak is, és Csányi Sándor…..
A gopro kamera lehető legjobb felhasználása! ..
4hnwBToH 2013.01.03 21:03:00
@Anti Anyag:
Miért, ti élve perzselitek? Vagy hiányolod a véres részleteket? Merevítsd ki azt a pár snittet!
A 12. kerületi ittlakunk.hu kapta a képet az Ugocsa utcából. ..
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Amikor megkaptam az első PC-m Linux híjján a 3.11-es Windows for Workgroups Windows-verzió kúszott fel először a gépemre, ami a kor kívánalmainak bőven megfelelt, Alatta dübörgött a 6.22-es DOS, ment az autoexec.bat és config.sys hekkelés, úgy szabadítottam fel a konvencionális…..
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Magyarország kétségkívül sikeres olimpián van túl. Kilencedik helyen zártunk az éremtáblázat, olyan nagy országokat megelőzve, mint például Japán vagy Ausztrália. A pekingi zökkenő után elmondható, hogy a magyar olimpikonok hozták megszokott formájukat. Ez szinte mindenkit…..
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
A címben kábé mindent el is mondtam: a Stainless Games gőzerővel dolgozik a klasszikus botrányjáték mobil verzióján (természetesen iOS és Android verzió is készül - reméljük kivételesen képesek lesznek egy időben kiadni a kettőt). Aki nem ismerné, a Carmageddon minden idők…..
4hnwBToH 2012.06.02 21:24:15
@2-More:
Milyen indulatos. Most jött a felismerés, hogy már 15 év eltelt, és azóta is csak a kobrát csattogtatod, gyökér?
Ahogy a blog indulásakor is bevallottam, nem vagyok a cseh csapat alapos ismerője. Azoknak a nevében és azoknak blogolok, akik az Eb előtt rokonszenvalapon választanak csapatot maguknak. Hosszú ideje a magyarok elleni meccsen láttam újra a válogatottat. Elég szarok voltunk, de nagy torna…..
Harrach Péter a KDNP parlamenti frakciójának elnöke sajtóközleményben fordult az ország lakosságához, akiktől azt kéri, hogy a címerében a Sátánt is megjelenítő várostól forduljon el minden hívő magyar, mivel annak elvetemültsége és Istennel való szembefordulása lehet az…..
Proszektúra Obersovszky 2012.05.10 08:30:00
Nem tagadom, kedvenc műsorom a Ma reggel, és kedvenc műsorvezetőm Obersovszky úr, aki új stílust honosított meg a hazai médiában. Na, nem a Schmitt Pál interjúval. Az ilyen seggnyaló alákérdezéses módszer alkalmazása sajnos nagyon is megszokott - ha a mi kutyánk kölykéről van…..
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
4hnwBToH 2012.04.12 10:39:06
@Vu, de ja vu:
Nekem meg a dizájnerdrogjaimat vásárolja vissza az állam!
Meg a két karton cigit is, amit a kocsmában szerettem volna elszívni.
Ez már nem annyira új keletű hír. Emlékeim szerint egy orosz srác elkezdte portolni Nokia N9-re az Android ICS verzióját, ami azért számít igazán kuriózumnak, mert a készüléket gyárilag a MeeGo operációs rendszerrel szerelik fel. Ez volt a mára már „elfeledett”…..
szálka: "A Cigány meg a  Tallós széjjelkúrja a BKV-t, becsődöltetik direGt mint a MALÉVotot! " tevekaravánok: PS [i love you]:jógyerekmatek: 10300 az több, mint 77000..
Na, ha eddig nem volt nyilvánvaló, hogy Rihanna és Chris Brown között újra van valami, hát akkor majd most. Az énekesnő pár napja a Twitteren szólt be Brown aktuális barátnőjének, mégpedig úgy, hogy amiatt most többen rasszizmussal vádolják. A szappanopera epizódszereplői…..
Félrefordítások Beautiful OTP 2012.03.02 07:55:00
Persze megint egy félrevezető cím, mert nem az OTP szép... Rita tette ki ezt a gyönyörűséget FB-oldalunkra, és rögtön engedélyt kértem ide is kiposztolni, mert annyira jó:Lehet, hogy nem a pénztárosnő harmadikos kisfiát kellett volna megkérni, hogy szótárazza ki...Itt ragadom…..
Bizonyára hamar orvosolják a problémát a Mélypont nevű italkimérésben, mert Bálinttal párhuzamosan egy másik naiv ügyfélnek is pont azzal volt problémája, hogy több tétel szerepelt a számláján, mint amennyit elfogyasztott.Hatan iszogattunk a Magyar utcai Mélypontban. Már az is…..
 (A cikk eredetileg a Népszabadságban jelent meg.) Az elmúlt néhány évben a cigányság helyzete vált hazánk legégetőbb társadalmi problémájává. Ez a helyzet nem egyik pillanatról a másikra keletkezett. A magyar társadalom évtizedes lejtmenete azonban, amit…..
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
4hnwBToH 2012.01.11 17:53:22
@vuk_:
Miért sajnálod a pénzt az ujguroktól? Sok ezer éves történelmük, gazdag kultúrájuk bőven megéri azt a 7 milliárdot!
Aki kicsit ideges amiatt, hogy miért fizet egy szaros 5 Mbites ADSL-ért a főváros közepén annyit, aminél olcsóbban ad a kerületben nem elérhető másik szolgáltató 25 Mbitet, az most még sokkal idegesebb lesz. Kiderült, hogy szolgáltatón belül is változhatnak az árak, tehát…..
Subba Kínzó kérdés: Minibár 2011.12.27 12:44:23
Miért nincs a taxikban minibár? És mikor lesz?!..
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..