Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismalac2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
A horvát csatlakozási tárgyalások résztvevőjeként bizton állíthatom, hogy Magyarországot a jelenlegi állapotában nem vennék fel az Európai Unióba, mondta Hannes Swoboda, az Európai Parlament Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége frakciójának vezetője, aki február 10-én Budapesten…..
Aki nem ismeri töviről hegyire a magyar vasút történetét (mint például én), az nehezen tudja elképzelni milyen is volt egykor a Déli pályaudvar. Az viszonylag közismert, hogy 62-ben a mai épületnek csak egy kis része épült meg (az előtt forgatták a Csudapest című revüműsort),…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
90 Rollergirl - Dear Jessie 2011.08.19 14:36:00
Év 1998-1999 Nemzetiség: német Igazi különlegesség következik most, hiszen ritkán esett meg ilyesmi még ebben az egyedülálló évtizedben is. Ennek az emblematikus számnak egyből két verziója is volt annak idején, na persze csak a képi világot illetően. Ez a szélesebb…..