Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stakmann

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz stratégiájának meghatározó eleme a konstans háborús retorika: a képzelt ellenségek látványos "legyőzése" az, ami a mai napig életben és kormányon tartja a pártot. Próbáljuk meg mi is, hiszen ellenségünk éppenséggel nekünk is akad, méghozzá a Fidesz kreált ellenségeivel szemben nagyon is…..
Stakmann 2017.08.16 06:20:52
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A kérdés jogos, bár a buzikat nem árulják hatalmas haszonnal a gyógyszertárakban. Mondjuk a homeo bogyót könnyebb bevenni... :D
Jelenleg Ercsiben lakom önkormányzati lakásban, határozott idejű bérleti szerződés alapján. Az önkormányzattól májusban kaptam egy értesítés, amely szerint július végéig ki kell költöznöm a lakásból, mert a bérleti szerződés meghosszabbítására nincs lehetőség...
Stakmann 2017.07.08 18:41:45
Egy ideig azt hittem, két dologban nincs olyan, hogy "ennél már nincs lejjebb": a magyar foci és az emberi hülyeség. E kettő maradt is a helyén, de szerencsére jöttek új versenyzők is, hogy ne unatkozzak. Itt van például ez az Univer újdonság, amit egyébként nagyjából két…..
A rövid válasz: igen. Ma Magyarországon legalábbis törvény tiltja a gyerekek bármilyen fokú fizikai fenyítését, az európai uniós törvényekkel összhangban. Bár a magyarok ezzel 2006-ban hivatalosan lemondtak arról a jogukról, hogy akár családon belül, akár az iskolában kiosszanak néhány pofont és…..
Stakmann 2016.02.11 06:46:43
@BircaHang Média: Te rendkívül meg vagy korlátolva. Túl sok Edda mulatóst halgattál :D
Úgy néz ki, idén már nem születik meg a termékbemutatók szabályozását szigorító törvény, pedig elképzelhető, hogy az alábbi sztoriban szereplő tevékenység már fennakadna rajta, leginkább a delikvenst az ingyenes orvosi vizsgálat ígéretével berángatás miatt. De…..
Stakmann 2015.12.04 05:13:31
@Manyecska: Igazábol 2 perc és vagy artériából, vagy kapszaicinnel előkezelt fülcimpából kell vért venni. Vérvétel nélkül maximum szaturációt lehet nézni.
Bizonyára sokszor voltunk már fültanúi olyan vitának, amely arról szólt, hogy a csapvíz, az ásványvíz vagy a ballonos víz a jobb, illetve jobb-e valamelyik egyáltalán. A kérdésben igencsak megoszlanak a vélemények. A közvélemény is mást gondol, mint amit a kutatások mutatnak.…..
Stakmann 2015.05.21 07:23:38
@melaena: Jogos kérdés. Ez egy vicc és nem cikk.
"Azé szeretem a üveges vizet me átláccó benne lé...."
Kemény megpróbáltatásoknak tette ki magát az a nő, aki tudatosan ment feleségül egy erős visszaesőként jellemzett pedofil hajlamokkal rendelkező férfihez. Most abszurd módon védi felnőtté váló gyermekét férje beteges gusztusától. A devoni nő nem kisebb feladatot vett a…..
Stakmann 2015.04.22 05:44:39
@Bona Fides: Jogos. Kicsit hisztériakeltés szagú a dolog.
Ez egy nagyon szomorú poszt lesz. (Bélát megkérjük, semmiképp ne olvassa el, még összezavarná.) Nemcsak a kilátástalan spirál miatt, amibe olvasónk került legjobb szándéka ellenére is, hanem, mert két héten belül ez a második ilyen tartalmú olvasói levél. A T-től…..
A tegnapi nap piszkosul felemelő volt. Tízezrek gyűltek össze, majd vonultak végig a fővároson, hogy tiltakozzanak a tervezett internetadó ellen! Közösen megtöltöttük a Hősök terét és világító telefonokkal fényt vittünk az éjszakába…. Ha korábban kérdezték tőlem,…..
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Stakmann 2014.01.30 17:13:43
@AvgDvl: Ezt én is támogatom!Így nem csak a kerékpárosokat lehetne megszűrni,de az autósok fele is eltűnne:)
Stakmann 2014.01.30 17:15:44
@Don Quixote de la Ferko: Már bizonyítottam,Van belőle egy új bringám,és egy intenzív nyelvtanfolyamom.:)Te buta
Meglepő módon nem verték meg az elmeháborodott közterületfenntartókat a járókelők, de legalább végigvideózták, ahogy letépik egy nőről a kabátját, amiért az kiszabadított egy bliccelőt, akit nem sokkal korábban szintén megrángattak. Mit képzelnek magukról ezek a parasztok?…..
Stakmann 2013.10.07 14:16:51
Két hete írtuk meg, hogy az elmúlt évek számos iskolaigazgatói pályázata a schmittelés jeleit mutatja. A pályázatokban akár bekezdéseken keresztül szerepelnek azonos szövegek. Megkérdeztük a pályázatok beadóit, válaszaikból szemezgetünk. A katolikus, akinek már nincs…..
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Ott hagytuk félbe Türkménbasi történetét, hogy nem tudta megjeleníteni véleményét a Hotelkalauz.hu oldalán, miután elmenekült az ott a "hónap szállodájának" hirdetett poroszlói Club Thermál Hotelből. Azóta kapott már egy feljelentési fenyegetést is, amiért le merte írni a…..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
MTVA szülői levél 3.jpg      MTVA szülői levél 2.jpg      MTVA szülői levél 1.jpg Az MTI-közlemény azt álította, hogy nyugdíjba vonult a karnagy, azonban a szerkesztőségem birtokába került dokumentumok szerint szanzsén kirúgták. Nem mintha az MSZP-kormány…..
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Stakmann 2012.07.12 18:23:23
@Spadla z oblakov: Teljesen jogos!Én szinte csak kerékpárral közlekedek a városban(természetesen forgalomban),de bicskanyitogató hogy 1-2 hétvégi "bringás"mit művel az utakon.Halvány lila fingjuk sincsen hogy mit csinálnak,vagy hogy mit kellene csinálniuk.Nem érzik a forgalmat és totálisan fel vannak háborodva ha én mint tapasztalt kerékpáros rá merek szolni hogy vagy tanuljon meg közlekedni,vagy húzzon el a jó retkes f*szba a járdára tolni a gépet,vagy max a otthon a ház körül tekerjen hétvégente.(Esetleg maximum a kiépített kerékpárutakat használja)
Nem szép dolog letépni egy védett virágot, szemetelni a közterületen, tilosban parkolni vagy engedély nélkül horgászni, tüzelőt gyűjteni az erdőben. A bilincselés, motozás, szolgálati kutyák bevetése azonban eltúlzott reakció a kormány részéről. A Pintér Sándor által…..
Máté napokig hívotatta a GTR futárszolgálatot, amire végül kinyögték, hogy elveszett a Vaterán rendelt 40 ezer forintos Galaxy telefonja. Egyéb információt nem tud kiszedni belőlük. Április 15. óta viszont felemelkedett a vagyon elleni bűncselekmény értékhatára 50 ezer…..
Sorkizárt T-hülye 2012.05.28 18:15:00
Nyíltan lehülyézni a vásárlót nem a legjobb marketing fogás. A magentásoknak kicsit nagy lett az arcuk mostanában. Ráadásul tolakodva sértegetik az embert. A modern technika világában egyre kényelmesebb az életünk. Az okostelefonunk gondolkodik helyettünk, ha éppen azt akarjuk.…..