Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antipalandin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lesz különösebb aktualitása a posztnak, csak annyi, hogy Tylerrel minap beszélgettünk, és előkerült valahogy a Bad Day LA. A játék címe rögtön felidézte bennem a harctéri emlékeket 2006-ból, amikor a programot tesztelnem kellett. Írtam akkor egy lesújtó kritikát a…..
(Eredetileg a "Bomberman a hosszú élet titka" címet akartam adni, aztán hirtelen elbulvárosodtam. Fiatal voltam, kellett az oldalletöltés, bocs.) A videojáték gyerekeknek való, mi? 16 felett nagyon, 20 felett meg már halálosan ciki, mi? Mai játékcsajunk japán, 99 éves, és…..
antipalandin 2011.08.10 22:25:49
@Member: Csatlakozom jobboshoz. Nekem ugyan már nincs meg, de ez volt az első (és utolsó) konzolom, azóta pc-n játszom. Sok kedves emlék és jó játék fűződik hozzá.
Először nem akartam elhinni sőt még most sem nagyon hiszem el, hogy ez a néni játszik. Ez valami kamu lehet. Mindenki magából indul ki. Talán utoljára képzelném el az életemben, hogy a szüleim de akár a nagyszüleim is akárcsak hozzáérjenek egy konzolhoz vagy a számítógéphez.
Bár úgy néz ki, a magazin mégsem szűnik meg (aminek mi örülünk a legjobban, komolyan), Sasa vissszaemlékezése a PC Gurunál töltött évekre folytatódik. És ha azt mondom, hogy a második rész sem lesz különösebben rövid, úgy érzem, a fején találtam a szöget. Talán kevesebb…..
antipalandin 2011.08.04 23:32:53
@-=Flatline=-:
Én hébe-hóba olvasgatom ezt a magazint is meg azt. Régebben persze mindkettőt gyakrabban olvastam, jó volt meglátni ugyanazt a játékot más-más perspektívából. Kár, hogy a "nagyok" elmennek.
De most már tényleg érdekel a dolog, hogy ki lehetett az az ember, akit úgy kiosztottál? Az olvasók ismerhetik? Vagy egy nagyon "háttér ember"? Csak nem az, aki az rpgames.nél is van/volt? Vagy netán az, aki nemrég szerepelt a tv2 Mokkájában? Örülnék ha válaszolnál.