Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nobeige

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Itt legalább kétszázezer családot kell megvédeni az éhezéstől.  Alapvető élelmiszerekre, higiéniai termékekre és közüzemi szolgáltatásokra kellene költeni családonként havi százezer forint nagyságrendben esetleg három hónapig. Az hatvanmilliárd forint, ami nagyjából a magyar GDP másfél…..
        „Izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát  kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak.…..
      Szeretném megköszönni  Orbántól Palkovicsig, az Origo-tól a 888.hu-ig, Bayer Zsolttól Mária asszonyig, a CEU elüldözésétől az Akadémia kirablásáig, azt a sok szépet és jót, amit az elmúlt években az én szeretett hazámtól kaptam. Happy birthday, Jules.   …..
A Kraftwerkről, Ralf Hütter és Florian Schneider düsseldorfban alakult zenekaráról ma már szinte lehetetlen anélkül beszélni, hogy ne lógna ott felettünk - mint Damoklész kardja - a Kraftwerk hatalmas hatása a kortárs könnyűzenére. Még jobban megnehezíti a dolgunkat, hogy a Kraftwerk nem csak saját…..
         Nem hiszem, hogy a speciális magyar "konzervativizmusnak" a közeljövőben alternatívája lesz Magyarországon. Ez a konzervativizmus alig hasonlít a nyugati konzervativizmusra,  etatista, nacionalista, reakcionárius és enyhén bumburnyák, de...        Ha a választók többsége egy elviselhetően…..
nobeige 2017.04.19 12:24:04
@DrGehaeuse:
De az miért van, hogy a számok soha nem számítanak ebben a körben, és ahogy trianon elŒtt is kisebbségben volt a magyar nemzetiség, úgy Erdély visszatérésével megint 50% alá csökkenne a magyar nemzetiség aránya a népességben?

Még a térképen logikusnak kinézŒ 2. bécsi döntés is jelentŒs román és más kisebbséget eredményezett Észak-Erdélyben.

(Hozzáteszem, nekem nincs kifogásom a soknemzetiségü államokkal szemben, de nem vagyok biztos ebben a trianonozók esetében.)
Az elmúlt években kézműves lett a lekvár, a szappan, a hamburger, cigi, a tűzőgép, lassan eljutunk oda, hogy a szopásból is kézimunka lesz.  Jött ugye pár évvel ezelőtt ez a hipszterdivat, meg a szakállnövesztés, meg az egyéb múló hóbortok s, hogy velük együtt, vagy ezek hatására, de elérte…..
         A BBC 2011-ben elvégzett egy Great British Class Survey nevű közvélemény-kutatást, amelynek eredményét a Sociology című folyóiratban publikálták.   A kutatók hét osztályra bontották a brit társadalmat: The Elite, The Established Middle Class, The Technical Middle Class, The New Affluent…..
nobeige 2016.06.30 20:54:27
@jotunder: Miért is kell sajnálni Boris "kibaszott bohóc aki átbaszott egy nemzetet" Johnsont?

Annak örülhet, hogy Gove és Farage majomurakkal együtt még egy darabban van, nem pedig apró részekre vagdalva járja be a szigetországot.

Azért az angol (lumpen)prolik elég határozottak tudnak lenni, ha rájönnek, hogy csúnyán átvágták őket.

Cameron és Corbyn is megéri a pénzét, persze.

Egyék meg amit főztek.
Amúgy nem kibicelek, egyik fiam Walesben él. Ezért is vagyok ilyen mérges.
Az Ács Zsidó vagyok, féljek-e? 2011.09.12 11:11:00
Anyámnak lidérces álmai vannak. Hallja, ahogy a tehervonat kerekei csikorognak, ahogy a kocsik ütközői összecsattannak, miközben a szerelvény lassan megáll az állomáson, ahol sorsukba beletörődött zsidók ezrei várnak a bevagonírozásra, útban végzetük felé. Szerinte meg fog…..
Az Ács Mihasznák 2011.08.02 17:30:00
  A 30 évvel ezelőtti lengyel földindulás idején azt beszélték mifelénk, hogy azért sztrájkolnak, mert büdös nekik a munka. Egyesek szerint a pártközpontból indult, mások szerint spontán keletkezett a rágalom. Akár így, akár úgy, a magyar lakosság fogékonynak bizonyult…..