Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ANONYMOUS

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE: Lealkudtam két drónt nektek:D Xiaomi és JJRC H37 elfienél a kuponkódok Kisírtam a Gearbesttől egy listát a karácsonyi RC modell akciók kapcsán, mert már untam, hogy kézzel kellett összevadásznom mindent. Így nektek is könnyebb és nekem is, lehet szemezgetni az akciók közül. Az első…..
ANONYMOUS 2016.12.08 11:24:51
@Kivancsi:
Az ilyen eu raktáros akciónál elég szép postát tesznek rá,pl a H31-esnél is rádob 8dodo postát.
x251-nél 32$ a posta.
Ismét madárszezon következik, ilyenkor madáretető építésre szoktunk buzdítani. Azonban a Furdancs gárdájának madáretető munkássága már olyan bőséges, hogy csak ismételnénk magunkat. Tekintsünk ki a világba és ha jól csináljuk, egy madárral nézünk farkasszemet (kis képzavar). Létezik ugyanis…..
Ez itt egy Andoer H8R. Fészbúkon kérdeztem rá már lassan 2 hónapja, hogy érdekelne-e a tesztje titeket, és nagy egyetértésetek adta meg a kezdőlöketet, hogy ez megszülessen. Egy igazi büdzsé kamera, mivel 60 dollárba kerül ingyenes szállítással, két kijelzője van, vízálló tok, meg minden kutyafüle…..
Az elmúlt hosszú idő talán legjobb üzletét találtam meg. Ha nem is érdemli meg az első helyet, akkor a másodikat egészen biztosan. Bár nem tudom, mi kerülhetne még ez elé. Alapáron 32 dollárért (~9200 forint) megvásárolható, ez a drón, amivel eddig messze a legjobb volt repülni, 50 centiméter…..
Új iskolaév kezdődött Kínában is - lássuk hol és mit kapnak enni a kínai nebulók az ázsiai országban. KÉPEK A négyéves Wang Xinyu ebédje óvodájában Lanzhou-ban, Északnyugat-Kína Gansu tartományának fővárosában. Fotó: Xinhua / Xin Yuewei..
ANONYMOUS 2016.09.07 21:32:17
Végre megérkezett, már nagyon vártam, hogy befusson az EKEN H9 kamera. Több oka is volt annak, hogy vártam a megérkezését, egyrészt mert kíváncsi voltam, leveri-e az SJCAM SJ4000-et tudásban alacsonyabb ár mellett, illetve nem akartam mindig kölcsönkamerával csinálni a videókat. Persze az sem…..
Van az USA-ban egy reality, az a címe, hogy Duck Dynasty, és azoktól a szakállas emberekről szól, akik kifejlesztették a kacsák hangját utánzó, hápogó sípot. Ennyit tettek hozzá az egyetemes történelmünkhöz, meg pármillió nézőt, mert valamiért az életükről szóló reality…..
Vik nem gyanította, hogy 15Mb/s-es internetét nem érdemes IPTV-re cserélnie, úgyhogy 2 év hűséggel megrendelte decemberben a T-Home-től. Miután negyedszerre sem sikerült beszerelni, felmondta a szerződést azzal a kéréssel, hogy állítsák vissza eredeti előfizetését.…..
ANONYMOUS 2013.01.09 20:01:55
@Exxit:
Én is küzdök velük a net miatt csak én azért mert 5megásnál nagyobbat szeretnék,de azt mondják itt nem lehet,pedig nem a puszta közepén vagyunk
150 ezer eurót a szerb szövetségnek. A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) ma végleg úgy döntött, csak százötvenezer euró ellenében engedi meg, hogy Nataša Dušev-Janić szerb színekben folytassa. Október 31-ig kaptak haladékot a szerbek az összeg átutalására. A pénzt…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Vroom Jöhet a nyugdíj 2012.04.17 07:47:00
"A műtét sikerült, a beteg elvérzett" - valahogy így tartja a mondás. Tavaly augusztusban indult ez a blog nagy reményekkel. Talán nem szerénytelenség azt mondani, hogy egész jól sikerült a dolog, azonban a kitűzött célokat nem sikerült hozni. A Vroom most bezár....S hogy…..
Idősebb Kenny Roberts sok mindenben úttörő volt, a hülyeségben is itt épp egy korai sisakkamera prototípust próbál ki...
Vroom Hill az élen Thruxtonban 2012.04.14 16:47:00
Tommy Hill nyerte a British Superbike második színhelyének időmérőjét, így ő indulhat majd az élről a holnapi első futamban. Csapattársa, Norikuki Haga a szabadedzések gyenge eredményei után jó formát mutatott és az edzés első fordulóját meg is nyerte, de aztán a Q2-ben…..
ANONYMOUS 2012.04.14 19:28:02
 Felébresztették Joan Lascorzot az altatásból és már saját erőből lélegzik, nincs szüksége lélegeztetőgépre. Az április 2-án megsérült versenyzőn most különféle vizsgálatokat és teszteket fognak elvégezni az orvosok, hogy megállapítsák baleset…..
ANONYMOUS 2012.04.14 00:02:13
@fullthrottle:
Persze az jó csak amik le vannak irva javulásnak azok nem azokból a sérülésekből jaulnak amiről mi tudunk.
Ha "csak" azok lettek volna akkor az nem javulás, hogy nehezzen beszél és felismeri a körülötte lévőket hanem természetes és alap ébredés után.
Ha ezeket tényleg javulásnak kell tekinteni akkor valszeg elég keményen beverhette a fejét és akkor már az eddigi altatás sem furcsa.
Na meg ezek vizsgáltok és tesztek is furák amik 4 hétig tartanak.
ANONYMOUS 2012.04.14 00:05:52
@#86:
A keze egyértelmű volt a sérülésből, persze az ijjait nem biztos, hogy rendesen tudja.
A vasárnapi Moto2 futam kétségkívül izgalmasra sikerült, főleg a végkifejlet. Az utolsó körben történt incidens résztvevőit viszont utólag figyelmeztetésben részesítették. Kit ezért, kit azért.Thomas Lüthi a szenvedő fél volt, mégis intést kapott. A svájci versenyzőt…..
Újabb sajtóközleményt adott ki Kawasaki csapat a múlt csütörtöki után, a már több mint egy hete kórházban fekvő Joan Lascorz állapotáról. A versenyző április másodikán szenvedett súlyos balesetet az imolai WSBK tesztelésen.Lascorz továbbra is a barcelonai Vall…..
ANONYMOUS 2012.04.11 00:15:45
@==T==:
Te tudsz valamit amit mi nem?
ANONYMOUS 2012.04.11 00:17:11
@fullthrottle:
Milyen károsodásta gondolsz? Mert amiről eddig tudunk azzal élhet "rendes" életet.Persze nem olyan rendest mint eddig.

Mivel altatják valszeg a gépilélegeztetés is megy, lehet épp ettöl is a nyálkás gond.
Vroom Divat lett Rossit alázni? 2012.04.09 19:52:00
Futam után mindig érdekes látni a nyilatkozatokat, hogy ki mire fogja a kudarcot (azt most hagyjuk, hogy jogosan, avagy csak alibiből). Katarban Stoner izomlázra, Pedrosa influenzára, Spies az esések miatti vibrációra, Crutchlow pedig arra panaszkodott, hogy a startnál egész egyszerűen…..
ANONYMOUS 2012.04.10 19:21:40
@Laciii:
Azért talán nem ök rakták ki, inkább ment magátol hisz látta a hondával nagyobb az esélye.
Elhiszem, hogy maaccsok, de ha látják, hogy szar a gép azt nincs eredmény és igy sem hallgatnak Rossira(ha igy van) akkor ez már nem akacssák hanem hülyeség.
ANONYMOUS 2012.04.10 19:22:32
@Alfonz83:
Lehet azt hitték Rossi tudása elég lesz a gépük megülésére, úgy tűnik tévedtek.
Vroom Kirkhamé az első vér 2012.04.09 17:12:00
Tipikus angol időjárás fogadta a Húsvétkor is motorsportra éhes közönséget Brands Hatchben, a British Superbike első futamán. Magyarra fordítva: szakadt az eső. A nem mindennapi körülmények szolgáltatták az izgalmakat, csakúgy, mint a tegnapi időmérőn.A víz annyira állt a…..
Mégsem volt véletlen a tegnapi időmérő végeredménye, Jorge Lorenzo a versenyt is megnyerte Katarban. Pedig az elején még úgy festett, hogy a Honda megtalálta a pattogás okát, ami leginkább hátráltatja őket az idén és hogy Stoner ismét elveri a mezőnyt. Nem így történt.Pedrosa…..
ANONYMOUS 2012.04.09 19:29:50
@dhp:
Azért ö a szemünk elött "doktorált" le...
Ha rajongót veszitett az valszeg azt jelenti az nem volt rajongó csak divatdrukker:-)
ANONYMOUS 2012.04.09 20:56:06
@fullthrottle:
Hát hirtelen mi történhetne? Max szakithatnak:-)
Szal ha most történne valami azt úgy is csak hónapok mulva láthatnánk a zeredményekben, persze csak ha jó irányba indulnának.
Erősen vitatható manőver döntött a Moto2-esek első futamán Katarban. Marc Marquez az utolsó kör első kanyarjában előzte meg Lüthit, ám nem sok helyet hagyott a svájcinak, aki így nem tudott befordulni és több helyet visszaesett. Pedig az év elején még azt nyilatkozta az ifjú…..
 Luca Scassa ügyesen promotálja magát - a múltkori után egy újabb videóval jelentkezett. Ezúttal a British Superbike egyik legkülönlegesebb pályáját, Cadwell Parkot mutatja be. Előbb biciklin, majd előkerül azért a versenygép is. Ezeken a felvételeken látszik, mennyire szűk…..
ANONYMOUS 2012.04.04 20:02:54
ANONYMOUS 2012.04.04 21:10:26
@fullthrottle:
Sajnos csúszik, nem lehetne olyat amin jó az időzités?:-)
 Továbbra sincs hivatalos álláspont Joan Lascorz hogylétéről. Egy dolog biztos, hogy a hétfőn, tesztelés közben súlyosan megsérült versenyzőt átszállították Bolognából Barcelonába. Állapota a legfrissebb hírek szerint stabil, de továbbra is válságos.A GPone…..
ANONYMOUS 2012.04.04 21:09:45
@fullthrottle:
Kösz, ebbe is bele lehetne kötni, de nem teszem:-)

Igen az érthető.

Hát sok esetben(minden?) a pénz beszél, ez egy ilyen világ.

Persze, hogy nem mert az a kotlátos nem itt volt:-)(
Amire itt utaltam(alapból van két) az a két kanyar amit hétvége kapcsán már megbeszéltünk, és azt elsőre értettem, hogy ez az eset egyenedben történt.
Vroom Nap képe: egy kávét? 2012.04.04 11:11:00
  ..
ANONYMOUS 2012.04.04 20:00:43
Sokan voltak abban a helyzetben az idei szezon előtt (még az utolsó pillanatban is), hogy ülést kerestek, ám a többségnek végül sikerült valamit találni. Kivéve Sergio Gadeát, aki úgy néz ki idén nem lesz ott a világbajnokságon, bejelentette ideiglenes visszavonulását.A spanyol…..