Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rotabia

157 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú várakozás után végre láthatjuk mozgásban is a GTA V-t. Sajnos a megjelenésig még több, mint 2 hónap van hátra, valahogy addig ki kell bírnunk...
Minecraft az Xbox Live Arcaden elérte a 3 milliós eladást. Ezt Notch a twitterén jelentette be. A ~6000 forintos játék május 7-től érhető el Xboxon és már megjelenésekor rekordokat döntött, 5 nap alatt érte el az 1 milliós eladást. Nemrég egy frissítést is kiadtak, ami sok…..
A Valvenál egy csapat elkezdett dolgozni a Steam Linuxos verzióján. Az első játék, amit majd ki fognak adni, a Left 4 Dead 2-t, már sikeresen portolták. Jelenleg az Ubuntu 12.04-re írják a programot, de később más disztribúciókra is tervezik kiadni a Steamet. Már korábban elkezdtek…..
JátékAddikt Silent Hill élőben 2012.07.17 09:54:00
Minden évben megrendezik a Universal Studios által készített Halloween Horror Nightsot, Los Angelesben és Orlandoban. Utcákat, épületeket minél félelmetesebbre, horrorisztikusabbra rendezik be és a cél, hogy minél jobban megijesszék a résztvevőket. Budapesten is létezik valami…..
A Rockstar Games, véleményem szerint, a játékiparban az egyik legjobb taktikát alkalmazza: Bejelent egy játékot, hallgat egy ideig - talán egy-két apróságot nyilvánosságra hoz -, majd a megjelenés előtti hónapokban kemény marketingbe kezd, reklámozva az adott játékot minden…..
rotabia 2012.07.15 15:37:47
@hondamonda: A warezt az sem oldaná meg, mivel kevés az az ember, aki tényleg azért tölti le a játékokat, mert túl drágák.
Viszont akárhogy nézzük a konzolok viszik a videójáték-ipart. Pl. a GTA IV összesen 19,56 millió példányban kelt el, ebből 0,68 millió PC-re, szinte jelentéktelen. Persze ha egy időben jelent volna meg a konzolos verzióval akkor valószínűleg több kelt el volna belőle.
A lényeg az, hogy a konzolok nélkül nem lenne ennyi pénz a játékokban és nem léteznének ilyen alaposan kidolgozott játékok.
Ellen Page alakítja a Playstation 3 exklúzív BEYOND: Two Soulsnak a főszereplőjét.  ..
Nem létezhet Nintendo konzol Mario nélkül, ezért máris bemutattak egy új Mario játékot a Wii U-ra. ..
JátékAddikt Pikmin 3 2012.06.05 19:57:00
JátékAddikt ZombiU 2012.06.05 19:56:00
A Wii U legérdekesebbnek ígérkező játéka a ZombiU. Ezzel a játékkal egyértelműen a hardcore játékosoknak akarnak kedvezni. Örülük, hogy a Wii U kínálatában egy ilyen játék is megtalálható, kár, hogy kevés hasonló játékot mutattak be. ..
Wii U-ra fog megjelenni a Lego City, ami egy családbarát GTA-nak tűnik. Nagyon érdekes elképzelés, kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle. ..
JátékAddikt Matter 2012.06.05 19:29:00
JátékAddikt Resident Evil 6 2012.06.05 19:24:00
Idén a Nintendo konferenciája egyértelműen az új konzolukról, a Wii U-ról fog szólni. Valószínűleg bemutatják a végleges hardvert, a konzol árát, a megjelenés dátumát és persze a játékokat, amik meg fognak jelenni rajta. Ezeken kívül még a 3DS-ről is lesz szó, de…..