Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AMMA

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hűvös,esős időszak beköszöntével a szervezetnek nagyobb szüksége van vitaminokra, ásványi anyagokra, a jó emésztéshez pedig rostokra és vízre. Immunrendszerünket egészséges élelmiszerek fogyasztásával, természetes vitaminforrásokkal is felkészíthetjük a hűvösebb…..
2012. október 4-én a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat és a budapesti Francia Intézet közös kezdeményezésére a Magyar Francia Intézet adott otthont a Konferencia a közvetlen értékesítésről és rövid értékesítési láncról elnevezésű…..
Idén is sor kerül az Európa szerte népszerű Kulturális Örökség Napjai hétvégére, melynek időpontja: 2012. szeptember 15-16. A program célja az, hogy a nagyközönség figyelmét ráirányítsa az épületek értékeire, közelebb vigye a polgárokat a kulturális örökségekhez,…..
A Bakonynektár néven megismert méhészet termékkínálata idestova egy éve színesíti Akli MajorPiac áruválasztékát. A hajmáskéri méhészek célja, hogy a bakonyi méhlegelőkön méhkímélő technológiával termeltetett mézet a magyar fogyasztók asztalára juttassák el.A tudatos…..
2012 augusztusában négy héten keresztül, a hagyományos szombati piacok keretében a major udvara barokk játszótérré alakul. Az Akli MajorJátékok - Akli BarokkMánia néven futó eseménysorozat NEM egy RENDEZVÉNY, amit mi rendezünk másoknak, hanem egy JÁTÉK, amit közösen…..
2012. június 30-án szombaton ünnepelte Akli MajorPiac egy éves fennállást. Az évfordulós piacra a szervezők és a termelők érdekes programokkal készültek és bár a déli hőség közeledtével többek hűvösebb menedékre vágytak, azért akadt szép számú érdeklődő, aki…..
Akli MajorPiac és Akli MajorBolt megnyitásának 1 éves évfordulója alkalmából június 30-án, szombaton érdekes programokkal készül a piaci közösség az Akliba kilátogatók számára.A piac ideje alatt színes programok keretében megtudhatjuk, hogy készülnek az Akli MajorPiacon…..
ZIRCINFO 50 kilométeres diéta 2012.06.19 21:10:00
Az 50 kilométeres diéta legelszántabb résztvevői azt vállalják, hogy június 1-től kerek egy hónapig csupán 50 kilométeren belül előállított élelmiszereket fogyasztanak. Az 50 kilométeres diéta alapötletét egy kanadai házaspár könyve „100 miles diet” inspirálta, amelyben…..
ZIRCINFO A tudatos fogyasztó 2012.06.15 19:23:00
Amennyiben tudni szeretnénk, hogy a megvásárolni, elfogyasztani kívánt élelmünket kik és milyen körülmények között termelték, milyen és mennyi vegyszerrel kezelték, mennyit utazott, mennyire tiszta és biztonságos, akkor tudatos fogyasztónak nevezhetjük magunkat. Vásárlóként…..
 Gyógynövényekből készült szörpök és lekvárok Zsóka és Laci boszorkánykonyhájábólŐseink az erdőket, mezőket éléskamraként használták, ami az idők során átalakult patikává is. A modern kor embere is kezdi újra felfedezni a természetes patikaszerekben rejlő…..
 Hidegen sajtolt napraforgó étolaj, propolisz tinktúra, propoliszos méz, medvehagyma tinktúra Gyöngyösi István porvai ökogazdától A napraforgó étolaj, mint minden fajta étolaj akkor egészséges és hasznos táplálék, ha hideg sajtolással készül. Természetesen az ökológiai…..
 - Száraztészta, lencse, tojás 35 Ft/db, mézeskalács - Sokak nagy örömére Akli MajorPiacon kapható házi tojás! A friss tojás 35 Ft / db áron beszerezhető Viviennél.A MajorBolt kínálata is tovább bővült. Mostantól kaphatóak Pásztorné kiváló minőségű fehér-,…..
  A tönkölybúza újrafelfedezése az ökogazdálkodás elterjedésének köszönhető. Ismertsége elsősorban az egészségtudatosan táplálkozók körében népszerű. Fehérjetartalma felülmúlja a hagyományos búzáét és teljes egészében emészthető, ásványi anyag és nyomelem…..
A szombati Akli MajorPiacon friss házi tojás kapható 35 Ft / db áron! A baromfiudvarból érkeznek még 7 hónapos tojó tyúkok 1000 Ft / db áron. Pucolt fiatal kakas (1-1,5 kg) 1000 Ft / db. Pucolt idősebb kakas (2-2,5 kg) 1800 Ft / db. Édesnemes fűszerpaprika 3000 Ft / kg áron, igény…..
 Berni pásztor jellegű kölykök ingyen elvihetők. Nyolc hetes, tündéri, berni pásztor jellegű kölykök, nagyon okos németjuhász jellegű anyától Akli Majorból elvihetők. Érdeklődés: Vajda Eszter 88/445-185, 20/621-9904.  A kutyusok itt…..
    AKLI MAJORPIAC KONYHAKERTI ÉS KULTURÁLIS PIACTÉR a helyi lakosság és a hozzánk látogató vendégek szolgálatára és szemléletformálására   2012. április 28. szombatTovább ►   Heti ajánlatunk: Telemea sajt, juhtúró.   Élő tejes bárányok…..
Az Akli Majorért Műemlék Alapítvány a műemlék épületegyüttes értékfeltáró és értékmegőrző műemléki helyreállítására jött létre. Terveink szerint a barokk major épített környezete nyújt majd keretet az élő szabadtéri múzeum számára, ezen belül az…..
AKLI MAJORPIAC KONYHAKERTI ÉS KULTURÁLIS PIACTÉR a helyi lakosság és a hozzánk látogató vendégekszolgálatára és szemléletformálására2012. március 24. szombatHúsvétra tejes bárány (6-10kg-os egészben vagy félben) 2.500Ft/kg-os áron , illetveracka juhhús (20-22 kg-os egész,…..
AKLI MAJORPIAC KONYHAKERTI ÉS KULTURÁLIS PIACTÉRa helyi lakosság és a hozzánk látogató vendégek szolgálatára és szemléletformálására2012 Január 21. Szombat Újévfolytató Piac!Szürke marha kolbász, szalámi, pácolt, fűszeres, füstölt bélszín, hátszín, oldalas Nagy…..
 AKLI MAJORPIAC KONYHAKERTI ÉS KULTURÁLIS PIACTÉR a helyi lakosság és a hozzánk látogató vendégek szolgálatára és szemléletformálására     2011. december 24. szombat ZÁRVA TARTUNK! Legközelebbi piacnyitásunk: 2011. december 31. szombat!     Kosztolányi…..
AKLI MAJORPIAC KONYHAKERTI ÉS KULTURÁLIS PIACTÉRa helyi lakosság és a hozzánk látogató vendégek szolgálatára és szemléletformálására Augusztus 27., szombat: OVI - SULI kezdő bolha piac! Szeretettel várunk minden kis és nagy gyermekes családot eladóként és…..