Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attis001

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen elvesztünk a Brabus standján, ahol több volt a nyolcszáz lóerős autó, mint a szép arcú hoszteszlány. Egyrészt bemutatták a CLS-re épülő Rocket 800-at, másrészt ugyanezzel a motorral, elérhető az E- és az S- és a G-osztály egy-egy alaposan átépített változata is. Mi…..
Attis001 2011.09.14 14:56:09
@akos696:

Figyi hát nem tudom,ha neked ez szórakoztató hát legyen,engem egyáltalán nem,hülyeségeket,vicces dolgokat bár ki tudni,csak sajnállak ha neked ez tetszik,de bocs!!!:):)

Én tegnap elmentem egy V8-as Merci mellet a Bömbivel annyira megijedt szegény,hogy 2 hengerre le állt.....látod ennyi,hhhúúúúú nagyon jó vok most vagy mi van?!:P:P

Pedig nekem van V8-as Bmw-m mégse verem magam......ennyi!!!:):)
Most olvasom Bende Tibi posztját a véresen komolyan vett gyorsulási versenyünkről és rádöbbenek, hogy tulajdonképpen ja, rákészültem én is. Pedig nem is terveztem különösképpen, úgy gondoltam, hogy odamegyek, vívunk egyet a Motordokival (ahol ilyen rövid távon ő az esélyesebb)…..
Attis001 2011.08.29 19:15:11
@Tj66a:

Én úgy tudom van benne,legalább is amibe én ültem s70 abba volt.....amúgy teljesen igazad van....az első keréken nehéz átvinni az erőt a talajra nem hiába nincsenek nagyon első kerekes 400-500 Le gépek(gyáriak)focus rs-be ültem még 2 éve az is brutálisan sok az a 305 le...amúgy a c70-ed coupe?!mert az vmi álom...csodálatos gép!
A vezetéstechnikai tréningek első tíz percében szokott elhangzani, hogy a motor arra megy, amerre nézünk. Erre sokan rábólintanak, ennek ellenére mégsem használják megfelelően a módszert. Persze gyakorlás közben mindenki megtanulja használni a tekintet erejét – aki eddig nem…..