Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ny_aranka

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nádasy Erika nyugdíjba megy, Blaskó Balázs nem ad neki szerepet, holott a színigazgatói választás előtt erre ígéretet tett a direktor – fakadt ki a színésznő a 7ora7.hu színházi portálnak.Nádasy szerint Blaskó nem tartja be az ígéretét, ugyanazt a hibát követi el, mint…..
Egyelőre nem lesz Martonné Adler Ildikó a Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság tagja. Dr. Csarnó Ákos a csütörtöki közgyűlésen visszavonta az erről szóló napirendi pontot, nem szavazhattak a kérdésről. Megalapozottnak bizonyult előző bejegyzésünk felvetése, miszerint a helyi…..
Megszűnt Nagy István bizottsági tagsága, sokat hiányzott. Az egri városvezetésnek persze a szocialisták csak útban vannak, mindenféle egyeztetés nélkül a Fidesz helyi alelnökét ültetnék az MSZP-s önkormányzati képviselő helyére.A nyári szünetet követően csütörtökön…..
A Badora Dance Company háttérbe szorulását követően új tánccsoport indul Egerben. A csoport vezetője a megye egyik legnépszerűbb politikusa: Sós Tamás.Az országgyűlési képviselő amellett, hogy aktív szereplője lesz az előadásoknak, politikai lobbitevékenységével…..
Egerben jól működik a szelektív hulladékgyűjtési rendszer – ez öröm a Városgondozás Kft.-nek és azoknak is, akik ellopják előlük a kihelyezett zsákokat.Nem csak magánszemélyek, hanem vállalkozók is rájöttek arra, hogy különösebb következmény nélkül elvihetik az…..
 Az Egri Okmányiroda kiadványára került hiba után Habis László a megyeszékhely első embere és Cheb polgármestere gyorsított eljárásban megegyeztek: szeptemberben, az Eger Ünnepén aláírják a testvérvárosi kapcsolatról szóló szerződést. Információink szerint a…..
helló Eger! Címlapsztori 2011.08.02 15:43:00
  Különös megoldást választottak a megyeszékhely közpénzből finanszírozott kiadványánál. Az Egri Magazin júliusi számát olyan címlapfotóval látták el, amelyre a belső oldalakon semmilyen utalás sincs. A júniusi egri fényünnepen készített kiváló képet ugyan a…..