Regisztráció Blogot indítok
Adatok
primate

187 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé bulvárosra sikeredett címünk apropóját az adja, hogy előkerült egy korabeli videófelvétel, ahol a ma már legendásnak számító keceli Club Korona egykori ügyvezetője mutatja be a klubot a maga 90-es évek eleji stílusával, majd a sokkhatást a helyszíni kukorékoló verseny…..
Igen érdekes szociológiai tanulmány minden egyes Boiler Room-adás. Milyen az, amikor leszar a dj? Vagy éppen milyen az, amikor leszar a közönség? Az alábbi videóban a műsor történetének néhány vicces jelenetét élhetjük át újra, angol nyelvű feliratozás mellett.  ..
Primate CLR menni Amerika 2013.05.08 02:22:17
Chris Liebing és cinkostársa, Tommy Four Seven nemrég amerikai turnén vettek részt Bryan Black társaságában. Felléptek New Yorkban, valamint a montreali Iglofesten. A kanadai open air partyt -20 fokban rendezik meg. Élményeikről egy öt perces útifilmben számolnak be.  ..
A new beat a 80-as évek végén bukkant fel Belgiumban. A dokumentumfilm feltárja a belga dance szcéna gazdag történetét, amiről eddig még senki nem beszélt. Dancehalltól az EBM-ig, new beat-től a technoig. Elérkezett hát az idő, hogy elmeséljük a történetet, amit a "komoly"…..
Primate Interjú - Speedy J 2013.05.06 06:26:44
A klubok és fesztiválok állandó vendége vagy szerte a nagyvilágban. Melyik színpadon érzed magad jobban? Igazából mindkettőt szeretem. Más és más mindegyik. Fesztiválon természetesen még több az adrenalin, ha több ezer ember előtt kell színpadra állni. Mint például…..
Primate Könyvajánló 2013.05.06 06:25:40
Mareile Kurtz néhány nappal ezelőtt mutatta be harmadik regényét. A hiteles drámai mű a partygeneráció világába kalauzol el bennünket: drogok, szex, szerelem, szabadság, DJ-k, és hosszú éjszakákon át nyúló partyk. A regény a "Mausmakis blaue Pumas" címet viseli és Schwarzkopf…..
Jennifer Cardini a francia klubszcéna egyik legmarkánsabb alakja. 15 éve a világhírű Rex Club rezidense Párizsban, azonban néhány éve már Kölnben él, ahol a Kompakt árnyékában megalapította saját kiadóját, a Correspondant-ot. A Kompakt lemezboltjában a kiadójáról, valamint a…..
Aki még nem látta, vagy újra meg szeretné nézni, teljes hosszában átélheti az elektronikus zenéről tavaly bemutatott magyar dokumentumfilmet. ..
Primate Április 1. alkalmából... 2013.04.01 12:01:32
Tudósíthatnánk elsőként arról, hogy John Digweed helyett egyenesen a Daft Punk érkezik Hyperre, vagy a Berghain ettől a hónaptól kezdve mindenkit szeretettel vár, de mivel ma amúgy is húsvéthétfő van, bármi viccesnek vélt hírérték csak szánalmas próbálkozás lenne. Helyette…..
"Ez a film a techno világába kalauzol el minket. Hedonista hippi társadalom. Eufória és finom melankólia közötti érzések. Élet a laptopok és lemezjátszók mögött - és azelőtt." Így szól a projekt jellemzése a Startnexten, a legnagyobb német nyelvű crowfunding, azaz…..
Nina Kraviz a Hugo Boss Deep Red parfüm kampányának arca. Nina kiválóan illeszkedik a  márka arculatához - erős, öntudatos és független nő. "Csak teszem a dolgomat, amit épp érzek. Soha nem féltem hibázni. Ha hibázol, csak kelj fel és lépj tovább" - mondta. ..
Primate Videó - Shockwave 2013.03.17 23:29:02
Ha esetleg valaki még nem látta volna: immáron a youtube-on is elérhető a Shockwave partysorozatról készített egy órás film. Magyarország történetének második legsikeresebb techno rendezvénysorozatának helyszínei: Supersonic Technikum, Kashmir, Tököli Reptér, Millenáris és a…..
Különös videóra bukkantunk az imént. Sajnos egy kukkot nem értünk olaszul, de a látvány is önmagáért beszél. A Berghain keveredik a misztikummal, felbukkannak manók és Sven Marquardt is, mindenkinek ajánljuk a másfél perces fantasztikum megtekintését :) ..
Március 8-án, pénteken a Soundhead által szervezett szakmai konferenciának adott helyet a Cinema Hall, ahol a hazai partykultúra legfontosabb területeit vizsgák meg a szakma ismert arcai. Külföldön már évről-évre több hasonlóan sikeres kezdeményezéssel találkozhatunk. Elég, ha…..
Primate Boiler Room 2013.02.28 03:17:46
2011-ben új fogalom ütötte fel fejét a nemzetközi partyéletben. A Boiler Room foteldiszkója hétről hétre nézők és hallgatók ezreit ülteti a számítógép monitora elé, hogy a Berlintől Los Angelesig, a földkerekség mintegy féltucat pontján berendezett stúdióban egyszerre két…..
Mixsorozatunk harmadik részében a technoé lesz a főszerep. A lendületes, egy órás szett elkövetője a fiatal fertődi dj és producer, Akos Veecs.  A mix különlegessége, hogy két saját szerzeményt is tartalmaz.  Akos Veecs holnap, azaz február 23-án, szombaton a Planet…..
2 ország, 4 fellépés, 24 órán belül. 6 perces videónapló Richie Hawtin szilveszteréről. ..
Primate Interjú - Kölsch 2013.01.12 13:23:42
Kölsch-t sokkal jobban ismerhetjük más művésznevek által, de elsősorban a kommerszebb körökből. Népszerűsége folyamatosan nőtt, írt tracket Nicki Minajnak, majd megjelent a Rune alteregó által kiadott Calabria, mely tulajdonképpen az USA Dance Number 1 csúcsára is feltört…..
primate 2013.02.19 00:12:24
Primate Trailer - Melt! Festival 2013.02.15 21:15:03
Hivatalossá váltak az első nevek az idei Melt! Festivalra, valamint már a trailer is megtekinthető. ..
Primate Bezár a berlini Horst! 2013.02.14 17:35:23
Szomorú nap a mai a berlini klubszcéna történetében. Bezár a Horst Kreuzberg! A pletykát először DJ Tanith twittelte ki, azóta sajnos kiderült, hogy a történet itt sajnos valóban véget ér. Az üzemeltetők nyilatkozatát már olvashatjuk a facebookon. A klub hétről hétre a…..
Primate Speaking in Code 2013.01.15 15:20:48
Néhány évvel ezelőtt bizonyára többen is láttátok a Speaking in Code című dokumentumfilmet, amit a Merlinben vetítettek le. A másfél órás anyagot többnyire az Egyesült Államokban és Németországban forgatták, de elkalauzol bennünket az Awakeningsre és a Sonarra is.…..
Primate Fözzünk John B-vel! 2013.01.14 18:52:06
John B-t eddig a dnb fenegyerekeként és extravagáns külsejéről ismerhettük. Tudtátok, hogy mindamellett kiváló szakács is? Főzőtudományáról az önmagában is nagyon cool tumblr-n vezetett blogján számol be, ahol kedvenc receptjeit is megosztja velünk. ..
Primate Hírek Frankfurtból 2013.01.13 16:51:33
Zajlik az élet Frakfurtban. AZ ottani kulbéletet érinően egy jó és egy rossz hírről tudunk beszámolni. A rossz hír, hogy a nemrégiben tulajdonosváltáson (a klubot üzemetető trió egyik tagja maga Pascal FEOS) átesett U60311 nevűlegendás és maratoni hosszúságú bulijairól híres…..
Primate Interjú – Pan-Pot 2012.12.30 11:51:41
Bár a zenéteket nem lehet egyértelműen behatárolni, néhányan mégis megpróbáltak benneteket jellemezni. Kritikusok írták, hogy elmossátok a határokat techno és house között, és a zenétek tartalmaz egy jó adagot az úgynevezett berlini minimal technoból. Ezzel az állítással…..
A Perlon világában, akik konzekvensen elhatárolódnak a digitális megjelenésektől, a zene mellett a hanghordozók külalakja is nagy jelentőséggel. Ez a koncepció, amióta Chris Rehberger  (aki Németország egyik legbefolyásosabb grafikusa), Markus Nikolai és Thomas „Zip”…..