Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exuls

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak szükséges és vannak szép dolgok. A kettő viszont ritkán vág egybe, de jó hír, hogy mindig lehet a helyzeten javítani. Na, pontosan ez a helyzet a klíma kültéri egységénél is, ami az erkélyedre került. Egyrészt szeretném meghálálni neked, hogy vállaltad az áldozatot és az erkélyedre…..
Exuls 2017.09.06 01:09:31
@Megoldó: nincs igazad ez egy kalorikus körfolyamat, állításod csak abban az esetben igaz ha ki van kapcsolva a klíma gép, dehát akkor meg nem hűt/fűt!

korrekt lenne, ha a cikk kijavítva élné tovább életét a blogon!
  Lehet-e még újat mondani a Lánchíd építéséről? Bizonyára, de ilyesféle bravúrral most nem fogok kísérletezni. Viszont van két kép, melyet igen nagy valószínűséggel még nem láttatok. Mindkét kép egy német képeslapban jelent meg 1847-ben. A német precizitás ellenére a…..
Exuls 2014.04.19 20:16:22
@gusthy1: most is ott van a K épületben a földszinten
Nem elég, hogy a korábban ismertetett módszerekkel mindenkit lehúznak, de eközben még területfoglalósat is játszanak a Római-part vendéglátóhelyei. Ha ugyanis a T. vendég rendelés után a másik helyen ül le, ott keletkezik a szemét, és be lehet gyűjteni a szomszéd poharait…..
Exuls 2014.03.25 06:43:33
@jacques shiraz: államosítás megtörtént Főváros einstandolta az összes parti területet Budapesten belül.
Megelégelte a kormány, hogy egyre több, becslések szerint már közel harmincezer hazai autós próbál külföldi rendszámmal adót, bírságot elkerülni. Mai cikkünk blogposztja...
Exuls 2011.08.01 22:26:49
@Krisi: Szevasz, mikor talakozunk? Jó a motorod, majd megint cserélünk.