Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neotrog

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Journey to Rhosgobel megjelent, már rendelhető is az FFG honlapján, ahonnan akár meg is lehet rendelni. Sajnos arról nincs még info, hogy Magyarországra mikor jut el, no meg tudtommal még a Conflict at the Carrock sem jelent meg nálunk...Ízelítőként felkerült még néhány lap a…..
Hétfőn végre sikerült beszereznem az első kiegészítő paklit a játékhoz, vagyis a The Hunt for Gollum-ot. Néhány játék és a lapok tanulmányozása után ideje megírnom róla a cikket. Csak akkor érdemes a továbbiakat elolvasni, ha már láttad a lapokat és ismered az…..
A küldetések cikksorozat második része következő. Ebben az előzőhöz hasonlóan a Journey Down the Anduin küldetés bemutatása fog szerepelni.Miután túlélték a Bakacsinerdő veszélyeit, a hősök folytatják útjukat végig az Anduin folyó partján Lórien felé a Bakacsinerdő déli…..
Volt egy kis időm, szóval eszközöltem egy-két változtatást a külsőn.Először is az oldal színei, felépítése kissé megváltozott, fentre került egy kép amire kattintva a főoldalra lehet jutni.Ezen kívül jobboldalra kihelyeztem egy kis dobozt, név szerint "FFG…..
neotrog 2011.08.05 14:08:36