Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Déww

28 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
icam blogról 2012.04.09 16:37:00
Üdv.A blog az új Apple fényképező bejelentésével egyidőben fog beindulni. ..
Cydia Jelentkezés! 2012.04.09 16:36:00
Üdv,Szeretnél szerkesztő lenni?Jelentkezéseket várunk . :)..
A Moneto bejelentette az appot amivel már iPhone-unk NFC (Near Field Communicaion) képes lesz.Egy fejlesztő szerint az Apple az iPhone 5-ben már alkalmazza az NFC-t.Már az iPhone 4S bejelentése előtt szabadalmaztatták a szabványt New York-ban.Egy amerikai oldal szerint mostanában sokat…..
iBlog (: Ilyet nem jó látni! 2012.01.31 14:51:00
Egyik este épp egy alkalmazást töltöttem le,de lezárt, és miután feloldottam ez fogadott:Egy Restart megoldott mindent.De valahogy mégsem tetszett nekem :)..
A Valve sem maradhat ki a hivatalos alkalmazások gyártásából, ha továbbra is minél nagyobb közösséget szeretne átkarolni.A tegnapi nap folyamán megérkezett a Valve által kiadott hivatalos Steam alkalmazás. Az iOS és Android rendszert futtató eszközökre elérhető program…..
iBlog (: Új szerkesztő! 2012.01.06 18:52:00
 Sziasztok! Én lennék az új szerkesztő:Trigogame!(Persze,Déww mellé jöttem!)..
Déww 2012.01.07 16:38:22
Az Apple már a saját oldalukon is láthatóvá tett egynagyon  fontos információt.Korábban már olvastam, hogy az Apple egy kisebb rendezvényt szervez januárban,ésazt is, hogy ez most nem új termékről, hanem egészen másról fog szólni. A januári rendezvény (ha lehet hinni a…..
Tegnapi napon,mikor épp a szifon.com appot teszteltem, valamiért átugrottam Safari-ra, és a Notification Center jelzett, (a telefon el volt fordítva) fordítva jött elő a Notification Center. Szóval ha safariban fekve lehúzzuk a Notification Center-t akkor fekve jön elő.Eddig nem…..
iBlog (: Összefoglaló: Október 2011.10.29 10:58:00
Mióta Steve Jobs meghalt nem írtam posztot.Ez pedig régen volt.Röviden összefoglalnám, mi is történt Októberben: Okt.4,Apple Keynote.Bemutatták az új iPhone 4S-t, az új iPod Nano-t, az iOS5-öt és kapunk értékesítési időpontot. Okt.5,Steve Jobs korán reggel családi körben…..
  Szomorú hírt kell közölnünk kedves olvasóinkkal: Steve Jobs, életének 56. évében elhunyt.Nem csak az Apple, hanem az egész világ vesztesége Stve Jobs, a látnok és géniusz halála. Az Apple gyászol, és arra kérik a rajongókat, munkatársakat, felhasználókat:…..
iBlog (: Apple Keynote MOST!!! 2011.10.04 19:08:00
Érdemes követni az eseményeket!http://www.engadget.com/2011/10/04/apples-lets-talk-iphone-keynote-liveblog/  ..
 Az eheti iTunes zene- és filmboltjának európai kiterjesztése után egyáltalán nem meglepő, hogy új országokban debütál az Apple TV is. A hét szerencsés ország: Belgium, Luxemburg, Hollandia, Svédország, Dánia, Norvégia és Finnország. A MacRumors azt is megtudta, a…..
Már volt arról szó, hogy mi is megkapjuk a boltot,azonban nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan.Meg is érkezett. Először még csak a bizonyítékok sora bővült tovább. Egyrészt az iTunes-on belül a Store-ban:megjelent a Music ikon:ami ugyan belül még üres volt, de attól még ott volt:A…..
 Az Apple kiküldte meghívóit az eseményre, amin várhatóan bejelentik az iPhone 5-öt: Ahogy az a fotón is látszik, a show október negyedikén lesz, kaliforniai idő szerint délelőtt tízkor, és ha már mindegyik ikonnak jelentősége van, fogadjuk el, hogy az amúgy…..
iBlog (: Na most hogy van ez??? 2011.09.24 13:44:00
 Véget nem érő és agresszív pereskedésbe fogott a két cég, a Samsung nyilván őrjöng amiatt, hogy egyes országokban betiltották bizonyos Samsung-termékek forgalmazását, kemény válaszokat ígérnek, hatalmas a zaj, a hörgés, egymásnak csaptak a hullámok és…..
  Az Appleinsider többé-kevésbé biztosra veszi, hogy a most kiszivárgott információkban már nyugodtan bízhatunk: azokra biztosan lehet számítani a következő hetekben. Hogy nyomatékot adjon a híreknek, még a Breaking-taget is odatette a címek mellé, lássuk, mit…..
 Ugyan még be sem jelentették az új iPhone-t, de folyamatosan érkeznek az újabb és újabb hírek, amelyek mindegyike egyre több részlettel próbál szolgálni a készülékről. Sokan már megerősítettnek érzik, hogy megindult a tömeggyártás, és ennek pontos részleteiről…..
iBlog (: Ilyen lesz az iPhone 5? 2011.09.01 19:19:00
 Az Apple előszeretettel bocsát ki szoftvereiből béta verziókat, így a fejlesztők a végső megjelenés előtt hozzá tudják igazítani programjaikat. Így tett a Photo Stream nevű fénykép-szinkronizálós alkalmazással is.Éles szemű felhasználók a fényképek importálásánál…..
 Mostanában nem volt sok hír az Apple-ről.Talán ez valamennyira az Apple-höz kapcsolódik.A kérdés korántsem nyit filozófiai mélységeket, még csak abba sem akarok belemenni, hogy az Apple, mint szervezet mennyire köthető Jobs nevéhez. Teljesen tárgyilagos, visszaellenőrizhető,…..
 A szenzorokkal felszerelt high-tech kerékpár a geekek nagy kedvence lehetÉrdekes szabadalom látott napvilágot az Apple-től. A kiszivárgott képek alapján a cupertinói cég egy „Smart Bike” névre keresztelt okos kétkerekűn szorgoskodik. A technológia a bicikli, illetve…..
iBlog (: Hamis képek.Valóban? 2011.08.20 17:23:00
 Régebben írtam arról,hogy az Apple torzított képekkel perelt a Samsung ellen.Ma olvastam a 9To5mac en ,hogy az Apple a S. Galaxy ellen is torzított képpel perelt.Vajon valóban igaz?Miért perelne mind 2x más képpel?Vagy talán más okozta?Nekem nagyon furcsa ez a dolog ..
A mobil adatátvitel folyamatosan fejlődik, a magyar szolgáltatók is nagy hálózatfejlesztésbe kezdtek. 3G után a következő nagy ugrás az LTE lesz (Long Term Evolution), amin az adatátviteli sebesség jelentősen nő. Az új iPhone-nal kapcsolatos pletykák megoszlottak a készülék…..
A profi fotósok szerint egy kis Photoshop-mágia sokszor elengedhetetlen a kellő eredmény eléréséhez. Most pedig a jelek szerint az Apple alkalmazta a fotóeditáló szoftvert versenytársa kizárására. Bombahírként robbant, hogy az Apple sikeresen betilttatta egy német…..
Szeptember 7-én mutatják be az új iPhone-t? Egy japán oldal szerint az Apple szeptember 7-én tartja a szokásos őszi zenei iPod bemutatóját. A dátum következhet az eddigi rendezvények idejéből: ezek 2008. szeptember 9-én, 2009. szeptember 9-én és 2010. szeptember 1-én voltak.…..