Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balii92

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádott Olaszországomat már többször jellemeztem: sokszínű építészet, természet, életérzés és még sorolhatnám. Számunkra idén januárban az olasz autók kerültek a középpontba, azon belül is a Ferrari. Apósomat 60. szülinapja alkalmából valamilyen autós témájú utazással szerettünk volna meglepni, így…..
Magyar Opera Opera vs. Vivaldi 2015.02.21 23:57:23
Valahol belül talán mindanyian vártuk azt, hogy Jon Stephenson von Tetzchner nem hagyja annyiban az Opera átalakítását, és visszatér egy saját böngészővel. Erre egészen idén januárig kellett várni, és nem is csalódtunk, hiszen a Vivaldi elég erősen kezdett a funkciókat…..
Balii92 2015.03.10 22:50:28
@sBc:

pl a magyar nyelv is megjelent benne( bár angolul is tökéletesen lehetett használni mégis) egy nagy + jár érte
Meg ha így folytatódik akkor lassan az lesz majd az elsődleges minden szempontból.
Főbb újdonságok Bár a könyvjelzők szinkronizálása már az előző verzióban bemutatkozott, ahhoz még túl instabil volt, hogy a béta kiadásba bekerüljön. Most viszont további javításokat kapott, ráadásul már az Androidos kiadással is képes szinkronizálni. Megnyitott fülek…..
Balii92 2014.11.06 17:24:53
@Zsolt Kallós: ezek azok a dolgok, ami miatt én visszasírom a régi Operát. De talán egyszer ebbe is kerül valami hasonló frissítés, mert én pl nem szeretnék kiegészítőkkel szórakozni.
Új rovatot indítunk, amiben olyan hasznos kiegészítőket mutatunk be, amik megpróbálják visszaállítani a régi Opera egyes funkcióit, vagy éppen olyan funkciókat adnak a böngészőhöz, amit még a régi sem tudott. Az első bejegyzésben rögtön egy olyan kiegészítővel kezdünk,…..
Balii92 2014.06.21 16:15:34
@Papajaj: ... a csatolt fájlokról eldönthessem, hogy le akarom-e tölteni, vagy csak a böngészőben elolvasni...

Ezt már énis szeretném, jó lenne ha letöltéseknél eldönthetném, hogy egyből megnyitom vagy letöltöm-e. Nem értem ezt miért kellett kivenni vagy egyáltalán miért nincs még benne?

Másik, ami nekem nagyon hiányzik, az a jegyzetek. Szerettem, hogy ha egy oldalról csak egy bekezdést akarok félrerakni, akkor kijelölés-->másolás jegyzetbe és később pedig csak egy dupla katt és máris az eredeti oldalon voltam, jobb megoldás, mint könyvjelzőzni minden oldalt, ami sajnos szintén nem megoldott rendesen az új Operában :(
Balii92 2014.06.22 11:07:05
@Papajaj: A pdf nálam még nem is volt gond (a FR gond nélkül megnyitja a böngészőben), csak a többi fajta fájl pl.:*.mp3,*.xls;*.torrent stb.
Ezekre meg gondolom nem müködik
Magyar Opera Vivaldi Mail 2014.03.08 18:46:10
Ahogy egy korábbi bejegyzésben ígértük, egy külön bejegyzést szentelünk a Vivaldi email szolgáltatás technikai részleteinek. A blog profilja ugyan az Opera céggel és termékeivel kapcsolatos, de a My Opera megszűnése után keletkezett űrt mi más is pótolhatná jobban, mint a Jon…..
Ha problémád van az Opera Mini vagy az Opera Mobile böngészőkkel, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera asztali verziójával kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..