Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hiroshige

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó pár éve már, hogy a kormány átalakította a hazai cafetériarendszert, és az Üdülési csekket társaival, a különböző utalványokkal ki-, a Széchényi Pihenőkártyát vagyis SZÉP-kártyát pedig bevezette. Aki kap ilyet a munkáltatójától, az tudja hogy működik, a többieknek mondjuk: az éves juttatás 3 féle…..
hiroshige 2019.11.01 13:49:22
@Horváth Toya:
Igen, leginkább ez lehet az oka. Tudomásom szerint, az adókedvezmény a munkaadónál jelentkezik, nem az elfogadóhelyen.
Gretta A világ 10 legszebb hegye 2018.01.12 12:12:09
Minden hegy a maga nemében szemet gyönyörködtető - ezek az égigérő csodák viszont a Föld legszebb pontjain állnak, olyan panorámában, melyekről még álmodozni is fantasztikus! Következzenek a világ legszebb hegyei - a teljesség igénye nélkül. © Lonely Planet Fudzsi, Japán A japánok szent helye…..
Shane Black egy rendes fickó. Nem feltétlenül azért, mert újra felvonultatja azokat az elemeket, amelyek miatt megszerethette az ember a munkásságát, hanem azért, mert mindezt elképesztő arányérzékkel csinálja meg. Összerakott egy bűnügyi filmet, egy nyomozós mozit, amelyben két…..
Az ingatlanhirdetések közt keresgélve számtalan loft stílusú lakásra bukkanunk. Tapasztalatom szerint az esetek igen nagy százalékában hibásan jellemeznek így lakásokat,valószínű azért mert ez a szókapcsolat mostanában divatossá vált. Attól még nem lesz valami loft, mert a berendezése újszerű és…..
Mrx kedves olvasónk Izraelben járt, és most megosztja a tapasztalatait velünk! (speed) Ha azt hallja az ember, hogy Közel Kelet vagy netán Izrael, nem biztos, hogy a finom burgerek és a street food jut eszébe, pedig itt aztán van miből választani. Mivel az ország lakossága vegyes,…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...