Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dirt Diver

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képlet egyszerű, nagy súly kell az erőhöz és nagy terjedelem (volumen) az izomtömeg növeléséhez. A klasszikus iskolák így tanítják. De tényleg ennyire egyszerű és egyértelmű ez, és egyáltalán mi az, hogy nagy? Most utóbbi, azaz az izomtömeg növeléshez szükséges…..
Dirt Diver 2018.03.14 10:42:47
@IQfitnesz.hu: Igen, köszönöm! Szóval fogom az 1RM-et, leveszem 70%-ra, megkeresem a bukásomat, majd a munkasorozatokban az alatt 1-2 ismétlésre lövöm be. :) Még egyszer köszi!
Dirt Diver 2018.05.15 13:39:41
Kedves @IQfitnesz.hu: !

Ez a módszert szerinted lehet saját testsúlyos gyakorlatra is alkalmazni? Tudom, hogy nyakatekert a dolog, de van egy nap, mikor nincs sok időm edzeni, de kéne.

10 szabályos húzódzkodásra vagyok képes sorozatonként, de ehhez mondjuk 5 perces pihenőidőkre van szükségem (nem röhög! :). Viszont így nem fér bele az időmbe 7 sorozat. Ha leveszem 7 ismétlésre (70 %), akkor elég az 1,5 - 2 perc pihenő is.

Szerinted ennek lenne értelme?

(de jó, hogy ezt a kérdést nem Bunnynak tettem fel, most mehetnék anyámba:)
Dirt Diver 2018.05.15 14:47:00
@IQfitnesz.hu: Köszönöm a kimerítő választ, tökéletesen érthető!
A HIIT edzést már többször megemlítettem korábbi írásaimban, de csak úgy szőr mentén és sosem bonyolódtam bele igazán. Pedig egy igazán egyszerűnek tűnő és hatékony edzésmódszerről van szó. Nézzük meg hát, hogy mi is ez és mire és kinek jó ez és mire érdemes…..
Adott hát egy velem együtt 1,1 tonnás, 47:53 súlyelosztású versenyautó, aminek jár a motorja, van hangja. Erről szólt a múlt heti videó. Mindez azt jelenti, hogy Powered Áki (azon kívül, hogy összeszerelt egy hiányos, össze nem illő alkatrészekből álló, leírás nélküli…..
Robogó Hol az akksi? 2012.03.07 10:00:00
Előfordul, hogy közös kalandjaink vannak a Winklerrel. Tegnap például áthívtam, hogy mutassak neki valamit, aminek apropója és tárgya az az apróság, hogy én is vettem egy XJR-t. Méghozzá nem is ezerkettest, hanem ezerhármast, sőt fekete is, nem kell átfényezni.96-óta recskázok…..
Dirt Diver 2012.03.07 13:21:34
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
Dirt Diver 2012.02.14 19:49:20
@spontan: Igen.
Leesett a hó, emberes mínuszok vannak, a sajtó úgy csinál, mintha természeti katasztrófa lenne, pedig a bal herémet tenném rá, hogy volt már ilyen máskor is. Mármint hó, csak rövid az emlékezet. Speckó MBK Boosterrel könnyű 1995-től három telet nyomtam le motoros futárként,…..
napszemüveg Golfos napszemüveg 2012.02.01 07:30:00
Michelle Wie megnyerte a tavalyi Women's Opent, és ő a legfiatalabb versenyző, aki kvalifikálta magát egy LPGA Tour-versenyre, így aztán főszponzora, a Nike természetesen rajta keresztül is igyekszik reklámozni golfos napszemüvegeit. De mi az, hogy golfos napszemüveg?! Michelle egy…..
A New Jersey-i Bloodmasters-brigád az, amelyik lényegében tesz mindenre. Leszarják a sztereotípiákat, a tömeg véleményét és a maguk szórakozásával törődnek. A fenti kép sokat mond legfrissebb videójukról: a végletekig nyers, őrült és egyszerű, ugyanakkor maximálisan…..
M-CIS KÖRF összefoglaló 2012.01.17 14:40:00
   Mesi Feléledt a fiatalok kulturális élete Békéscsabán A NEO is megdicsérte a KÖRF-ös srácok munkáját, szervezését   Ugye szeretsz fesztiválozni? Talán erre gyűjtesz egész évben. Számolgatod: a bérlet ára, plusz a kaja, meg az utazás……..
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
Alig pár napja futotta körbe a világot az alábbi kis videó, amely december 18-án készült Katarban. Államünnep ez a nap, ekkor alapította meg Sejk Jassim Bin Mohammad Bin Thani Katar Államát. A kicsi, 10 360 négyzetkilométeres ország kőolajban gazdag, az életszínvonal magas.…..
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
Ahogy mai cikkünkben említettük, a műkedvelő hiéna szerelemre éhes, versre vágyik. Ki más olthatná vágyát, mint a kedves Olvasó?Ezért hát péntek délig szeretnénk kérni egy legalább négysoros szerelmes verset a Michelin gumiemberkéhez. A kész művet kérnénk komment…..
Kisautó blog BMW, ajándékba 2011.10.28 12:50:00
Egy narancssárga Schuco. 1:66-os méretarány. Nyitható ajtókkal, műszaki adatokkal az alján: rettentő bájos kis 02-es modell. Önmagában a tárgy is imádnivalóan kedves, de ha elmesélem a sztoriját, nem fogják elhinni. Kis, párnázott borítékban érkezett a szerkesztőségbe,…..
comment:com Marvin és a kiskutya 2011.10.25 12:30:00
Az Animal Planeten mostanában indult el egy új dokureality, amiben az állatoktól extrém módon rettegő embereket akarnak fóbiájukból kigyógyítani, vagy legalábbis segíteni nekik legyőzni félelmeiket, és ha ez mégsem sikerül, az, hogy egy 120 kilós, színizom, agyontetovált…..
Dirt Diver 2011.10.27 15:11:42
 Az indiai reklámpiac néha csodálatos anyagokat gurít elénk. Ne csak a vérgagyi bollywoodi giccsre gondoljanak, a milliárdos országban nem egy zseniális reklámszakember dolgozik. Mivel az ottani motorpiacot elfelejtette megcsapni a válság, számunkra hihetetlen, hétszámjegyű…..
Van, kinek szemét, van, kinek kincs. A Classified Moto szereti felforgatni a rozsdás vaskupacokat, bízva abban, hogy menthető dolgok vannak benne. Így születnek gyönyörű motorjaik, de szemétből teremtenek csodát lakberendezési tárgyaikkal is. Nézzék meg a videót, talán kedvet…..
Dirt Diver 2011.09.30 11:06:56
Nem tudok mit hozzátenni a jawás hülyeségéhez. Persze, egyszer mindenkinek ki kell próbálni az ugratást, de könyörgöm, ha már az ember nekifut, minek veszi el a gázt, azért, hogy fejre álljon? Szegény ördög feltehetőleg magát és 350-esét is jól gajra törte – sok…..
Sehogy nem készültem a versenyre, hiszen az egyhármas Suzuki Swift gyárilag egy 810 kilós versenyautó. Ezt sikerült is bizonyítanom a tököli négyszázon. Egyébként ki ne látott volna már a péntek-szombati időszakban padlógázzal furikázó kamaszokat az ország tetszőleges…..
Robogó Sikíts Linda, sikíts! 2011.09.01 18:41:00
Nálunk nyugatabbra a motorkerékpáros kultúra sokkal szélesebb spektrumát hozta létre a "haldokló" kapitalizmus. Olyan népszerű kategóriák léteznek, amelyeket mi alig ismerünk. Miközben Magyarországon a robogók csak a kilencvenes években terjedtek el, és amíg…..
Nem élesben, csak teszten. Nekem az összes eddig megismerhető német belső közül ez imitt-amott bátortalannak tűnik. Oké, teszten nem szokás pürére törni az autót, megy egy utas is van vele, de mintha habozna az ötödikes, hatodikos részeken. Kris Meeke-hez képest biztosan. ..
Árpád, anyánk a Totalbike főszerkesztője (nem Árpád az anyánk, hanem a Totalbike) rendkívül szemfüles, mindig talál valami érdekeset. De vigyázni is kell vele: mi már rájöttünk, hogy ha valaki motort vásárol, célszerű eltitkolnia. Jön ugyanis Árpád, aki mániákusan át…..